«Σφάχτηκαν» on air Λιάγκας, Τατσόπουλος, Βαλλιανάτος με τον πατέρα Σεραφείμ: «Νιώθω αηδία με αυτόν!»

πατέρας Σεραφείμ: «Όπως ο Άγιος Πορφύριος πήγε στο πορνείο, άρα το να κάνω εγώ τον μαϊντανό σε μια τηλεοπτική εκπομπή - Δεν θα δεχθώ βουλευτές την Κυριακή στην εκκλησία αν δεν ζητήσουν μετάνοια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Γιώργος Λιάγκας, Πέτρος Τατσόπουλος, Γρηγόρης Βαλλιανάτος και πατέρας Σεραφείμ, όταν βρέθηκαν την ίδια στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, πυροδότησαν μια ένταση άνευ προηγουμένου με πρωτοφανή σχόλια.

Αρχικά, ο πατέρας Σεραφείμ είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Σκέφτηκα ότι ο Άγιος Πορφύριος πήγε στο πορνείο, άρα το να κάνω εγώ τον μαϊντανό σε μια τηλεοπτική εκπομπή τι μπορεί να είναι μπροστά σε εκείνο. Οπότε, φίλησα το γόνατο του Αγίου Χαραλάμπους που φιλοξενούμε στον ναό μας για 10 μέρες από το Άγιο Όρος, το φίλησα θερμά το πρωί που το έβαλα για προσκύνηση στον λαό και ήρθα κοντά σας».

Στη συνέχεια, ανέφερε για τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που βρίσκομαι κοντά σας, στον χώρο στον οποίο περπατήσαμε και στεκόμαστε μαζί με τον άνθρωπο που τον γέννησε η ίδια μήτρα που γέννησε την Ηγουμένη Θεοδέκτη της Μονής Ανατολής», και είπε για τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Δεν έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα γιατί δεν βρέθηκε κάποιος εισαγγελέας όταν κάποιος προσέβαλε τη μητέρα μου, την αδελφή μου και σχεδόν όλες τις γυναίκες της Αττικής να τον περιλάβει και να τον βάλει εκεί που έπρεπε. Πραγματικά νιώθω ενόχληση έως αηδίας που βρίσκομαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αντέδρασε άμεσα λέγοντας: «Καλώ τον εισαγγελέα να δει ποιος είναι ο απατεώνας, ποιος κερδίζει από τα κόκκαλα, ποιος κερδίζει από τα λείψανα. Έχετε χτίσει ένα κράτος απάτης, μια εκκλησία απάτης».

«Να θυμάστε ότι ζείτε επειδή κάποιοι προσευχήθηκαν για σας», είπε ο Πατέρας Σεραφείμ, προκαλώντας την έκρηξη του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος είπε: «Ζω επειδή πέντε γιατροί επί πέντε ώρες προσπαθούσαν να με κρατήσουν ζωντανό».

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η κουβέντα ξεκίνησε με έναν ιδιαίτερο διάλογο, ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Πατέρα Σεραφείμ:

-Τον κοινωνικό νου διαθέτω πατέρα Σεραφείμ.

-Ωραία, αυξήστε τον.

-Προσπαθώ, είμαι σε καλό δρόμο.

-Εγώ έχω άλλο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή, να ρωτήσω ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Άριας και αν προέρχεται από το Νεκταρία.

-Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.. Ήρθε να μας ειρωνευτεί ο Πατέρας Σεραφείμ, δεν το δέχομαι. Δεχτήκατε την πρόσκληση, μας είπατε και μπορντέλο.

-Σας μίλησα για τον Άγιο Πορφύριο, μην τα ισοπεδώνετε όλα.

-Ήρθατε να μας κάνετε πλακίτσα.

-Αν το θεωρείτε πλακίτσα, τότε παραιτηθείτε από αυτή τη θέση γιατί δεν σας αξίζει. Φύγετε από αυτή τη θέση, βλάπτετε τον λαό.

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας