O Πάνος Βλάχος απαντά για τον σάλο με Άδωνι & Πορτοσάλτε: «Είναι αστείο και μόνο που το συζητάμε»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι ένας νέος ταλαντούχος άνθρωπος που σπαταλά το ταλέντο του με τοσο ανόητο τρόπο» - Χαμός στο #ToPrwino με τον Χάρη Τζωρτζάκη: «H λογοκρισία πέρασε, εκθέτετε έναν άνθρωπο» - Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είναι πολιτική ξεφτίλα! Βλάχο συνέχισε!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Πάνος Βλάχος απάντησε για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες για το τραγούδι που προκάλεσε αντιδράσεις και οι στίχοι του ήταν «μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Είναι δυνατόν να θέλω εγώ το κακό αυτών των ανθρώπων; Μόνο το καλό θέλω. Είναι αστείο μόνο και μόνο που το συζητάμε. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά οι άνθρωποι, να τους συμβούν τόσο καλά πράγματα που να αλλάξουν απόψεις, ιδεολογίες, να αλλάξουν το επίπεδο της ενσυναίσθησής τους, τον τρόπο που γίνεται η προπαγάνδα, τον τρόπο που προσφέρουν κάτι σε αυτόν τον τόπο. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκα, ούτε έγραψα ποτέ κάτι για να γίνει προτροπή σε βία. Ούτε καν σε σκέψη για βία» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Βλάχος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν.

«Ό,τι γράφω είναι κόντρα στη βία. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό το τραγούδι το λέω εδώ κι έναν χρόνο από την ημέρα που έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη και η αγανάκτηση που είχα εκείνο το διάστημα για το πώς καλύπτονται τα πράγματα και πώς ο ένας υποστήριζε τον άλλον, ήταν ουσιαστικά στο ίδιο σακί, παράφρασα αυτόν τον στίχο. Έναν χρόνο λέγεται αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να έχω αντίλογο εγώ ίσο με αυτόν που έχετε εσείς προς εμένα και την εικόνα που φτιάχνετε. Ούτε στον τρόπο που χρησιμοποιείτε την οικογένειά μου, ούτε εμένα γιατί δεν με γνωρίζετε και καλά κάνετε. Ούτε κανένας σημαντικός άνθρωπος είμαι, ούτε τίποτα» πρόσθεσε επίσης, ο Πάνος Βλάχος.

«Δεν έχω κανένα σκοπό να έρθω σε debate με εσάς (τους δημοσιογράφους). Έχετε χρόνο να φτιάξετε την εικόνα μου και την εικόνα της οικογένειάς μου και των ανθρώπων μου όπως νομίζετε, αλλά εγώ δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την τέχνη μου για να λέω τα πράγματα που εμένα με ικανοποιούν, ιδεολογικά και ψυχικά. Δεν πρόκειται να σταματήσω να λέω στιγμή αυτά που πιστεύω, να τα τραγουδάω, είτε έχει αξία είτε δεν έχει. Κάνω απόπειρα τέχνης» συμπλήρωσε ο Πάνος Βλάχος.

Χθες, ο Πάνος Βλάχος είχε άλλη μια sold out παράσταση, αυτή τη φορά στην Αθήνα, στο «Σταυρό του Νότου». Ο καλλιτέχνης παρά την παρακίνηση του κοινού, αρνήθηκε να πιει το τραγούδι για το οποίο ξεσπάσει ο σάλος

Τον Άδωνι Γεωργιάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #ToPrwino στην όπερα El Greco του Γιώργου Χατζηνάσιου.

Ο Υπουργός Υγείας μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την απόφασή του να μην προσφύγει στη δικαιοσύνη για το τραγούδι «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» από τον ηθοποιό και τραγουδιστή, Πάνο Βλάχο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε έρθει για άλλον λόγο εδώ, για τον Πάνο Βλάχο θα πούμε; Δεν θα πάω νομικά κατά του κύριου Βλάχου. Είναι ένας νέος ταλαντούχος άνθρωπος, σπαταλά το ταλέντο του με τοσο ανόητο τρόπο».

Απίστευτη ένταση στο #ToPrwino με πρωταγωνιστές, τον Γιώργο Λιάγκα, την ομάδα του και τον ηθοποιό Χάρη Τζωρτζάκη, με αφορμή τις αντιδράσεις για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου.

Τα «αίματα» άναψαν από την αρχή της κουβέντας, όταν ο Χάρης Τζωρτζάκης είπε: «Πρέπει να είστε ικανοποιημένοι που αρνήθηκε να τραγουδήσει το κομμάτι, γιατί η λογοκρισία πέρασε. Όλοι εσείς που σχολιάζετε το θέμα. Γιατί περί λογοκρισίας πρόκειται. Καλώς ήρθαμε στο 1970 όπου απαγορεύονται οι λέξεις σε τραγούδια, ζητάμε να απαγορευθούν οι λέξεις από τραγούδια. Ελάτε να βάλουμε τα όρια στην τέχνη και να πούμε τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται. Το τσουβάλι απαγορεύτηκε, ο σάκος απαγορεύτηκε, το να μιλάει κάποιος για τον κ. Πορτοσάλτε και τον κ. Γεωργιάδη απαγορεύεται…

Για να ξέρουν οι καλλιτέχνες ποια τραγούδια πρέπει να λένε και τι στίχους θα γράφουν. Είναι καθαρή λογοκρισία το γεγονός ότι αναρωτιέστε για ποιο λόγο δεν είπε το τραγούδι του. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι εκθέτετε αυτόν τον άνθρωπο με τέτοιο τρόπο που χθες βγάλατε θέμα για τον πατέρα του; Θέλετε να σας πω κι εγώ για τον πατέρα μου ή τι ψηφίζει η μητέρα μου;».

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να απαντήσει στον Χάρη Τζωρτζάκη: «Πού εκθέτει ένα παιδί ότι ο πατέρας του δούλεψε ως πρόεδρος νοσοκομείου; Άφησα εγώ την οποιανδήποτε μομφή να πω ότι υπάρχει μία τέτοια σύνδεση;», με τον ηθοποιό να αποκρίνεται ότι όλο αυτό ήταν μομφή. «Είναι επίθεση στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Απειλείται ένας καλλιτέχνης» είπε ο Χάρης Τζωρτζάκης και η ένταση κορυφώθηκε…

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε μέσα από την #SuperΚατερίνα για τον ντόρο που έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες με τον Πάνο Βλάχο και έριξε τα βέλη του για δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ.

«Εδώ είναι ένα τραγούδι με το σκωπτικό χαρακτήρα. Εγώ γέλασα μεταξύ μας. Σε άλλον μπορεί να μην έλεγε τίποτα. Παρακίνηση σε βία δεν είναι του Πορτοσάλτε ότι μπορεί να χάθηκαν 57 ζωές, αλλά τουλάχιστον θα φτιάξουν οι σιδηρόδρομοι; Ρωτώ τι είναι η παρακίνηση σε βία; Μα, δεν ήταν μία κουβέντα για την οποία ανατρίχιασε όλη η Ελλάδα; Παρακίνηση σε βία δεν είναι να λέει ένας δημοσιογράφος ότι με 4 τοστ τρέφεται η ελληνική οικογένεια; Εγώ δεν λέω ότι είναι παρακίνηση σε βία, αλλά πολιτική ξεφτίλα για εμένα!» είπε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είπα για εμένα, εδώ είναι τα δικαστήρια και τα κανάλια να ρίξουν το φταίξιμο σε εμένα. Ρίξτε μου την πολιτική ευθύνη αν το πολιτική ξεφτίλα που λέω για τα τοστ και για τα Τέμπη και μια σειρά άλλα πράγματα… για εμένα είναι ουσιαστική, υπόγεια παρακίνηση σε βία. Το να βγει ο άνθρωπος και να πει σε ένα τραγούδι κάτι, που εσύ το θεωρείς άστοχο, ο άλλος εύστοχο και εγώ το θεωρώ πλάκα ενώ άλλος δεν το εννοεί. Είναι τρομερό να έχουμε το αυτονόητο 20 μέρες. Άρα, αυτή η διαδικασία γίνεται εκ του πονηρού, Βλάχο συνέχισε» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μπορούμε να πούμε ακραία πράγματα αλλά σημασία έχει ποιος λέει κάτι. Αν ο Πάνος Βλάχος βάλει σε ένα σακί Πορτοσάλτε και Α.Γεωργιάδη είναι αποκρουστικό σαν εικόνα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λάκης Παπαδόπουλος αποκλειστικά στην εκπομπή για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»