Η Φιλοθέη Μωβ κάνει μήνυση στον Γιάννη Βαρδή: «Είναι για όλη τη λάσπη που έχω δεχτεί οκτώ χρόνια»

Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή: «Έχω μπλέξει με έναν άνθρωπο που δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου. Θέλω με κάποιο τρόπο όλο αυτό να το ελέγξω γιατί με το να ασχολούμαι μαζί της, έχω χάσει τον εαυτό μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η κόντρα της χήρας του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή με τα παιδιά του, Γιάννη και Καλλιστώ είναι γνωστή μέσα στα χρόνια, ωστόσο τελευταία έχει πάλι οξυνθεί. Επειδή λοιπόν, η αντιπαράθεσή τους απασχολεί ιδιαίτερα τα Μέσα η Θιλοθέη Μωβ απέστειλε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία απαγορεύει την αναφορά του ονόματός και της εικόνας της.

Η επιστολή της Φιλοθέης Μωβ προς όλα τα Μ.Μ.Ε

«Το δικαίωμα της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου και ειδικότερα η τιμή, η υπόληψη, η εκτίμηση που απολαμβάνει στην κοινωνία, καθώς και η ιδιωτική του ζωή, τυγχάνουν προστασίας από το δίκαιό μας, η δε προσβολή τους επισύρει συνέπειες. Αρμόδια ωστόσο να κρίνει επί των ανωτέρω είναι η Δικαιοσύνη και μόνον αυτή.

Τα λαϊκά δικαστήρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των Μ.Μ.Ε. δεν μπορούν και δεν πρέπει σε ένα ευνομούμενο κράτος να αναλάβουν αυτό το ρόλο. Κάτω από ασφυκτική πίεση κάποιων εκπροσώπων τηλεοπτικών εκπομπών απάντησα δύο φορές σε ερωτήσεις τους. Αυτό από πλευράς μου δεν θα επαναληφθεί, έχω επιλέξει συνειδητά να απέχω στο εξής από οποιαδήποτε έκθεση της προσωπικής μου ζωής, των απόψεων μου και των πεποιθήσεών μου.

Όταν χρειαστεί και όταν μου ζητηθεί θα τις εκθέσω, θεσμικά και αρμοδίως. Επίσης, από πλευράς μου, θα προστατευθεί και το όνομα «Αντώνης Βαρδής», ώστε να μην συνδεθεί ξανά με οτιδήποτε άλλο, πέραν του έργου του, της μουσικής του παρακαταθήκης και της προσωπικότητάς του.

Με οδηγό μου πάντα την αλήθεια και το σεβασμό προς όλους, ακόμα και τους διαφωνούντες μαζί μου, αποστέλλω την παρούσα επιστολή ζητώντας σας να σταματήσει κάθε είδους αναφορά του ονόματος μου, καθώς και χρήση της εικόνας μου και των προσωπικών μου δεδομένων, καθώς και να επιδειχθεί από πλευράς σας ο απαιτούμενος σεβασμός στην προσωπικότητά μου, στο όνομά μου, στην εικόνα μου, στην τιμή και στην υπόληψή μου, καθώς και στη μνήμη, στο έργο και στην προσωπικότητα του Αντώνη.

Με εκτίμηση,
Μαρία Σκιτζή (Φιλοθέη ΜωΒ) , χήρα Αντώνη Βαρδή», αναγράφει η επιστολή της Φιλοθέης Μωβ.

Στην εκπομπή #PrwinoSousou και στη Χαρά Μπουτσικάκη μίλησε η Φιλοθέη Μωβ και αποκάλυψε τον λόγο που κινείται νομικά κατά του Γιάννη Βαρδή.

Η Φιλοθέη Μωβ είπε αρχικά: «Έχω ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του Γιάννη Βαρδή. Είναι για όλη τη λάσπη που έχω δεχτεί οκτώ χρόνια».

Στη συνέχεια η Φιλοθέη Μωβ θέλησε να απαντήσει και στους λόγους που την οδήγησαν στο να κάνει μήνυση στον Γιάννη Βαρδή: «Για οποιαδήποτε συκοφαντία υπάρχει στο όνομα μου. Για οτιδήποτε αφορά συκοφαντία. Θεωρώ πως με έχει συκοφαντήσει. Η δικαιοσύνη θα μας πει αν είναι έτσι, αν έχει τα κατάλληλα στοιχεία ή δεν έχει. Η επιστολή απευθύνεται προς τον Γιάννη Βαρδή, δεν του ζητώ να μην ασχοληθεί περαιτέρω, αυτό θα το κρίνει εκείνος.

Εγώ ζητάω να μην με συκοφαντεί εμένα. Το τι θα κάνει εκείνος είναι δικό του θέμα απλά εγώ το έχω δώσει στην ελληνική δικαιοσύνη. Έχω φάει παρά πολύ λάσπη για οκτώ συνεχόμενα χρόνια».

Το #TLIFE επικοινώνησε με τον Γιάννη Βαρδή, ο οποίος δήλωσε αποκλειστικά πως δεν έχει ενημερωθεί για καμία μήνυση, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τις συκοφαντίες που ανέφερε η Φιλοθέη Μωβ, δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, μιας και ακόμη δεν έχει λάβει κανένα σχετικό έγγραφο.

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, εφόσον λάβει το σχετικό έγγραφο, ο Γιάννης Βαρδής επεσήμανε: «Δε σκοπεύω να απαντήσω και θα σας εξηγήσω γιατί. Δεν έχει να κάνει με την κυρία, γιατί ό,τι έχει πει, έχει αποδειχθεί με χαρτιά ότι λέει κουταμάρες. Ο λόγος που δε θα απαντήσω, είναι γιατί τις τελευταίες φορές που με είδα, είδα έναν Γιάννη που δε αναγνωρίζω.

Έχω αρχίσει να μεταλλάσσομαι μέσα από όλο αυτό. Στην προσπάθειά μου να προστατεύσω τα θέλω του πατέρα μου, έχω αρχίσει να ξεφεύγω. Δεν είμαι εγώ αυτός ο άνθρωπος. Δε θέλω να πατάνε τα παιδιά μου στο διαδίκτυο το όνομά μου και να βλέπουν τέτοια πράγματα, θέλω ό,τι βλέπουν να έχει σχέση με τη μουσική.

Έχω μπλέξει με έναν άνθρωπο που δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου. Θέλω με κάποιο τρόπο όλο αυτό να το ελέγξω γιατί με το να ασχολούμαι μαζί της, έχω χάσει τον εαυτό μου».

Δειτε Επισης

O Δημήτρης Κόκοτας μετά από 2 μήνες στη ΜΕΘ, πήγε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας
Άνοιξε η διαθήκη του Βασίλη Καρρά - Η αξία της περιουσίας του ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ
Γιώργος Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησαν μαζί την κατάκτηση του κυπέλλου από τον Ολυμπιακό
Εριέττα Κούρκουλου: «Έχω αηδιάσει με την πολιτική ηγεσία της Αμερικής. Έχω αηδιάσει και με την δική μας»
Νίκος Χριστοδουλίδης - Νίκος Αναστασιάδης: Έτσι πανηγύρισαν τον θρίαμβο του Ολυμπιακού ο νυν ΠτΔ & ο τέως!
Μαίρη Συνατσάκη για Ηλία Ψινάκη: «Αν ήταν μάνατζερ του εαυτού του, δεν ξέρω αν θα πρότεινε αυτή την κίνηση»
Συγκινεί o Νίκος Πολυδερόπουλος: «Κλονίζεται η λογική σου, δεν υπάρχει κάτι να απαλύνει τον πόνο»
Ο Τάσος Χαλκιάς «λύγισε» μιλώντας για τη μητέρα του: «Δεν της έδωσα όσο ζούσε αυτά που έπρεπε»
Πάνος Μουζουράκης: «Ονοματοδοσία έχει γίνει στην κόρη μου. Την λένε Ευαγγελία - Ελένη»
Ο Κώστας Δόξας πήρε και επίσημα διαζύγιο από τη Μαρία Δεληθανάση: «Δεν υπάρχει δικαίωση»