Κατερίνα Καινούργιου: «Το αν είμαι ή θα ξαναείμαι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη είναι δικό μου θέμα»

«Ένας άνθρωπος που τον αγαπάς και έχεις μοιραστεί χρόνια και βλέπεις ότι κάνει κάτι καινούργιο και θέλεις να τον στηρίξεις, είσαι περήφανη για αυτόν. Το τι άκουσα από κάτω… δεν μπορείς να φανταστείς: "Πήγαινε παρακάλεσέ τον", "Είναι ντροπή σου", "Παρακάλα να σε παντρευτεί, "Είσαι για κλάματα", "Ξεκόλλα επιτέλους"»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη, με τον οποίο ήταν ζευγάρι στο παρελθόν, αλλά οι φήμες υποστηρίζουν ότι οι δυο τους, είναι ξανά μαζί.

Πιο συγκεκριμένα,  η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το εστιατόριο στο Κουκάκι και ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασαν τη Δευτέρα 12/2 στην εκπομπή #PrwinoSousou, με τον καλό της φίλο και δημοσιογράφο, Νίκο Γεωργιάδη να αποκαλύπτει πως η Κατερίνα Καινούργιου πήγε στο εστιατόριο μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα. 

Ο δημοσιογράφος μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης για τους δυο τους, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα. «Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο, ίσως είναι το πεπρωμένο τους, εγώ θέλω να είναι μαζί. Οι εμφανίσεις τους έχουν πυκνώσει» είπε χαρακτηριστικά. 

O Νίκος Γεωργιάδης κάνει παρέμβαση και μιλάει για τις φήμες επανασύνδεσης Καινούργιου – Τσαγκρίδη και στο #OdosZarifi2

Τη δική της απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της δίνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε στα social media η Αθηνά Οικονομάκου για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι, αναφέρθηκε στα σχόλια που της έκαναν στο Instagram, όταν παραβρέθηκε στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

«Την Κυριακή – θα το πω, δεν έχω θέμα – πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη, που έχει ανοίξει. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω, λοιπόν, να πάω, στο μαγαζί ενός ανθρώπου που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί. Το αν είμαι ή θα ξαναείμαι είναι δικό μου θέμα. Αν έχω κάτι κάποια στιγμή, θα το πω εγώ», περιγράφει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της το πρωινό της Τρίτης (13/2).

«Ένας άνθρωπος που τον αγαπάς και έχεις μοιραστεί χρόνια και βλέπεις ότι κάνει κάτι καινούργιο και θέλεις να τον στηρίξεις, είσαι περήφανη για αυτόν, οπότε το ποστάρεις. Το τι άκουσα από κάτω… δεν μπορείς να φανταστείς.

«Πήγαινε παρακάλεσέ τον», «Είναι ντροπή σου», «Παρακάλα να σε παντρευτεί, «Είσαι για κλάματα», «Ξεκόλλα επιτέλους». Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα», αποκαλύπτει η παρουσιάστρια του Alpha για τα μηνύματα που δέχθηκε.

«Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι», είπε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πολλές φορές, όταν βλέπουμε τέτοια σχόλια που έχουν ένα κουκούτσι κριτικής θα πρέπει να αναζητούμε τη δική μας ευθύνη. Εγώ έμεινα κάποιους μήνες στο νοσοκομείο και σε άκουσα να κλαίγεσαι συνέχεια για τη σχέση σου. Ήταν τι έβλεπα. Είδα έναν άνθρωπο σχεδόν να κλαίγεται και να παρακαλάει» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο στο 01:03' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»