Άρης Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: «Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με τον ηθοποιούλη που θέλει το κακό μου»

Οι αντιδράσεις μετά τον χαμό με τους στίχους του Πάνου Βλάχου «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσαλτε» - Αντώνης Κανάκης: «Σε αυτήν την περίπτωση είναι το πιο αυτονόητο τσουβάλιασμα. Θέλουν να του κάνουν μήνυση γιατί έχουν ελέγξει τα πάντα και σιγά σιγά να γίνουν παλιό καλό Σοβιέτ» - Σωτήρης Τσαφούλιας: «Τα πάντα έχουν όρια, το θέμα είναι ποιος τα θέτει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι στίχοι του τραγουδιού «ανάβουν» φωτιές. Για τον ερμηνευτή Πάνο Βλάχο πρόκειται για τέχνη που δεν έχει περιορισμούς, αλλά για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προτροπή σε ορισμένους για εγκληματική ενέργεια εναντίον τους.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δηλώνει αποφασισμένος να κινηθεί νομικά, με τον υπουργό Υγείας να εμφανίζεται πιο διαλλακτικός και τον καλλιτέχνη να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.

Το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το πρωί της Κυριακής και πολύ γρήγορα έκανε τον γύρο των social media.

«Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα, κρίμα κύριε Βλάχε!», έγραψε σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη Δικαιοσύνη ο Άρης Πορτοσάλτε

Επί σκηνής στη Θεσσαλονίκη ο Πάνος Βλάχος άλλαξε τους στίχους ενός τραγουδιού με τον κόσμο από κάτω να ακολουθεί τον ρυθμό. Ο καλλιτέχνης που έπαιξε με την μπάντα του, δείχνει να το απολαμβάνει. Επαναλαμβάνει το ρεφρέν, «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», και χορεύει μπροστά στον κόσμο που τον παρακολουθεί.

Ο Άρης Πορτοσάλτε πάντως, δε δείχνει για την ώρα διατεθειμένος να αφήσει το θέμα.

«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Μετά τις αντιδράσεις, ο Πάνος Βλάχος επανήλθε με ανάρτηση στο διαδίκτυο. Μέσα από αυτήν, δείχνει να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου ποτέ δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν την βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και έμενα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Η κάμερα του #ToPrwino του ΑΝΤ1 και η δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης συνάντησαν τον Πάνο Βλάχο στη Γλυφάδα, ο οποίος ευγενικά απέφυγε να απαντήσει στη «βροχή» ερωτήσεων που δέχτηκε.

«Να είστε καλά, μην σας ταλαιπωρώ. Δεν θέλω να πω κάτι σήμερα. Μπορείτε να το σεβαστείτε αυτό σας παρακαλώ; Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Αν έχετε την καλοσύνη να το σεβαστείτε. Μόνο αυτό. Καλό βράδυ και συγγνώμη που περιμένατε εμένα. Γεια σας» είπε ο Πάνος Βλάχος.

Θέμα συζήτησης ήταν και σήμερα στην εκπομπή #Simera ο στίχος που είπε ο Πάνος Βλάχος, ότι «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν θέλησε να πει πολλά, ωστόσο, πρόσθεσε μερικά λόγια, στα όσα είπε χθες.

«Ότι ήταν να πω, το είπα χθες. Το μόνο που θα μπορούσα να προσθέσω σήμερα είναι το εξής, μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το λούμπεν… Υπάρχουν τηλεοπτικά προϊόντα που ψωνίζουν από το λούμπεν… Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στο φόνο, η παρότρυνση στο φόνο. Δηλαδή, πάρε το πιστόλι, καθάρισε, για να τον βάλουμε μέσα στο σάκο. Αυτό εξετάζουμε, το υπόλοιπο είναι για να βγαίνουν μερικά μεροκάματα. Αλλά η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε πρόσθεσε επίσης: «Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, που θα είναι η εξέδρα που σηκώνει τα πανό, ο ηθοποιούλης, που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου και να μιλήσω μαζί τους. Μπορώ να αντιμετωπίσω ότι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Θα πάω στη δικαιοσύνη να βρω το δίκιο μου. Να ακούσω τη δικαιοσύνη τι έχει να μου πει».

Ο Αντώνης Κανάκης τοποθετήθηκε μέσα από το #RadioArvyla για το ντόρο που υπάρχει από χθες με το γεγονός πως ο Πάνος Βλάχος τραγούδησε σε live του στην Θεσσαλονίκη τον στίχο: «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Πραγματικά έχουμε τρελαθεί με αυτά που γίνονται σε αυτήν τη χώρα. Παρακολουθείς ειδήσεις και εκτός του ότι σου μαυρίζουν την καρδιά, διαπιστώνεις ότι αν συνεχίσουμε έτσι, το Ιράν θα φαντάζει σε λίγο Νέα Υόρκη μπροστά στην Ελλάδα. Τα πράγματα που λέγονται, ο δημόσιος διάλογος, οι απόψεις που ακούγονται στην Βουλή… Τώρα στο παιδί αυτό τον Πάνο Βλάχο, που έβαλε στον ίδιο σακί τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, που είναι το απόλυτα αυτονόητο τσουβάλιασμα, ότι ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος σε αυτήν τη χώρα είναι το ίδιο και το αυτό. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι το πιο αυτονόητο τσουβάλιασμα» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

«Θέλουν να κάνουν σε αυτό το παιδί μήνυση γιατί εντάξει έχουν ελέγξει τα πάντα και σιγά σιγά να γίνουν παλιό καλό Σοβιέτ. Έχουν και την ελευθερία του λόγου και της Τέχνης και των τραγουδιών και της σάτιρας και ό,τι θέλεις. Να μην μπορεί να μιλά κανένας σε λίγο. Επειδή είναι μανούλες στο αφήγημα, τώρα όλα τα διαστρεβλώνουν. Το αφήγημα περί σάκου ότι συνεπάγεται ότι είναι…» κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε και ο Σωτήρης Τσαφούλιας το βράδυ της Δευτέρας 12/2 που έδωσε το παρών στην παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Πετρόπουλου.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ο Πάνος Βλάχος με τα τραγούδι που ερμήνευσε και αναφέρθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε.

«Δεν έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο θέμα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα το δω, θα ενημερωθώ. Ποτέ δεν κρύβομαι στο να τοποθετηθώ πάνω σε θέματα, αλλά σήμερα είμαστε εδώ και άλλον λόγο», είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας και συνέχισε: «Πάντα έχουν όρια, αλλά το παν είναι ποιος θέτει τα όρια».

Το θέμα σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 12/2 και στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εκφράζει μια εντελώς διαφορετική άποψη.

«Εγώ όταν το άκουσα, δεν το πήρα έτσι. Θεώρησα ότι εννοεί το τσουβάλιασμα» σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο. 

«Με τίποτα δεν το πήρα ως προτροπή σε φόνο. Είναι άνω ποταμών, να το παίρνεις και να το ψιρίζεις εκεί. Αν πω σε κάποιον να πέσει στο γκρεμό, σημαίνει ότι είναι προτροπή σε φόνο. Εγώ παίρνω αυτό που του καταμαρτυρούν. Είναι αφελές. Με θεωρούν δηλαδή βλάκα, επειδή είπε “βάλε σε έναν σάκο”, προτείνουμε να τον εκτελέσουν;

Να το εισπράξουν ως ένα είδος υποτιμητικής κριτικής, όχι απόπειρα για τη ζωή τους. Αν το λέγανε σε εμένα, θα θεωρούσα ότι με κριτικάρει με οξύτατο τρόπο και ότι είναι τοξικός αυτός που με κριτικάρει έτσι. Αλλά να λέω ότι κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα, να πηγαίνω στην αστυνομία και να ζητάω την προστασία μου, θα έπρεπε να είμαι ή παρανοϊκός ή αφελής. Και οι δυο συγκεκριμένοι, ούτε παρανοϊκοί είναι, ούτε αφελείς, αλλά λαϊκίστικα πάνε να αρθρώσουν μια άμυνα…

Τραγούδι ξέρετε τι είναι; Να σας φέρω τα τραγούδια του Πανούση να του κάνουμε και μετά θάνατον αγωγές; Θα καταργήσουμε κάθε έννοια ελευθερίας λόγου, θα κατακρίνουμε τους πάντες και τα πάντα… Τρολ είναι κι αυτό… Όχι ότι αυτό είναι προτροπή να τους δολοφονήσουν. Πίστεψες εσύ ακούγοντάς το, ότι προτρέπει να τους δολοφονήσουν;… » είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο στο 00:20' ΕΔΩ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επεσήμανε ότι δεν θεωρεί ότι ο Πάνος Βλάχος προέτρεπε σε βία με τους στίχους του.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Νιώθω ότι ο Πάνος Βλάχος, βλέποντας τις αντιδράσεις και καταλαβαίνοντας το νόημα του περιεχομένου των στίχων πιστεύω ότι δεν εννοούσε, αλλά ούτε προέτρεπε σε βία. Ούτε αυτός ο στόχος του. Καμιά φορά, όμως, όταν είσαι τόσο αγαπητό πρόσωπο και έρχεται ο κόσμος στις συναυλίες σου και στις θεατρικές σου παραστάσεις, πρέπει να προσέχεις και τι μπορεί να υπονοηθεί από αυτό που λες. Δε νιώθω ότι ο σκοπός του ήταν να πραγματοποιηθεί αυτό που τραγούδαγε, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς όταν το περιεχόμενο είναι τέτοιο, πρέπει μετά να αναδιπλωθείς και γι’ αυτό το έκανε εύστοχα».

Από την πλευρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε ότι διαφωνεί με τον τρόπο που «απολογήθηκε» ο Πάνος Βλάχος και θεωρεί ότι προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένας καταπληκτικός ηθοποιός που κάνει τεράστια επιτυχία. Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του μέσα από αυτή την τοποθέτηση που δεν έχει κανέναν λόγο», με τον Δημήτρη Παπανώτα να τονίζει ότι «κάναμε την τρίχα, τριχιά».

Στο τέλος της συζήτησης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως άλλη βαρύτητα έχει ένα ανώνυμο τρολ στο διαδίκτυο κι άλλη ένας επώνυμος καλλιτέχνης. «Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε έξυπνα, έπλεξε το εγκώμιο του ηθοποιού κι έδειξε την απογοήτευσή του» σημείωσε η παρουσιάστρια στο #HappyDay.

Θέση για τον στίχο πήραν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στον αέρα του #PameDanai.

«Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολή; Δεν ξέρω τη συνέχεια, αλλά μέχρι αυτό που άκουσα, δεν είναι ότι λέει σε κανέναν…», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Η σάτιρα είναι σάτιρα, μου ακούστηκε πολύ σατιρικός ο στίχος. Εμένα το μυαλό μου δεν πήγε σε δολοφονία. Καταννοώ τον κύριο Γεωργιάδη, σε αυτά που γράφει και στην απάντησή του».

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε: «Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα. Φυσικά και υπάρχουν όρια στη σάτιρα, αλλά νομίζω ότι ο Πάνος Βλάχος τα ξεπέρασε».

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε στη συνέχεια: «Είναι αυτό που καμιά φορά, τα παλιά τα χρόνια κυρίως, σε άλλα καθεστώτα, είναι αυτό που έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες που έβγαζαν το άχτι τους μέσα από το τραγούδι. Νιώθω ότι αυτό πήγε να κάνει ο Πάνος Βλάχος».

Για τον χαμό που έχει γίνει συζήτησαν σήμερα στην εκπομπή #PrwinoSousou. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έγινε έξαλλος με τον ηθοποιό και ξέσπασε στον αέρα.

«Μπράβο στον Άρη Πορτοσάλτε που θα κινηθεί νομικά, γιατί υπάρχει κι ένα όριο. Ο Πάνος Βλάχος “ασέλγησε” και πάνω σε ένα ωραίο ρεμπέτικο, αλλάζοντας τους στίχους. Εδώ βλέπουμε αυτό που ζούμε 15 χρόνια στα social, απειλές, βρισιές προς όποιον διαφωνεί με την άποψή μας…

Βλέπουμε αυτό να περνάει στην ψυχαγωγία και να γίνεται αποδεκτό. Μιλάμε για καθαρόαιμο ακραίο λόγο από τον Πάνο Βλάχο, μιλάμε για αντιδημοκρατικό λόγο. Δεν υπήρξε ποτέ σατιρικός καλλιτέχνης, ούτε είναι σάτιρα αυτό», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε στη συνέχεια: «Ο Τζίμης Πανούσης δεν έφτανε σε τέτοιο σημείο ατοπήματος, όπου προτρέπει σε φόνο. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κορμιά σε σάκους, σημαίνει ή ότι έχουν πεθάνει ή ότι θα τους δολοφονήσουμε.

Περάσαμε από τη δημοκρατία που είναι “διαφωνώ μέχρι θανάτου με αυτό που λες, αλλά θα υποστηρίξω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες” στο “διαφωνώ με αυτό που λες, θέλω να πεθάνεις”, αυτό είναι! Το είχα πει τότε με το “μη με λερώσετε” και δεν περίμενα να επιβεβαιωθώ τόσο γρήγορα. Φτάνουν σε αυτόν τον ακραίο λόγο που είναι φασιστικός».

Κλείνοντας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Αν έβαζα έναν τίτλο σε αυτό, θα ήταν “φασισμός με αγγελικό πρόσωπο”. Είναι φασιστικά αυτά που λέει».

Τη δική του άποψη για το θέμα, θέλησε να εκφράσει και ο Απόστολος Γκλέτσος μέσω ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook, όπου έγραψε, «Στο δικαστήριο για τον Πάνο Βλάχο, θα ρθω μάρτυρας, Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε, και θα φέρω όλα τα στοιχεία παρακίνησης της βίας από εσάς για πόσους και πόσους και πολλά άλλα. Άντε να σας δω πόσο μάγκες είστε. Ραντεβού».

Τον σάλο που έχει ξεσπάσει με το τραγούδι του Πάνου Βλάχου για τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη κλήθηκε να σχολιάσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Ο γνωστός ηθοποιός καθώς έπαιζε ένα τραγούδι επί σκηνής, τραγούδησε μεταξύ άλλων «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά την αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε σχολίασε: «Ο Άρης Πορτοσάλτε να μείνει μέσα στο σάκο του και να… σκάσει».

Σε ερώτηση για το αν ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει τέτοια σάτιρα απάντησε: «Φυσικά μπορεί ο καλλιτέχνης να κάνει τέτοια στιχάκια. Ο σάκος τον πείραξε; Τι τον ενόχλησε δηλαδή; Σε τι θέλει να μπει εκτός από σάκκο; Να μας πει».

Όσο για την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το χιούμορ αυτό προτρέπει σε φόνο σχολίασε: «Σε αυτό φταίω εγώ γιατί αντί να τον βάλω στον σάκο από τότε, τον έβγαλα στην τηλεόραση. Ήταν η πρώτη εκπομπή που βγήκε στη ζωή του».

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αναφέρθηκε στους στίχους που είπε ο Πάνος Βλάχος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε και σχολίασε με το δικό του τρόπο τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει.

«Είμαι απόλυτα εναντίον της ποινικοποίησης της σάτιρας, εκτός βέβαια από τη ρητορική μίσους. Δεν είναι ευδιάκριτο το όριο. Τα τραγούδια μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Υπάρχουν και κάποιοι που ξύπνησαν μια μέρα και κάνουν σάτιρα και δεν μπορούν και να την υπερασπιστούν.

Έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται γιατί αυτό θυμίζει σάκο νεκρών. Αυτό είναι κάτι πολύ βαρύ, όμως υπάρχει και το μάρκετινγκ. Το μάρκετινγκ κάνει καλό στον Πάνο Βλάχο γιατί κάθε δημοσιότητα είναι καλή. Ως επικοινωνιολόγος, αν ήταν στα αζήτητα θα του έλεγα κάνε το, για να σε βρίσουν και να πουλήσεις. Δεν εννοούσα ότι αυτός είναι στα αζήτητα», είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

«Πάντως, είναι εκτός της πεπατημένης τραγουδιστικής, καλλιτεχνικής του δημιουργίας. Δεν είναι ο Πανούσης ο Πάνος Βλάχος», τόνισε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Η στιχουργός Αφροδίτη Μάνου σχολίασε, τους στίχους που είπε ο Πάνος Βλάχος, αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε. Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν το βρήκε υπερβολικό, αλλά ιδιαίτερα αστείο.

«Δεν το βρήκα καθόλου υπερβολικό και γέλασα κιόλας. Είναι αυτό που λέμε εμείς στο ίδιο τσουβάλι. Νομίζω είπε αυτό που λέμε όλοι κάθε μέρα για πολλούς ανθρώπους. Γέλασα πάρα πολύ με την ομοιοκαταληξία, ομολογώ ότι γέλασα πάρα πολύ. Και καθόλου δεν παρακινήθηκα σε δράση δολοφονική, καθόλου», είπε η Αφροδίτη Μάνου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Λάμπρος Φισφής. Ο γνωστός stand-up comedian μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η χρήση του στίχου «Σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε» από τον Πάνο Βλάχο σε πρόσφατο live του.

«Δεν είναι χιούμορ αυτό, σε καμία περίπτωση. Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό. Συνδέουμε με το χιούμορ πράγματα που δεν είναι χιούμορ και θεωρώ ότι αυτό κάνει κακό στο ίδιο το χιούμορ», απαντά ο Λάμπρος Φισφής σε σχετική ερώτηση.

«Γιατί από όλα αυτά με τα οποία μπορούμε να συνδέσουμε τον συγκεκριμένο στίχο τον συνδέουμε με το χιούμορ; Άκουσε ποτέ κανείς αυτόν τον στίχο και γέλασε; Ήταν αστείο; Γέλασε κανείς από κάτω; Άρα δεν ήταν χιούμορ, τόσο απλά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω», τονίζει ο γνωστός κωμικός αμέσως μετά.

«Φταίμε και εμείς σε αυτό. Πολλές φορές μπορεί να πεις κάτι, να παρεξηγηθεί κάποιος και να πεις: έλα μωρέ, πλάκα κάνουμε», επισημαίνει ο Λάμπρος Φισφής.

«Αν γελάσει ο κόσμος, τότε είναι αστείο. Εκεί την τραβάω τη γραμμή. Εκεί έχει μία δόση αστείου. Το συγκεκριμένο βάσει νόμου απαγορεύεται να το κάνουμε», σχολιάζει στη συνέχεια ο Λάμπρος Φισφής για το πρόσφατο περιστατικό με τον Πάνο Βλάχο.

«Η τέχνη τα κάνει όλα, η επιθεώρηση στηρίχτηκε σε αναφορές όπως του Πάνου Βλάχου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας, σχολιάζοντας το τραγούδι του Πάνου Βλάχου για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή #FaysTime και την Πολυξένη Καραμίχα. Ο ηθοποιός πήρε θέση και για τον χαμό που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με Πάνο Βλάχο, Άρη Πορτοσάλτε και Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απάντησε για τον Πάνο Βλάχο: «Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που άσκησε ο Βλάχος. Ασχολούμαστε με βλακείες και αφήνουμε τα σημαντικά να περνάνε από μπροστά μας. Είναι γελοίο αυτό! Κρινόμαστε από αυτά που λέμε, από αυτά που κάνουν οι άλλοι, δεν κρύβονται. Δεν γίνεται να είσαι υπουργός και να είσαι στο απυρόβλητο. Θα έπρεπε σε αυτούς να πέφτει πρώτα ο πέλεκυς. Μιλάνε εκ του ασφαλούς όλοι αυτοί. Αυτό τους μάρανε, μια άποψη ενός καλλιτέχνη; Δεν κοιτάνε αυτά που έχουν κάνει;».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»