#MasterChefGR: «Πετσόκομμα» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Δεν βλέπεται! Δεν σε ενδιαφέρει που είσαι εδώ»

#MasterChefGR: Οι επιλογές της Χριστίνας επηρεάζουν καθοριστικά το τελικό αποτέλεσμα – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το καλύτερο πιάτο των 1.000 ευρώ του Mystery Box - «Αν αυτό είναι το όριο σου, ο διαγωνισμός σε έχει ήδη ξεπεράσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Νέα εβδομάδα ξεκινάει για τους 22 επίδοξους MasterChef, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Λαφαντάρη, στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 9/2).

Στη δοκιμασία του Mystery Box, η Χριστίνα Χριστοφή, ως αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί όλα τα πλεονεκτήματα, που διαθέτει, μετά και τη νίκη της μπριγάδας της στην Ομαδική Δοκιμασία.

Πριν ξεκινήσει η μαγειρική «μάχη», η Χριστίνα θα πρέπει να πάρει δυο πολύ σημαντικές αποφάσεις, που θα κρίνουν όχι μόνο την τύχη της μπριγάδας της, αλλά και τη δική της προσωπική πορεία στον διαγωνισμό.

Θα κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό της ή θα τη δώσει στον αντίπαλο Αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Λευτέρη Ζαφειρόπουλο; Ποιο μέλος της μπριγάδας της θα επιλέξει να στείλει στους γκρι;

Η Χριστίνα θα είναι επίσης αυτή που θα διαμορφώσει τα ζευγάρια των μονομαχιών, ενώ θα επιλέξει και ποιοι θα μαγειρέψουν έχοντας 60 λεπτά στη διάθεση τους και ποιοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 30 λεπτά!

Οι αποφάσεις της θα επηρεάσουν καθοριστικά το τελικό αποτέλεσμα. Πόσο σωστές θα είναι οι επιλογές της; Θα καταφέρει η μπριγάδα της να πάρει τη νίκη και να αποφύγει στο τέλος της ημέρας τη Διαδικασία της Ψηφοφορίας, από την οποία θα προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Η Χριστίνα κλήθηκε να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση.

«Είναι η μέρα, είναι η στιγμή που πρέπει να επανέλθει η αριθμητική ισορροπία και στις δυο μπριγάδες», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς έχοντας μπροστά του τους δύο αρχηγούς.

«Πώς θα γίνει αυτό; Με δυο τρόπους! Χριστίνα, έχεις δυο επιλογές. Η πρώτη σου επιλογή είναι να επιλέξεις ένα μέλος της μπριγάδας σου να πάει στην γκρι μπριγάδα και η δεύτερη είναι να επιλέξεις να έχεις ασυλία για όλη την εβδομάδα. Αν επιλέξεις το πρώτο σενάριο τότε ασυλία θα έχει ο Λευτέρης. Αν τώρα επιλέξεις το πρώτο σενάριο τότε ο Λευτέρης θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει ένα μέλος από την μπριγάδα σου, ώστε να επανέλθει η αριθμητική ισορροπία», εξήγησε λίγη ώρα μετά ο σεφ.

Η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας δυσκολεύτηκε να αποφασίσει αλλά λίγα λεπτά αργότερα ανακοίνωσε την απόφασή της. Επέλεξε να δώσει την ασυλία στον Λευτέρη και έδωσε τη Βιβή στην γκρι μπριγάδα. Από την πλευρά της, η Βιβή δήλωσε πως ήταν σίγουρη για την απόφαση της Χριστίνας, αλλά ήταν κάτι που ήθελε και η ίδια, αφού νιώθει καλύτερα σε αυτή την ομάδα.

Οι ερωτήσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Σωτήρη Κοντιζά!

Απογοητευμένος ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο επεισόδιο του Masterchef με το αποτέλεσμα της προσπάθειας της Τάνιας. Η παίκτρια δεν έχει δείξει σημάδια βελτίωσης με τον chef να αναρωτιέται αν θέλει να βρίσκεται στον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Τάνια έχουμε μία προσπάθεια που είναι εξαιρετικά κακή. Δεν βλέπεται. Το λέω γιατί θα πρέπει σιγά σιγά να αποφασίσεις αν σου αρέσει εδώ που είσαι, αν διασκεδάζεις και αν έχεις έρθει για να μαγειρέψεις και να εξυπηρετήσεις όλο αυτό που μας είπες όταν γνωριστήκαμε στις οντισιόν ή ότι δεν έχεις όρεξη και δεν θέλεις να είσαι πια εδώ γιατί τα αποτελέσματα μαγειρικά δείχνουν ότι δεν σε ενδιαφέρει που είσαι εδώ.

Θα πρέπει να έχετε κατά μου ότι τον πήχη τον έχουν ανεβάσει κάποιοι από τους συμπαίκτες σας. Μοιραία πρέπει να κάνετε προσπάθεια για να ακολουθήσετε» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε αυστηρό τόνο στο MasterChef.

Στενοχωρημένος, αλλά και απογοητευμένος με το πιάτο που ετοίμασε και παρουσίασε στους κριτές του MasterChef είναι ο Μπάμπης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του τόνισε πως κάνει μεγάλες ποσότητες με αποτέλεσμα να…χάνεται η ουσία του πιάτου.

«Διαφωνώ με τον Σωτήρη. Εδώ δεν αλλοιώνουμε τον χαρακτήρα κανενός. Όταν θα φύγει από εδώ  ο Μπάμπης θα συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε. Πρέπει να προσαρμοστείς, να πιεστείς και να κάνεις πράγματα. Γιατί το λέμε τώρα αυτό; Γιατί κάνουμε πιο δυνατές παρατηρήσεις; Γιατί διανύουμε την 3η εβδομάδα. Αν αυτό είναι το όριο σου, ο διαγωνισμός σε έχει ήδη ξεπεράσει», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τον πόντο πήρε η Γεωργία και η μπορντό μπριγάδα. Μάλιστα, ο Μπάμπης έκανε κίνηση να τη συγχαρεί δίνοντας το χέρι του αλλά εκείνη τον…προσπέρασε.

Οι συμπαίκτες της είδαν με αρνητική ματιά την κίνηση της Γεωργίας και λίγα λεπτά αργότερα η παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής έδωσε το χέρι της στον συμπαίκτη της κι εκείνος της απάντησε: «Με κρέμασες μπροστά στην κάμερα Γεωργία».

Η καλύτερη ιδέα ήταν του Μάριου και έχοντας την καλύτερη προσπάθεια, κέρδισε 1.000 ευρώ!

To Mystery Box κέρδισε η μπορντό μπριγάδα κι έτσι τα μέλη της γκρι έπρεπε μέσω ψηφοφορίας να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα σε στον Μπάμπη και την Τάνια μιας και είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες.

Το γεγονός ότι ήταν υποψήφιος «ταρακούνησε» τον Μπάμπη, ο οποίος δήλωσε πως θα προσπαθήσει πιο πολύ το επόμενο διάστημα.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε η Τάνια και έτσι είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, γι'αυτή την εβδομάδα.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»