Σίσσυ Χρηστίδου σε Τίνα Μεσσαροπούλου για την αποκάλυψη της φημολογούμενης σχέσης της με τον Στάνκογλου

«Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής είχε υπονοηθεί το όνομά μου» - Η εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την περιπέτεια υγείας της μητέρας της: «Δίναμε μάχη με τον χρόνο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την έλλειψη προσωπικού στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», εξομολογήθηκε την περιπέτεια της μητέρας της όταν νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με καρκίνο.

«Μου θυμίσατε μια περιπέτεια πολύ μεγάλη που πέρασα στη νοσηλεία της μαμάς μου. Η μητέρα μου είχε μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, οπότε στόχος ήταν να γίνει μεταμόσχευση μυελού των οστών και δίναμε πολύ μεγάλη μάχη με τον χρόνο. Διαπιστώθηκε από τους γιατρούς της ότι θα πρέπει πρώτα να κάνει αφαίρεση χολής, ένα χειρουργείο ρουτίνας. Άλλα για να μπορέσει να κάνει τη μεταμόσχευση έπρεπε να γίνει πρώτα αυτό» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Δεν υπήρχε λοιπόν σειρά, έπρεπε να περιμένουμε και να περιμένουμε… δεν μας έδιναν και μία ημερομηνία, ήμασταν σε μία μόνιμη αναμονή. Ενώ από πίσω υπήρχε ένα σοβαρό χειρουργείο που έπρεπε να γίνει, υπήρχε μία αναμονή για τη χολή, γιατί η χολή δεν μπορούσε να μπει σε προτεραιότητα – και είναι λογικό – σε σχέση με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι κινδύνευε άμεσα η ζωή τους», είπε κλείνοντας το θέμα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση της δημοσιογράφου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το ρεπορτάζ της πρώτης για μια νέα φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποτέ το όνομα της παρουσιάστριας του Mega.

Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι» είπε λίγο πριν τη συνέντευξη: «Θα υποδεχτούμε μια κυρία της ελληνικής τηλεόρασης που θα ομολογήσω ότι με έχει φέρει και μένα σε δύσκολη θέση, αποκαλύπτοντας πράγματα που εγώ δεν ήθελα ακόμη να αποκαλυφθούν τηλεοπτικά ή συζητήσεις που είχα κάνει. Τώρα τελευταία και για προσωπικά ζητήματα… τώρα που το θυμάμαι… Έλα μέσα, Τίνα να τα λύσουμε!».

Στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να πει: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής είχε υπονοηθεί το όνομά μου… Η αλήθεια, βέβαια, δεν ειπώθηκε το όνομά μου. Σκέψου όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα μα δεν είπαν κάτι. Βγήκε ένα πρωτοσέλιδο με μένα».

«Δεν θα πάρω την ευθύνη για κανέναν. Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Δεν θα ασχοληθώ ξανά. Από εδώ και πέρα μόνο με υπεύθυνη δήλωση θα βγάζουμε ρεπορτάζ. Οι άλλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Όνομα δεν ειπώθηκε ποτέ, αλλά είπα όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται» απάντησε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»