Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Μακαλιάς - Το «καρφί» στην Κατερίνα Καινούργιου

Μπέττυ Μαγγίρα: «Όλη τη βδομάδα κουτσομπολεύαμε» – Η χιουμοριστική απάντηση στα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για «σκληρό gossip»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξέρει να τρολάρει τον εαυτό της και όλα όσα γίνονται στην τηλεοπτική καθημερινότητα. Η παρουσιάστρια του #ILoveΣουκου, με αφορμή τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου ότι κάνει «σκληρό gossip» μπήκε στο πλατό της εκπομπής της με ανάλογο τραγούδι.

Έτσι απάντησε με τον δικό της τρόπο στην οικοδέσποινα του #SuperΚατερίνα.

«Τι κάναμε όλη την εβδομάδα; Κουτσομπολεύαμε! Γιατί έτσι είμαστε εμείς, θέλω να τα ξέρω όλα… μιας και με λένε κουτσομπόλα. Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω, δεν θα πάει τίποτα χαμένο. Αυτοί είμαστε, είμαστε οι κίτρινοι τύποι. Αλλά το κίτρινο έχει πολλές αποχρώσεις, κύριες και κύριοι. Εμείς σε ποια απόχρωση ανήκουμε» είπε χιουμοριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα και έψαξε… την παλέτα των κίτρινων για να δει πιο της ταιριάζει!

Υπενθυμίζεται οτι η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την εκπομπή της: «Και εγώ και ο Λιάγκας τη λέμε την άποψή μας και άλλοι παρουσιαστές, αλλά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλει να πει ότι στην αρχή η Μπέττυ είπε ότι αυτό που θέλει να κάνει, είναι τελείως διαφορετικό και έχει γίνει σκληρό gossip η εκπομπή» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επίσης, να ξεκαθαρίσω ότι εγώ -επειδή έδωσε μία συνέντευξη στον Αρναούτογλου και είπε κάτι για εμένα- δεν έχω τίποτα προσωπικό με την Μπέττυ. Την εκτιμώ πολύ, τη συμπαθώ και είναι και πολύ καλή μαμά, έχουμε συνεργαστεί κιόλας, έχω να πω τα καλύτερα και είναι πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Απλά βλέπω και μου λένε ότι αυτή η εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο ασχολείται με εμάς. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν έχω κάτι προσωπικό» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου στην #SuperΚατερίνα.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο τηλεοπτικό του πόστο στην εκπομπή #ILoveΣουΚου, με την Μπέττυ Μαγγίρα να στέλνει τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση. 

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της εκπομπής, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, όπου τον βλέπουμε με ορό στο χέρι. Ο Δημήτρης Μακαλιάς, ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια που περνάει με την υγεία του.

Βέβαια, ο συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα δεν δίστασε να ρίξει το «καρφί» του για την Κατερίνα Καινούργιου, ύστερα από τα σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια για την εκπομπή τους στον ANT1.

«Πανέτοιμος για σκληρό gossip σήμερα!» έγραψε ο Δημήτρης Μακαλιάς στα Instagram Stories του.

MAKALIAS-2

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!