Νέο κατάστημα PAUL στη Μαρίνα Λεμεσού. Έγινε ήδη θεσμός!

Το νέο κατάστημα της διάσημης γαλλικής αλυσίδας PAUL Boulangerie – Patisserie – Restaurant – Café στη Μαρίνα Λεμεσού έχει πλέον ανοίξει τις πόρτες του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μέσα σε λίγες μόνο μέρες, το νέο PAUL εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο hot στέκια της περιοχής, μετατρέποντας τη Μαρίνα σε… μικρό Παρίσι.

Επιπλέον, εκτός από τη χαρακτηριστική γαλλική φινέτσα και κουζίνα, το νέο PAUL ξεχωρίζει και για τη διαρρύθμισή του, η οποία υπάρχει μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα, καθώς αποτελείται από δύο ξεχωριστούς χώρους: PAUL Patisserie & Espresso Bar και PAUL Café & Restaurant. PAUL Patisserie & Espresso Bar Στο τμήμα Patisserie & Espresso Bar, oι επισκέπτες εύκολα και γρήγορα, μέσα από το σύστημα αυτοεξυπηρέτησης (self service), παραγγέλνουν από το takeaway bar της φημισμένης βιτρίνας PAUL και απολαμβάνουν τις επιλογές τους είτε στο κατάστημα είτε στον δικό τους χώρο.

paulmarinalemesou10003

Οι επιλογές τους; Πολλές, γαλλικές, και απολαυστικές!

Από τον διάσημο καφέ PAUL που συνοδεύεται μοναδικά από περίφημα γαλλικά κρουασάν ή φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς μέχρι τα ασυναγώνιστα γαλλικά γλυκά PAUL όπως μακαρόν, τάρτες και μιλφέιγ, στο τμήμα Patisserie & Espresso Bar υπάρχει κάτι για τον καθένα.

Στο PAUL, οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να προμηθεύονται φρέσκο ψωμί, το οποίο ζυμώνεται καθημερινά με αγάπη και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες με αξεπέραστη νοστιμιά.

paulmarinalemesou10009

PAUL Café & Restaurant

Το άρωμα Γαλλίας πλημμυρίζει το PAUL Café & Restaurant, με πληθώρα signature choices σε brunch, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Δημοφιλές από την πρώτη μέρα του ανοίγματος;

Το εκπληκτικό Salmon Croll Egg Benedict όπου κρουασάν με κρέμα τυριού ταρτάρ, καπνιστός σολομός, άγρια ρόκα, ολαντέζ και τραγανές νιφάδες κρεμμυδιού, συνδυάζονται απολαυστικά.

Φυσικά, οι φίλοι των κλασικών γαλλικών γεύσεων PAUL μπορούν να παραγγείλουν όλα τα εμβληματικά γαλλικά πιάτα που γνωρίζουν και απολαμβάνουν, όπως Croque Monsieur και Croque Madame, καθώς και υπέροχες κρέπες και τοστ.

paulmarinalemesou10008 paulmarinalemesou10007 paulmarinalemesou10006 paulmarinalemesou10005 paulmarinalemesou10004 paulmarinalemesou10002 paulmarinalemesou1000
paulmarinalemesou10008 paulmarinalemesou10007 paulmarinalemesou10006 paulmarinalemesou10005 paulmarinalemesou10004 paulmarinalemesou10002 paulmarinalemesou1000

Όσον αφορά το μεσημεριανό και δείπνο, το Ribeye Steak, αρωματισμένο με βούτυρο café de Paris και το καλοψημένο κοκοράκι Coq au vin σε σάλτσα από κόκκινο κρασί, μανιτάρι και μπέικον, αναδεικνύουν την τελειότητα της γαλλικής μαγειρικής.

Οι φίλοι των διαχρονικών γεύσεων PAUL θα απολαύσουν French onions pappardelle με παπαρδέλες, κρεμώδη σάλτσα με καραμελωμένα κρεμμύδια, φρέσκο θυμάρι και μπουράτα, σε μία κλασική γευστική εμπειρία.

paulmarinalemesou100011

Γεύμα στο νέο PAUL σημαίνει πάντα και ανεπανάληπτο επιδόρπιο.

Με όνομα που παραπέμπει σε νησί, το Floating Island έχει ήδη κερδίσει τους ουρανίσκους στο νησί της Κύπρου, με την ψητή μαρέγκα, την κρέμα anglaise και τα καραμελωμένα αμύγδαλα και φρούτα του δάσους.

Οι πολυπληθείς εραστές της σοκολάτας δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στο Fondant au chocolat, με πλούσια γέμιση σοκολάτας, νιφάδες μαύρης σοκολάτας και παγωτό βανίλια.

paulmarinalemesou100013

Φυσικά, στη διάθεση των θαμώνων του εστιατορίου, υπάρχουν και όλες οι επιλογές γλυκών από το takeaway bar.

Το PAUL σας περιμένει! Τα υπόλοιπα… από κοντά! Το νέο PAUL, στη Μαρίνα Λεμεσού, σας περιμένει για μία ασυναγώνιστη γευστική εμπειρία Γαλλίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας: PAUL Limassol Marina, τηλ.: 25 00 02 10, limassolmarina@paul-cyprus.com

Για να μάθετε περισσότερα για τα PAUL, επισκεφθείτε τα social media: Facebook: PAUL1889.Cyprus/ Instagram: paulcyprus

paulmarinalemesou100012

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!