Το πινγκ πονγκ δηλώσεων ανάμεσα στους δικηγόρους Άντζελας Δημητρίου και Όλγας Κιουρτσάκη

Το βίντεο όλο νόημα της Όλγας Κιουρτσάκη και η νέα απάντηση της δικηγόρου της μετά τη συνέντευξη «κόλαφος» της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου: «Ακόμη και όταν μου φερόσουν τόσο άσχημα ήμουν ευγενική. Ακόμη και όταν άκουσα όλα όσα είχες πει για μένα ήμουν ευγενική»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το πινγκ πονγκ δηλώσεων ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς εδώ και λίγο διάστημα η σχέση τους περνάει κρίση.

Η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, η κυρία Αλεξάνδρα Μακρή, μίλησε στο #HappyDay και τόνισε πως η Άντζελα Δημητρίου είναι εκείνη που πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στο ζευγάρι.

Αρχικά η Αλεξάνδρα Μακρή: «Οι εντολείς μου δεν περίμεναν αυτήν την αντίδραση από την κυρία Δημητρίου, δεν είχαν καταλάβει ότι μπορεί να σκεφτόταν έτσι για εκείνους, είναι στεναχωρημένοι. Αναμένουμε μια ανακοίνωση από τους εντολείς μου για τα γεγονότα που περιέγραψε η κυρία Δημητρίου».

Και υπογράμμισε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως ζητάει συγγνώμη αυτός που έχει πει τα περισσότερα και η αλήθεια είναι ότι και η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της έχουν περιοριστεί στα απολύτως απαραίτητα για να μην πάρει έκταση ένα θέμα το οποίο έχει πάρει ήδη πολλή προβολή. Οι εντολείς μου δεν έκαναν προσβλητικές δηλώσεις. Αυτό το θέμα δεν βγήκε από τους εντολείς μου, ούτε καν από κοντινό τους πρόσωπο, δεν είχαν μιλήσει καν για αυτό».

Η δικηγόρος της τραγουδίστριας, Βασιλική Καπερνάρου, μετά τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου για όσα έχουν συμβεί και μίλησε στην εκπομπή #HappyDay και τη δημοσιογράφο, Βιβή Μπουγιούρα. 

Η Βασιλική Καπερνάρου παραδέχτηκε πως η Άντζελα Δημητρίου είναι πολύ στεναχωρημένη με όσα συμβαίνουν ενώ παράλληλα έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τα όσα έφεραν τη ρήξη στη σχέση μητέρας και κόρης.

«Η κυρία Δημητρίου είναι βαθιά στενοχωρημένη, δεν περίμενε ποτέ ότι θα φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, αλλά δεν ήξερε τι συμπεριφορές της επιφύλασσαν η κόρη της και ο γαμπρός της με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στην Αμερική. Ήταν μια άθλια συμπεριφορά, η κόρη της και ο γαμπρός της έφυγαν γιατί δημιουργούσαν εντάσεις και φασαρίες. Η Άντζελα Δημητρίου παρότι ήταν διατεθειμένη να το προσπεράσει, είδε την άλλη πλευρά να την διασύρει, να δημιουργεί ψευδεντυπώσεις σε συνεργάτες και ανθρώπους της δουλειάς της. Προσπαθούν να τη βλάψουν με οποιοδήποτε τρόπο και να παρουσιάσουν την κατάσταση εντελώς αλλοιωμένη», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου. 

«Το περιστατικό με το νερό είναι ένα πολύ μικρό παράδειγμα από όσα συνέβησαν, της έκαναν ξεκάθαρα μπούλινγκ. Ήθελαν και πήγαν στην Αμερική για διακοπές, άφησαν το παιδί με την θέλησή τους, διότι ισχυρίζονταν πως το έχουν ανάγκη. Η κυρία Δημητρίου τα πλήρωσε όλα, εισιτήρια και διαμονή», πρόσθεσε η Βασιλική Καπερνάρου. 

«Η κυρία Δημητρίου δεν σκέφτεται να κινηθεί νομικά γιατί σέβεται τη μητρότητα. Όταν επέστρεψε από την Αμερική δεν ήταν εκείνη που ξεκίνησε να διαρρέει λεπτομέρειες. Όταν κάποια στιγμή κλείνει η κάνουλα και δεν έχεις κάποιο τρόπο να διεγείρεις το ενδιαφέρον του άλλου. Όλα αυτά συνέβησαν επειδή σταμάτησε να χρηματοδοτεί δύο ανθρώπους, οι οποίο μολονότι έχουν οικογένεια, αρνούνται να δουλέψουν.  Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να σταματήσει μια παρασκηνιακά συκοφαντία που την διαβάλει και της δημιουργεί θέματα», κατέληξε η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου.

«Νιώθει ότι χρησιμοποιήθηκε & έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης» λέει η δικηγόρος της τραγουδίστριας, Βασιλική Καπερνάρου και στο #MegaΚαλημέρα

«Υπήρχε γενικότερα ένα θέμα που ταλάνιζε αυτήν την οικογένεια σε ένα επίπεδο συζήτησης και ένα επίπεδο προβληματισμού, αναφορικά δηλαδή με μια οικογένεια η οποία συντηρείται οικονομικά από την κα Άντζελα Δημητρίου και μάλιστα πλουσιοπάροχα», λέει η δικηγόρος της τραγουδίστριας, Βάσια Καπερνάρου.

«Η κα Άντζελα Δημητρίου έχει μια έμπειρη και εξαιρετική στη δουλειά της μάνατζερ. Επιπλέον έχει από πίσω της μια πάρα πολύ μεγάλη δισκογραφική εταιρία που δεσπόζει αυτήν την στιγμή. Από εκεί και πέρα, η κα Άντζελα Δημητρίου πήγε με μια τεράστια εταιρία παραγωγής στην Αμερική σε μια μεγάλη περιοδεία μαζί με τον Χρήστο Δάντη με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και με παροχές από την παραγωγή που αφορούσαν και σε κομμάτι styling και μακιγιάζ. Η κόρη της και ο γαμπρός της εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να πάνε για διακοπές μαζί της, γι’ αυτό άλλωστε τα χρήματα καλύφθηκαν προσωπικά από την Άντζελα Δημητρίου, για να πάνε και να μείνουν και για να διασκεδάσουν».

Όπως λέει η δικηγόρος:

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο στεναχωρημένη είναι η κα Δημητρίου. Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε πώς αισθάνεται που βίωσε αυτήν την απαράδεκτη, την άθλια συμπεριφορά από τα ίδια της τα παιδιά. Μετά από όσα έγιναν στην Αμερική, σε συνδυασμό με ό,τι είχε να κάνει με τον τρόπο διαβίωσης της κόρης της και του γαμπρού της, η κα Δημητρίου αποφάσισε να σταματήσει οποιαδήποτε επικοινωνία… Δεν υπήρχε αυτό που συνέβη στην Αμερική. Από το πνεύμα της συνέντευξής της αντιλαμβάνετσε περιστατικά που μπορεί να συνέβησαν και για τα οποία δεν κάνει κιχ η άλλη πλευρά, δεν έχει βγάλει καμία ανακοινωσούλα ή αναρτησούλα, γιατί όλα αυτά έγιναν ενώπιον τρίτων».

«Η Αμερική ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι διότι υπήρξαν συμπεριφορές οι οποίες επιστρέφοντας θα μπορούσε να έχει κινηθεί νομικά και δεν το έκανε επειδή σεβάστηκε το γεγονός ότι είναι η κόρη της», συμπλήρωσε.

Για τη συνέντευξη

«Κάθε άνθρωπος εκφράζει τα συναισθήματά του. Η κα Δημητρίου ενημερώθηκε ότι μολονότι εκείνη αποφάσιζε να δώσει ένα τέλος στα γεγονότα της Αμερικής, από την άλλη μεριά υπήρχε μια υπόγεια δραστηριότητα που αφορούσε στο να καλούν γνωστούς φίλους από την επαγγελματικό της χώρο, συνεργάτες κτλ. και να τους λένε πράγματα που δεν ισχύουν», συνεχίζει η κα Καπερνάρου.

«Η συμπεριφορά της κόρης της και του γαμπρού της απέναντί της ενώπιον τρίτων, ήταν τραγική. Και κοινός λογαριασμός υπήρχε και το συντηρώ το λέω με την έννοια ότι χωρίς να εργάζομαι, έχω τα πάντα στον υπέρτατο βαθμό και δεν κάνω και κάτι για να βρω εργασία και μολονότι μου παρέχονται όλα πλουσιοπάροχα χωρίς να εργάζομαι, έχω και συμπεριφορά η οποία είναι απαράδεκτη και δείχνει αγνωμοσύνη και αχαριστία».

«Η ίδια δηλώνει ότι και χρησιμοποιήθηκε και έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης και μάλιστα λέει ότι εμένα με χρησιμοποιήσαν και με χρησιμοποιούν ως Άντζελα Δημητρίου και όχι ως Αγγελική Κιουρτσάκη», καταλήγει.

Η Βάσια Καπερνάρου, δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου, μίλησε και στο #ToPrwino

Η συνήγορος Άντζελας Δημητρίου μίλησε και στο #PrwinoSousou

Την Άντζελα Δημητρίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #PrwinoSousou και η δημοσιογράφος, Ελισάβετ Οικονόμου το πρωί της Πέμπτης 1/2.

Η συνήγορος Άντζελας Δημητρίου μίλησε και στο #FaysTime

Η ανάρτηση όλο νόημα της Όλγας Κιουρτσάκη

Το βράδυ της Τετάρτης 31/1, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου ανέβασε στα stories της στο Instagram ένα βίντεο όλο νόημα.

Σε αυτό μια γυναικεία φωνή να λέει στην αγγλική γλώσσα: «Ήμουν ευγενική. Ακόμα και δεν το άξιζες ήμουν ευγενική. Ακόμη και όταν μου φερόσουν τόσο άσχημα ήμουν ευγενική. Ακόμη και όταν άκουσα όλα όσα είχες πει για μένα ήμουν ευγενική. Και δεν ήμουν ευγενική εξαιτίας του ποιος είσαι εσύ. Ήμουν ευγενική εξαιτίας του ποια είμαι εγώ. Δεν προσεύχομαι για να τιμωρηθείς, αυτό είναι πολύ εύκολο. Προσεύχομαι μόνο να έχω το κουράγιο να συνεχίσω να είμαι ευγενική. Ανεξαρτήτως του τι κάνεις».

2 3 5 6 7 11 33
2 3 5 6 7 11 33

«Καλό μήνα με υγεία. Σήμερα κλείνει έξι μήνες ζωής το μωράκι μου. Καλό βράδυ. Καλό ξημέρωμα» έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Η Όλγα Κιουρτσάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 1/2 προχώρησε και σε μια νέα ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία παρουσιάζει ένα απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσεις και οι τρεις στο ίδιο περιοδικό.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι, η Άντζελα Δημητρίου είχε παραδεχτεί πως συνεργάζεται με τον Φώτη Λώση, ενώ είχε τονίσει πως είναι πολύ καλός σύντροφος για την κόρη της.

Άντζελα, με τον γαμπρό σου συνεργάζεστε κιόλας, συμμετέχει στην ομάδα managment σου.

Άντζελα: Ναι, τα τελευταία χρόνια ο Φώτης δουλεύει μαζί μου και με τη μάνατζέρ μου Βάσω Καπώνη. Για την Όλγα ο Φώτης είναι ο πατέρας, ο φίλους, ο άντρας της, είναι τα πάντα για εκείνη. Και εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ. Ο Θεός του έστειλε μια μάνα να τον αγαπάει και θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο για το παιδί μου. Έχουμε μια δεμένη οικογένεια και παράλληλα συνεργαζόμαστε άψογα. Ο Φώτης με βοηθάει πολύ στο επαγγελματικό κομμάτι.

Όλγα: Με τον Φώτη είμαστε μαζί 15 χρόνια, τα 5 παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε στα Αστέρια Γλυφάδας, όταν εμφανιζόταν εκεί η μητέρα μου και ο Φώτης ήταν υπεύθυνος στο μαγαζί. Εκεί ερωτευτήκαμε και έκτοτε δεν χωρίσαμε στιγμή. Αργότερα ο Φώτης έκανε διάφορα επαγγελματικά βήματα, αλλά τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην ομάδα management της μαμάς.

«Άντε στο καλό τώρα!!! Επειδή τα γραπτά μένουν» έγραψε ως σχόλιο στο Facebook.

421977890_861302775748510_5378008193771223002_n

Στη #SuperΚατερίνα μίλησε ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Τρούπης, ο στιχουργός Νεκτάριος Μπήτρος αλλά και η στυλίστριά της.

Γιώργος Τρούπης: «Πάντα αγαπούσε την Όλγα»

Ο πρώην σύζυγος της Άντζελας Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή:

«Είναι μια μεταξύ τους διαφορά, είναι μάνα με κόρη, είναι καθαρά προσωπικό τους θέμα. Αγαπάει η μία την άλλη, θα τα βρουν μεταξύ τους. Πάντα ήταν καλά, πάντα αγαπούσε την Όλγα και πάντα την πρόσεχε».

Νεκτάριος Μπήτρος: «Έδωσε στον Φώτη θέση για να βοηθήσει το παιδί της»

Η Άντζελα έχει υπάρξει και μάνα και πατέρας της κόρης της. Δεν ξέρω τι παράπονα μπορεί να έχει από τον άντρα της κόρης της. Μάνατζερ της Άντζελας δεν είναι ο Φώτης, είναι η κυρία Καπώνη. Του έδωσε με αγάπη μια εργασιακή θέση για να βοηθήσει το παιδί της και πιθανόν για αυτό να βρήκε τον μπελά της. Ξέρω πόσο αγαπάει την Όλγα και δεν μπορεί να είναι ήρεμη χωρίς την Όλγα. Η Όλγα μεγάλωσε χωρίς πατέρα, είναι ένα ευαίσθητο παιδί αγαπάει πολύ τη μαμά της. Αν την έχει επηρεάσει αρνητικά ο Φώτης, να μεσολαβήσει να τα ξαναβρούν η μητέρα και το παιδί».

Φιλίτσα Νικολαΐδη: «Είναι μανούλα για όλους»

Η Φιλίτσα Νικολαΐδη, η στυλίστρια στην οποία αναφέρθηκε η Άντζελα Δημητρίου στη συνέντευξή της στο ΟΚ! μίλησε στη Super Κατερίνα:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση και για τη μάνα και για το παιδί. Εύχομαι να τα βρουν. Είναι ένας πολύ αυθεντικός άνθρωπος, δεν είναι τυχαία αυτή που είναι. Είναι ανοιχτό βιβλίο. Είναι μανούλα για όλους, θέλει να σε προστατέψει να σε ταΐσει.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, φίλος της Άντζελας Δημητρίου και κουμπάρος της Όλγας μίλησε στο #ToPrwino: «Λέει ψέματα η Άντζελα για την Όλγα και τον Φώτη»

Στην εκπομπή #FaysTime μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς. Έμαθα ότι τσακώθηκαν, αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους τους γονείς με τα παιδιά τους. Τα παιδιά κάποια στιγμή επαναστατούν καμιά φορά παρασυρόμενα από άλλους ανθρώπους ή τους πιάνει ο εγωισμός και η περηφάνια, έτσι είναι τα πιτσιρίκια.

Η Άντζελα σαν μάνα και σαν γιαγιά είναι ψυχούλα. Η Άντζελα είναι πάρα πολύ δοτική, πάντα μόνο έδινε, ήταν πάντα με την καλή έννοια το καλό θύμα της οικογένειας, όπως είμαι κι εγώ», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Λευτέρης Πανταζής πρόσθεσε επίσης: «Πιστεύω ότι θα τα βρουν, η Άντζελα δεν κρατάει κακίες».

Στην εκπομπή #FaysTime μίλησε και ο Λευτέρης Κιντάτος

Το παρασκήνιο της συνέντευξης με την Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε στο #StarBreakfast ο διευθυντής του ελληνικού περιοδικού #ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης.

«Εύχομαι να λυθεί το θέμα σύντομα, αν και είναι δύσκολο. Το χάσμα δείχνει ότι είναι αγεφύρωτο μεταξύ τους. Η Άντζελα αγαπάει πάρα πολύ την κόρη της και νομίζω ότι ο λόγος που έκανε αυτήν την εξομολόγηση, ήταν ίσως λίγο για να την ταρακουνήσει. Ακόμα κι εγώ όταν πήγα να κάνω τη συνέντευξη στο σπίτι της Άντζελας, πήρα πολύ περισσότερη πληροφορία από ότι περίμενα», δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Είχα έναν άνθρωπο απέναντί μου που ήταν εξαιρετικά φορτισμένος, κάποια στιγμή έτρεμε, δεν μπορούσε να συνεχίσει. Αν άκουγες τη φωνή της και τη στεναχώρια που έκρυβε, τον πόνο, καταλαβαίνω πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη. Από την άλλη, όταν τελείωσε η συνέντευξη ένιωσα σαν να έχει ξαλαφρώσει κι εκείνη. Ουσιαστικά είπε κάτι που κρατούσε μέσα της χρόνια, γιατί αυτό που έγινε στην Αμερική ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», πρόσθεσε.

«Μου έκανε πολύ εντύπωση που δεν είδα καμία φωτογραφία της κόρης της στο σπίτι της. Μου είπε ότι της είχε πάρει τις εικόνες όλες η Όλγα. Έχοντας ζήσει αυτή τη σχέση, ξέρω ότι για την Άντζελα ήταν πάνω από όλα η Όλγα. Θεωρώ ότι της λείπει και της λείπει πάρα πολύ και το εγγόνι της, γι αυτό θέλω να φτιάξει αυτή η σχέση γρήγορα. Δεν το μετάνιωσε που μίλησε. Αυτό που έζησα εγώ ήταν ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ», κατέληξε.

Συζήτηση για τη διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα, έκαναν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του #StarBreakfastτο πρωινό της Πέμπτης

«Η συνέντευξη της Άντζελας έχει δώσει τροφή για τα συνδέουμε όλα αυτά και να τα συζητάμε. Βλέπουμε δύο γυναίκες που ήταν πολύ δεμένες μεταξύ τους, η Άντζελα στάθηκε και μάνα και πατέρας δίπλα στην Όλγα και ήρθε τώρα και το μωράκι, που μόνο χαρά φέρνει ο ερχομός ενός παιδιού σε ένα σπίτι», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Είναι επί της ουσίας δύο γυναίκες που τις έχουμε δει να εξελίσσονται, γι’ αυτό και μας ενδιαφέρει», τονίζει ο Ετεοκλής Παύλου στη συζήτηση που έγινε.

«Η δικηγόρος της Άντζελας υποστήριξε ότι η ίδια χρηματοδοτούσε όλη την οικογένεια, δεν πήγαιναν να δουλέψουν, ότι τους προέτρεψε να μείνουν στην Αθήνα. Από θύμα με παρουσίαζαν θύτη, λέει. Μάθαμε πολύ παρασκήνιο. Για τέτοια ζητήματα δεν είναι ωραίο να βγαίνουν και να ξέρουν όλοι τι γίνεται μέσα στο σπίτι σου», σχολίασε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Καθένας βέβαια κάνει ό,τι θέλει. Αυτό λέει ότι συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια τώρα τελευταία, δεν το μαθαίνουν πρώτη φορά πιστεύω ότι μάνα και κόρη έχουν το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει χρόνια αυτό το θέμα και προφανώς το έχουν συζητήσει και ιδιωτικά. Ίσως θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα την ταρακουνήσει», κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Χατζίδου.

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»