Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου μετά την νοσηλεία στην εντατική: «Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη»

Ματίνα Παγώνη: «Υπάρχουν οργανισμοί οι οποίοι είναι αλλεργικοί και συμβαίνει συχνά. Το ιστορικό του καθενός είναι πολύ σημαντικό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Μαρία Μπακοδήμου

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου, μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη και το οποίο προκλήθηκε από φαρμακευτική ουσία.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πλέον καλά στην υγεία της, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα και ευχαρίστησε όλους όσοι έστειλαν τις ευχές τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη.

Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!!!»

Σήμερα Τετάρτη δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στα social media. Η παρουσιάστρια ποζάρει στην κουζίνα της και φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη αλλά ευδιάθετη που κατάφερε να ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία της.

«Αν κάποιος μας ρωτήσει ποια είναι τα 5 σημαντικά που θέλουμε στη ζωή μας θα έβαζες μέσα την κανονικότητα; Κι όμως ίσως πρέπει να μπει πρώτη πρώτη στη λίστα . Στην κανονικότητα έχεις εξασφαλίσει ότι εσύ κι όσοι αγαπάς είστε καλά. Δεν έχει χτυπήσει ένα #####τηλέφωνο να μάθεις κακά νέα. Ίσως έχει δίκιο η αγγλική παροιμία “no news good news”. Όσοι ζουν στην κανονικότητα τους ας την απολαύσουν, ακόμη κι αν γκρινιάζουν για τη βαρεμάρα της» έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Υπάρχουν οργανισμοί οι οποίοι είναι αλλεργικοί και συμβαίνει συχνά», λέει στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Γι’ αυτό το ιστορικό του καθενός είναι πολύ σημαντικό. Ο προσωπικός γιατρός πρέπει να γνωρίζει λεπτομέρειες για τον ασθενή του. Υπάρχουν φάρμακα που στους περισσότερους ανθρώπους δεν κάνουν καμία αλλεργία, υπάρχουν όμως και φάρμακα που οι οργανισμοί αντιδρούν, κάνουν σοκ και μπορείς να φτάσεις μέχρι διασωλήνωση».

«Δεν είναι μόνο τα φάρμακα, είναι και διάφορες τροφές που μπορούν να φάνε και να κάνουν αλλεργία», λέει η ίδια.

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό η Καίτη Γκρέυ
Συγκίνηση στο λαϊκό προσκύνημα για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα
Η εξομολόγηση της Φωτεινής Πετρογιάννη, Φαίης Σκορδά, Ελένης Χατζίδου & Emilias Vodos για τους stalkers τους
Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου μετά την νοσηλεία στην εντατική: «Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη»
Τα γαλλικά της Ελεονώρας Μελέτη, στην νέα παρέμβαση στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
«Ο Δημήτρης Κόκοτας, παλεύει, η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει και την βλάβη στην όραση από την αρχή»
Θαυμάστρια Γιάννη Πλούταρχου: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη στον ίδιο και την οικογένειά του. Παρασύρθηκα»
Μαρία Αντωνά: «Όλες οι Παναγίες και όλες οι προσευχές να είναι μαζί σου μαμά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη»
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν θεωρώ την ζωή μου χαλασμένη για να την να ξαναφτιάξω! Αυτά είναι παλιακά»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μακάρι να μπορέσω να αγαπήσω τη γυναίκα μου όπως ο Χριστός»