Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά τον πόλεμο δηλώσεων

Μετά από ένα ανελέητο πινγκ πονγκ δηλώσεων που κράτησε σχεδόν μια βδομάδα μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου βγήκε άσπρος καπνός - Εκείνοι έκαναν απανωτές δηλώσεις, τα site έφταιξαν και όχι τα λόγια τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Tην περασμενη εβδομαδα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στο #ToPrwino και την Ελένη Βουλγαράκη, και με αφορμή αυτό ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά αναφορικά με τις σχέσεις τους.

«Το έχω πει πολλές φορές, άντε να το ξαναπώ ακόμα μία. Έχουν συνηθίσει οι καλοί συνάδελφοι να μένουν σε αυτό που τους φαντάζει κακό. Θέλω να σας πω ότι οσάκις βρίσκομαι με τον Γρηγόρη εδώ στον ΑΝΤ1, καθόμαστε και μιλάμε. Φίλοι δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Δεν είμαστε από τους ανθρώπους που θα δει ο ένας τον άλλο και θα γυρίσει το κεφάλι. Μιλάμε κανονικά. Κάνουμε και πλάκα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θεωρώ τον Γρηγόρη έναν από τους καλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. Έχει μία λαϊκότητα. Θετικό είναι. Έχει αυθεντικότητα και αμεσότητα και σπάει το γυαλί. Γίνεται ένα με αυτόν που βλέπει από το σπίτι. Είναι εξαιρετικός παρουσιαστής. Όταν είπα αυτό το περιβόητο «δεν μπορώ να σπάω μπαλόνια» το είπα για εμένα, δεν ήταν αιχμή για κανέναν».

Την δική του απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας τονίζοντας πως δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι, έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Πώς σχολιάζετε τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος είπε πως ποτέ δεν θα γίνετε φίλοι;», τον ρώτησε ο ρεπόρτερ και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε πως όντως δεν θα μπορέσουν να γίνουν φίλοι.

«Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Μας απέχουν τεράστιες αποστάσεις, σε πολλά πράγματα που πιστεύουμε για την τηλεόραση. Είναι τεράστια η διαφορά μας για τον τρόπο που λειτουργούμε στην τηλεόραση. Κατά τ’ άλλα δεν έχω κάτι άλλο με τον άνθρωπο συγκεκριμένα», είπε.

«Αν συναντηθούμε, θα χαιρετηθούμε, αλλά αποκλείεται να γίνουμε φίλοι. Δεν ξέρω αν θα έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου. Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του. Για το μέλλον δεν ξέρω», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε το πρωί της Δευτέρας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τις δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολιάζοντας τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα ότι οι δυο τους δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι, είχε πει τα εξής:

«Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Απέχουμε πολύ μεταξύ μας, είναι τεράστιες οι αποστάσεις σε μερικά πράγματα που πιστεύουμε για την τηλεόραση, για τον τρόπο που λειτουργούμε στην τηλεόραση. Είναι τεράστια η διαφορά μας, αλλά κατά τ’ άλλα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο με τον άνθρωπο. Αν συναντηθούμε, θα χαιρετηθούμε, αλλά αποκλείεται να γίνουμε φίλοι. Δεν ξέρω αν θα έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου. Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του. Για το μέλλον δεν ξέρω».

Ο Γιώργος Λιάγκας, δήλωσε για το θέμα το εξής: «Κάποιοι θέλουν να συντηρήσουν μια κόντρα που επί της ουσίας δεν υπάρχει. Τουλάχιστον από τη μεριά μου, δεν έχω να μοιράσω τίποτα με τον Γρηγόρη. Προφανώς, επί 30 χρόνια η ελληνική τηλεόραση χωράει και τον Λιάγκα και τον Γρηγόρη. Τι να μοιράσω; Έχουμε την ίδια εκπομπή; Είμαστε απέναντι; Προφανώς η κόντρα αυτή συντηρείται από διάφορα μέσα με διάφορους εσφαλμένους τίτλους που δημιουργούν λάθος εντυπώσεις. Είναι ντροπή αυτό, δεν είναι δημοσιογραφία».

Στη συνέχεια, αφού προβλήθηκε το απόσπασμα με όσα είχε δηλώσει ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής είπε τα εξής: «Με το «δεν είμαι φίλος» ήθελα να τονίσω το πόσο εκτιμώ την επαγγελματική του διάσταση, παρότι δεν είμαστε φίλοι. Επειδή δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ή  απάντησε σε αυτό που τον ρώτησε ο δημοσιογράφος χωρίς να έχει δει όλη τη δήλωση ή έχει δει όλη τη δήλωση και θέλει να βγάλει τα εσώψυχά του. Νομίζω ότι εγώ ήμουν πάρα πολύ κύριος στο πώς αντιμετώπισα και τοποθετήθηκα για τον Γρηγόρη.

Επειδή είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ότι δεν θα γίνουμε ποτέ φίλοι επειδή απέχουμε τηλεοπτικά, θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό. Δεν γίνεσαι φίλος με κάποιον που συμφωνείς τηλεοπτικά, γίνεσαι φίλος με κάποιον που σε ταυτίζουν κάποια άλλα πράγματα στη ζωή. Επειδή δεν έχουμε κοινή ζωή με τον Γρηγόρη, κοινές παρέες, με αυτή την έννοια είπα ότι δεν θα γίνουμε φίλοι».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μια μέρα μετά μίλησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή σχετικά με το πώς δέχεται ερωτήσεις από τους ρεπόρτερ για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ο τρόπος που ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως δεν θα μπορούσαμε να είμαστε φίλοι, απέχει πολύ (από αυτό που μου μετέφεραν). Στεναχωρήθηκα γιατί δεν ήταν αυτή η κουβέντα του Γιώργου. Πολλές φορές συναντιόμαστε στο διάδρομο με τον Γιώργο και ανταλλάσσουμε απόψεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χαίρομαι για τη στάση του αυτή, έχουμε μια χαρά σχέση. Είμαστε διπλανά πλατό και αν τον πετύχω θα καθίσω 10-15 λεπτά να τα πούμε. Αν μου μεταφέρουν ψέματα ότι είπε ο Γρηγόρης για μένα ή μεταφέρουν ψέματα ότι είπα εγώ γι’ αυτόν…».

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά τον πόλεμο δηλώσεων
Αυτό είναι το κόστος της παραχώρησης του Καλλιμάρμαρου για την υπερσυναυλία της Άννα Βίσση
Ξανά στα δικαστήρια, ο Θέμης Αδαμαντίδης για υπόθεση ναρκωτικών - Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας
Γιάννης Γλέζος Vs. Χρήστος Νικολόπουλος: Αγωγή «μαμούθ» 255.000 ευρώ, για ηθική βλάβη
Η on camera αντίδραση του Δημήτρη Μακρυνιώτη μετά τη διπλή αγωγή του Γιώργου Μαζωνάκη κατά τους
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Θα ανεχόσουν να ακούσεις από αμόρφωτους ότι θα γίνει το παιδί σου ανώμαλο;»
Ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε μήνυση σε θαυμάστρια για παρενόχληση - Εκδικάζεται η υπόθεση
Με αγαπημένους ηθοποιούς και κρητική μουσική, επιστρέφει η «Παραδοσιακή Βραδιά»
#ΤΕΤΑΤΕΤ: Η Πρόεδρος της Bουλής απαντά στις φήμες περί χωρισμού της και τον χαρακτηρισμό «Barbie»
Γιώργος Λιάγκας για Άννα Βίσση: «Δεν υπάρχει άλλος Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να βγάλει αυτά τα λεφτά»