Με κλάματα στο αεροδρόμιο η Ιωάννα Τούνη: «Νιώθω πολύ αδικημένη! Νευριάζω με την κατάχρηση εξουσίας!»

Εμφανίστηκε σε βίντεο να κλαίει με λυγμούς στο αεροδρόμιο - Τα έβαλε με εταιρεία που δεν άφησε την ίδια και την εγκυμονούσα φίλη της Ντόρις να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο: «Κράξτε με όσο θέλετε, δε με νοιάζει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δεν έχουν τέλος οι αναποδιές που αντιμετωπίζει η Ιωάννα Τούνη στα περισσότερα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, όπως είχε κάνει γνωστό μέσω Instagram πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο μαζί με τους φίλους της. Το απόγευμα της Δευτέρας 7/10 η Ιωάννα Τούνη θα πετούσε πίσω στην Αθήνα, ωστόσο όταν έφτασε στο αεροδρόμιο και στην πύλη επιβίβασης για μερικά λεπτά συνόδευσε την εγκυμονούσα φίλη της στην τουαλέτα, όπως αναφέρει η ίδια σε βίντεο στο Tik Tok.

Επιστρέφοντας στην πύλη, οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας δεν της επέτρεψαν την είσοδο, ενημερώνοντάς πως θα ταξιδέψουν με άλλη πτήση.

Η Ιωάννα Τούνη τόνισε πως οι δύο φίλοι της, ο Στηβ και η Στέλλα επιβιβάστηκαν στην πτήση κανονικά, ενώ η εκείνη και η εγκυμονούσα φίλη της, Ντόρις έμειναν πίσω για την επόμενη πτήση.

touni-3-2-768x1313

«Είμαι πολύ συγχυσμένη και στεναχωρημένη και ψάχνω πώς θα φτάσω σπίτι. Μόλις ηρεμήσω θα κάνω βίντεο να τα εξηγήσω όλα αναλυτικά», έγραψε στο instagram η Ιωάννα Τούνη.

«Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαίω και έχω φουλ ένταση και νιώθω πολύ αδικημένη…

Η κατάχρηση εξουσίας είναι αυτό που με νευριάζει πιο πολύ από την ταλαιπωρία και τα χρήματα που θα ξοδέψω για να φτάσω κάποια στιγμή σπίτι μου… δεν ξέρω πως να σου περιγράψω καλύτερα το όλο σκηνικό… μόλις ηρεμήσω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανά σε ό,τι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικά… γράψε μου τι θα έκανες στην θέση μου και αν μπορώ να κινηθώ νομικά κάπως…» αναφέρει ξεσπώντας η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok.

@j.touni Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαιω και εχω φουλ ενταση και νιωθω πολύ αδικημένη…Η καταχρηση εξουσίας ειναι αυτό που με νευριαζει πιο πολύ απο την ταλαιπωρία και τα χρηματα που θα ξοδέψω για να φτάσω καποια στιγμή σπιτι μου… δεν ξερω πως να σου περιγραψω καλυτερα το όλο σκηνικό… μολις ηρεμησω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανα σε οτι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικα… γραψε μου τι θα εκανες στην θεση μου και αν μπορω να κινηθώ νομικά κάπως🙏🏼@Ryanair … #worstairline #ryanair ♬ original sound - Ioanna Touni

Η επιχειρηματίας τόνισε πως θα κινηθεί νομικά κατά της αεροπορικής εταιρείας για ηθικούς περισσότερο λόγους και θα το πάει έως τέλους.

«Δεν επέτρεψαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ στην έγκυο κολλητή μου και εμένα να περάσουμε μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες στην πτήση μας, γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ το οτι δεν περιμέναμε όρθιες στην τεράστια ουρά, και ήμασταν καθιστές στα 2 μέτρα από το gate μέχρι να τελειώσει το line! ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ στο μεγαλείο της…» έγραψε στο Tik Tok η Ιωάννα Τούνη.

«Είναι η χειρότερη αεροπορική όπως επισημάναμε πριν, που έχω ταξιδέψει ποτέ. Μην αναφερθούμε πάλι στο “λεφτά έχεις, ταξίδεψε με άλλη εταιρεία”. Το βρίσκω αστείο. Ταξιδέψαμε με αυτή γιατί ευνοούσαν οι ώρες και η παρέα επέλεξε αυτή την εταιρεία και φυσικά ακολούθησα (…). Δεν μπόρεσα να χωνέψω ότι απλά έβαλε την κορδέλα, που ήμασταν οι δύο τελευταίοι επιβάτες, εγώ και η έγκυος. Ούρλιαζα και έκλαιγα, και εγώ και η Ντόρις. Μας έλεγαν “δεν μας νοιάζει που είναι έγκυος, δεν μας νοιάζει τίποτα. Η πύλη έκλεισε”.

Δεν ξέρω αν είναι οι κανονισμοί της εταιρείας ή ήταν αυτή κακιασμένη μάγισσα. Δεν ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε νομικά, θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί. Εννοείται θα το φτάσουμε στο τέρμα. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, είναι ηθικό. Φαντάζομαι σε πόσους ακόμη θα έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Ήταν σοκαριστικό το πώς μπορείς να κάνεις κατάχρηση εξουσίας και πόσο αβοήθητος μπορεί να είναι κάποιος που προσπαθεί να βρει το δίκιο του. Δεν έχει σημασία αν είσαι κάποιος ή δεν είσαι κάποιος. Το θέμα είναι εντελώς ανθρώπινο. Δεν τους ένοιαξε η εγκυμοσύνη, δεν τους ένοιαξε τίποτα» τόνισε η Ιωάννα Τούνη.

Ο δικηγόρος της, Αναστάσιος Ντόυγκας μίλησε στο #PrwinoSousou για την υπόθεση, εξηγώντας χαρακτηριστικά:

«Εδώ πέρα έχει γίνει μία καταγγελία, τραβάνε την κορδέλα, τους αφήνουν απ’ έξω, η αεροπορική έχει ευθύνη. Θεωρώ απαράδεκτο που έσπρωξαν τη φίλη της Ιωάννας που ήταν έγκυος. Δεν υπήρχε σεβασμός».

Δειτε Επισης

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Καλύτερα να έκανα πρεμιέρα στο Ηρώδειο… με το άγχος την μέρα του γάμου μου»
Γιώργος Κακοσαίος: «Είναι αλήθεια ότι η γυναίκα άφηνε στον πατέρα μου ραβασάκια & σε εμάς καραμέλες»
Όλη η αλήθεια για την σχέση της Κρητικιάς, Εύης Παπαδάκη με τον Αλέξη Γεωργούλη - Όσα είπε η ίδια
Ο Απόστολος Λύτρας μιλά πρώτη φορά για τη νέα του σχέση – Γνωρίζονται 16 χρόνια και είναι μαζί έναν μήνα
Ξανά στα δικαστήρια, ο Θέμης Αδαμαντίδης για υπόθεση ναρκωτικών - Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας
Γιάννης Γλέζος Vs. Χρήστος Νικολόπουλος: Αγωγή «μαμούθ» 255.000 ευρώ, για ηθική βλάβη
Διαζύγιο Άγγελου Χαριστέα από τη σύζυγό του, Βαρβάρα μετά από 24 χρόνια - Προχώρησε ήδη σε νέα σχέση
Η on camera αντίδραση του Δημήτρη Μακρυνιώτη μετά τη διπλή αγωγή του Γιώργου Μαζωνάκη κατά τους
Πέθανε η μητέρα της, Whitney Houston, Cissy - H αξιοσέβαστη καλλιτέχνιδα της Gospel και της R&B
Πέθανε ο μικρότερος αδελφός της Madonna, Christopher, σε ηλικία 63 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο