Νατάσα Μποφίλιου: «Κινδύνευσα. Δέχτηκα απειλές απο εγκληματική οργάνωση και ήταν επικίνδυνο!»

«Γίνεται θέμα αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000» - «'Εχω πετάξει παπούτσι σε τραπέζι - Το πήρα και συνέχισα να τραγουδάω!»- Aιφνιδίασε τους παρουσιαστές και με το… «γαλλικό» της: «Γαμ… και τα δύο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Θέμης Καραμουρατίδης βρέθηκαν καλεσμένοι στο #Στούντιο4.

Οι δύο καλλιτέχνες μιλώντας για τη συνεργασία τους και τη μακροχρόνια φιλία τους, θυμήθηκαν τις πιο έντονες περιόδους τους,  όταν ζορίστηκαν οικονομικά, με πιο πρόσφατη την περίοδο της καραντίνας…

«Ζοριστήκαμε πολύ οικονομικά τα πρώτα δέκα χρόνια. Τη δεύτερη φορά που ζοριστήκαμε πάρα πολύ ήταν το διάστημα της καραντίνας», είπε η Νατάσα Μποφίλιου.

«Εγώ αν δεν είχα τους γονείς μου δεν θα την έβγαζα (…) Είχα σκεφτεί να κάνω αίτηση σε ένα σούπερ μάρκετ και ειλικρινά θα το έκανα και δεν θεωρούσα ότι είναι ταπείνωση να το κάνεις. Δεν είχα ποτέ αυτή τη σχέση με την εργασία, ούτε με το να το παίζεις κάποιος. Ήταν ένα αδιέξοδο πολύ τρομακτικό», είπε ο Θέμης Καραμουρατίδης.

«Κι εγώ αν δεν είχα τον άντρα μου επίσης…» παραδέχτηκε η Νατάσα Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δειχθεί για την εμφάνισή της.

«Το πρώτο πράγμα που άκουσα ήταν “εσύ δεν ταιριάζεις με την αισθητική του τάδε”. Μετά “πρέπει να μαζευτεί αυτή η περιφέρεια, δεν κάνει”. Είναι πράγματα τα οποία μετά καταλαβαίνεις πόσο σε έχουν πληγώσει και σε έχουν επηρεάσει. Μετά από χρόνια. Παρατηρείς συμπεριφορές που έχεις και λες αυτή η συμπεριφορά προκύπτει από το γεγονός ότι χρειάστηκε να φτιάξω μια ασπίδα γύρω από αυτό.

Η ταυτότητα των ανθρώπων καθορίζεται από τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο, τον τρόπο που βλέπουν τους άλλους. Αν αυτό που βλέπουν στους άλλους είναι η περιφέρειά τους, το αν βγάζουν τη μπλούζα τους στη σκηνή και είναι δικαίωμά τους, στο κοινό τους και έχουν το κορμί τους, την ψυχή τους. Αυτά είναι έτσι τα πράγματα. Δεν θα θέλαμε, γι’ αυτό συνδέω πολύ τη ζωή μου με έναν κοινωνικό αγώνα γιατί θα θέλαμε να ζούμε σε μια άλλη κοινωνία να τους χωράει, να τους κάνει ευτυχισμένους. Αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, πρέπει να ξέρουμε ότι έτσι είναι τα πράγματα. Εγώ δεν ταυτίζομαι με αυτόν τον άνθρωπο που θα σχολιάσει, δεν τον καταλαβαίνω, δεν τον εμπιστεύομαι, δεν τον θέλω. Ούτε αυτός ταυτίζεται και με θέλει και είναι δίκαιο».

Πρόσφατα η κορυφαία ερμηνεύτρια είχε δεχθεί σχόλια για το φόρεμα που επέλεξε σε συναυλία της και συγκεκριμένα ανέφερε ότι:

«Αλλά το αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που ξεκίνησε από ένα tweet, που το έγραψε κάποιος έτσι και ξαφνικά γίνεται θέμα μια τέτοια πληροφορία, δεν έχει σημασία. Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε, δηλαδή θα έπρεπε να το έχουμε ξεπεράσει όλο αυτό. Αλλά το αξιολογείς κάθε φορά με τη σοβαρότητα που έχει» είπε η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι έχω κινδυνέψει. Έχει υπάρξει επικίνδυνο και για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είχα δεχτεί απειλές από την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή. Αυτό ήταν επικίνδυνο, ήταν κάτι που έπρεπε να αξιολογηθεί με έναν άλλο τρόπο» συνέχισε η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Θα μπορούσε να μου κάνει κακό, γιατί εγώ αν δεν είχα τον Θέμη [Καραμουρατίδη], τον Γεράσιμο, τα πιστεύω μας, τους μουσικούς μας, τα τραγούδια μας, θα μπορούσε όλο αυτό να με διαλύσει» πρόσθεσε σχετικά με την κριτική και τη διαχείρισή της.

«Έχει διαλύσει ανθρώπους αυτό. Τους έχει διαλύσει, τους έχει οδηγήσει σε εθισμούς, το έχει κάνει αυτό η κριτική σε πολλούς ανθρώπους, τους έχει κάνει να αμφιβάλλουν, τους έχει κάνει να κάνουν κάτι άλλο από αυτό που θέλουν, τους έχει διαλύσει. Εγώ δεν θέλω να με διαλύσει, δεν το δέχομαι. Δεν θα συμβεί αυτό» κατέληξε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Μεταξύ άλλων, η ερμηνεύτρια αποκάλυψε στους παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ ότι της έχει τύχει να καταφύγει σε "ακραία" μέσα ώστε να υπάρχει ησυχία σε live της.

Αρχικά, η Νατάσσα Μποφίλιου περιέγραψε τα πρώτα χρόνια της συνεργασίας της με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, λέγοντας: «Όταν γίναμε τριάδα συνεχίσαμε να κάνουμε πράγματα που θεωρούνταν αντισυμβατικά. Διαλέξαμε να κάνουμε ένα είδος μουσικής συγκεκριμένο, είχαμε μία συγκεκριμένη ταυτότητα σε μία περίοδο που κάπως θεωρούταν ξεπερασμένο. Μας αντιμετώπιζαν αρκετά σκωπτικά τα πρώτα χρόνια, ακόμα και στα μαγαζιά που πηγαίναμε να δουλέψουμε μαζί».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Μας αντιμετώπιζαν σκωπτικά και και πριν πέντε χρόνια, έχοντας κάνει επιτυχίες. Αυτό ήταν μία απόφαση πολύ γενναία, από τις πιο γενναίες μας αποφάσεις, ήταν μία στιγμή σημαντική για το πώς συνεχίσαμε. Εκείνη την εποχή, σε μεγάλο χώρο με απαιτήσεις ου δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε και έπρεπε να πούμε "όχι" , με όλο το ρίσκο και τα αποτελέσματα που φέρνει αυτό το "όχι" όταν έχεις ευθύνες. Τα αιτήματα ήταν "Μην παίξεις αυτό", "Βάλε και 15 διασκευές λαϊκά"»

Σε αυτό το σημείο, η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε για το κομμάτι της ησυχίας: «Το να κάνει ησυχία το κοινό είναι κάτι που για πολλά χρόνια ήταν "απέναντι" και παράξενο. Ζητούσαμε να κάνουν ησυχία με όλους τους τρόπους. Ο κόσμος ήξερε πάνω κάτω τι θα ακούσει ερχόμενος στα μαγαζιά που τραγουδούσαμε, δεν ήξερε όπως εμάς. Έχω πετάξει παπούτσι σε τραπέζι για να κάνουν ησυχία. Κατέβηκα, το πήρα και συνέχισα μετά να τραγουδάω, τελείωσε το θέμα εκεί. Μετά όπως καταλαβαίνεις έγινε ησυχία!".

"Πολύ ωραία στιγμή ήταν αυτή παιδιά! Αλήστου μνήμης!» σχολίασε ο Θέμης Καραμουρατίδης χαριτολογώντας.

Σε ανύποπτο χρόνο, μάλιστα, η σπουδαία ερμηνεύτρια «αιφνιδίασε» τους παρουσιαστές και με το ελαφρύ… «γαλλικό» της.

«Είναι υγιές να υπάρχουν κατηγορίες στη μουσική. Θα έχουμε και γούστο και πεποιθήσεις και αισθητική και επιθυμίες… Και θα κάνουμε τις παραστάσεις όπως μάς αρέσει. Τώρα, στα 41 μου εγώ και στα 43 του ο Θέμης θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, γιατί εμάς μας συγκινεί και όλα αυτά που πιστεύουμε τα εμπεριέχει το έργο του. Και θα το κάνουμε με αυτούς που θέλουμε, στο μέρος που θέλουμε…

Και ταυτόχρονα όλοι οι άλλοι να κάνουν ότι θέλουν. Αλλά δεν σημαίνει ότι θα πορευόμαστε μαζί χέρι χέρι στο ίδιο χωράφι και στο ίδιο μονοπάτι. Εμένα μου αρέσει η Φολέγανδρος, εσένα σ’ αρέσει η Κέρκυρα, γαμ… και τα δύο! Και εμένα μου αρέσει η Κέρκυρα, βέβαια», είπε η Νατάσα Μποφίλιου αιφνιδιάζοντας τους παρουσιαστές στον αέρα.

Δειτε Επισης

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Κρητικιάς, Εύης Παπαδάκη με τον Αλέξη Γεωργούλη - Όσα είπε η ίδια
Ο Απόστολος Λύτρας μιλά πρώτη φορά για τη νέα του σχέση – Γνωρίζονται 16 χρόνια και είναι μαζί έναν μήνα
Ξανά στα δικαστήρια, ο Θέμης Αδαμαντίδης για υπόθεση ναρκωτικών - Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας
Γιάννης Γλέζος Vs. Χρήστος Νικολόπουλος: Αγωγή «μαμούθ» 255.000 ευρώ, για ηθική βλάβη
Διαζύγιο Άγγελου Χαριστέα από τη σύζυγό του, Βαρβάρα μετά από 24 χρόνια - Προχώρησε ήδη σε νέα σχέση
Η on camera αντίδραση του Δημήτρη Μακρυνιώτη μετά τη διπλή αγωγή του Γιώργου Μαζωνάκη κατά τους
Πέθανε η μητέρα της, Whitney Houston, Cissy - H αξιοσέβαστη καλλιτέχνιδα της Gospel και της R&B
Πέθανε ο μικρότερος αδελφός της Madonna, Christopher, σε ηλικία 63 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο
Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν από 15-20 μέρες, πήρα τηλέφωνο τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω»
Με κλάματα στο αεροδρόμιο η Ιωάννα Τούνη: «Νιώθω πολύ αδικημένη! Νευριάζω με την κατάχρηση εξουσίας!»