Η αδελφή και η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα: «Του έβαλα να ακούσει την Άννα Βίσση! Την ευχαριστώ πολύ!»

Η αδελφή και η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα: «Η Άννα είναι μία και μοναδική, αγαπημένη του αδελφού μου σίγουρα, μεγάλη αγαπημένη και του μπαμπά μου και βέβαια και δικιά μου - Συγκινήθηκα και εγώ και η μικρή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Νοσηλευόμενος παραμένει για περίπου 7 μήνες τώρα ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάρτιο τις πρόβες για το J2US.

Η Άννα Βίσση, στη μεγαλειώδη συναυλία που παραχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (5/10), έκανε μία συγκινητική αναφορά από τη σκηνή στην περιπέτεια υγείας του συναδέλφου της, ενώ του αφιέρωσε και το τραγούδι «Σ’ το χω πει», που του είχε γράψει ο Νίκος Καρβέλας το 1998.

Η αδελφή αλλά και η σύζυγος του τραγουδιστή μίλησαν, ευχαριστώντας την Άννα Βίσση για την αναφορά της στον Δημήτρη Κόκοτα.

«Τι να πω για την Άννα; Η Άννα είναι μία και μοναδική, αγαπημένη του αδελφού μου σίγουρα, μεγάλη αγαπημένη και του μπαμπά μου και βέβαια και δικιά μου. Την ευχαριστώ πάρα πολύ. Την αγαπάμε, αγαπάμε και τον Δημήτρη και περιμένουμε όλα να πάνε καλά. Ευχαριστούμε την Άννα που δεν τον ξέχασε, είναι κορυφή», δήλωσε η Έλλη Κόκοτα.

«Άκουσα την αφιέρωση που έκανε η Άννα Βίσση στον Δημήτρη και το τραγούδι που του τραγούδησε από μια φίλη που ήταν μέσα στο στάδιο για να παρακολουθήσει τη συναυλία. Συγκινήθηκα και εγώ και η μικρή», ανέφερε από την πλευρά της η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα.

«Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ που δεν ξεχνάνε τον Δημήτρη και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην Άννα Βίσση, που έστειλε τη δική της θετική ενέργεια αλλά και όλου του κόσμου που ήταν εκεί. Εγώ στο επισκεπτήριο της Κυριακής έβαλα το τραγούδι στον Δημήτρη να το ακούσει με τη φωνή της Άννας Βίσση. Σας ευχαριστούμε που δεν ξεχνάτε τον Δημήτρη», κατέληξε στη δήλωσή της η σύζυγος του τραγουδιστή.

Δειτε Επισης

Ο Τάσος Κωστής κατά του Γιώργου Καραμίχου: «Ποιος είναι αυτός και κρίνει; Κουλτούρα να φύγουμε! Αηδίες!»
Οι δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά την αποθέωση του στην σκηνή του θεάτρου
Η πρώτη on camera αντίδραση, του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά το σύμφωνο συμβίωσης
Modern Cinderella: «Ο σύντροφός μου κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη, έχω πάει τον γιο μας στη φυλακή»
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Φοβάμαι περισσότερο μήπως τα παιδιά μου είναι στην πλευρά του θύτη»
Γιώργος Λιάγκας: «Θέμη Αδαμαντίδη είπες κάτι χοντρό στην σύντροφό σου, θα καταστρεφόσουν αν το άφηνα»
Η αδελφή και η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα: «Του έβαλα να ακούσει την Άννα Βίσση! Την ευχαριστώ πολύ!»
Γιώργος Καραμίχος για Μάρκο Σεφερλή: «Δεν ανέφερα κανένα όνομα στη συνέντευξη που έδωσα»
Σε αμηχανία η Κατερίνα Καραβάτου με την ερώτηση για τον Τούρκο που την διεκδικεί
Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατάθεσε 2 αγωγές κατά της αδελφής του: «Όλα εδώ πληρώνονται»