Λουκία Πιστιόλα: «O κύριος Σεφερλής έχει δίκιο. Του ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Υπήρξα αμετροεπής»

«Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός! Δεν έχω ανάγκη καμία διαφήμιση. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν είναι ηθοποιός άλλα διασκεδαστής! Δεν κάνει επιθεώρηση, θίγει ανθρώπους! Mε πειράζει η κακογουστιά, το αντιαισθητικό!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο σκετς του Γιάννη Μπέζου και της Δήμητρας Παπαδοπούλου που αναβίωσαν τους χαρακτήρες των «Απαράδεκτων» αλλά και στον Μάρκο Σεφερλή αναφέρθηκε η Λουκία Πιστιόλα σε δηλώσεις της στη Σοφία Μανουσακίδου για το #StarBreakfast. 

«Το σκετσάκι του Γιάννη Μπέζου με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου μου φάνηκε υπέροχο. Εξάλλου, ο Γιάννης είναι ο πρώτος ο οποίος ακομπλεξάριστα βγήκε και έκανε έναν υπέροχο γκέι. Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός, και στην κωμωδία και στο δράμα» είπε η Λουκία Πιστιόλα.

Kαι πρόσθεσε: «Δεν έχει σημασία το πως γεννιέσαι ή πως διαμορφώνεσαι στην πορεία, άνδρας, γυναίκα, γκέι κτλ. Δεν έχει καμία σημασία. Όλοι είναι άνθρωποι και πλάσματα του Θεού, στον οποίο πιστεύω και πάρα πολύ. Εκείνο που με πειράζει είναι η κακογουστιά, το αντιαισθητικό. Ένα καλόγουστο πράγμα δε με ενοχλεί ποτέ, με ό,τι και να ασχολείται…».

Η Λουκία Πιστιόλα απάντησε και στα σχόλια του Μάρκου Σεφερλή:

«Με ενοχλεί η διαφήμιση. Πάντα με ενοχλούσε. Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός. Ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη από καμία διαφήμιση. Ο ηθοποιός υπάρχει, αναπνέει και ζει επάνω στη σκηνή. Κάτω από τη σκηνή είναι ένα συνεσταλμένο, εσωστρεφές, δειλό πλάσμα. Επάνω στη σκηνή εκτίθεται και ανοίγει».

O Μάρκος Σεφερλή που είχε πει για την ίδια: «Η κα Πιστιόλα -να λέμε το όνομά της για να ακούγεται και να μαθαίνεται- επειδή είμαι σίγουρος ότι θεωρεί τον κ. Γεωργουσόπουλο έγκριτο κριτικό θεάτρου, καλό είναι η κα Πιστιόλα κι οποιοσδήποτε άλλος έχει αμφιβολίες για το ταλέντο του να τα διαβάσει», η Λουκία Πιστιόλα απάντησε: 

«Με ενοχλεί η διαφήμιση. Πάντα με ενοχλούσε. Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός. Ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη από καμία διαφήμιση. Ο ηθοποιός υπάρχει, αναπνέει και ζει επάνω στη σκηνή. Κάτω από τη σκηνή είναι ένα συνεσταλμένο, εσωστρεφές, δειλό πλάσμα. Επάνω στη σκηνή εκτίθεται και ανοίγει».

Η Λουκία Πιστιόλα είπε αρχικά για τον Μάρκο Σεφερλή και αναφέρθηκε στον στόχο που πρέπει να έχει η σάτιρα:

«Ο ηθοποιός πρέπει να βρίσκεται παρών στα σημαντικά προβλήματα του τόπου και δυστυχώς δεν είμαστε. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν είναι ηθοποιός άλλα διασκεδαστής. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν κάνει επιθεώρηση, σύμφωνα με τον ορισμό της, δεν σατιρίζει την πολιτική κατάσταση, άλλα θίγει ανθρώπους όπως τους non binary. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας υπέροχος διασκεδαστής άλλα όχι ηθοποιός. Ο ηθοποιός ποιεί ήθος.»

Λίγη ώρα αργότερα από την προβολή του video στο Star, στον ANT1 ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το ρεπορτάζ ένα βήμα παρακάτω, αφού σε νέες δηλώσεις της, h Λουκία Πιστιόλα επανήλθε σε εντελώς διαφορετικό κλίμα, παραδεχόμενη το λάθος της στον τρόπο που εκφράστηκε απέναντι στο Μάρκο Σεφερλή.

«Θέλω να πω ότι ο κύριος Σεφερλής έχει δίκιο. Του ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Υπήρξα αμετροεπής».

Δειτε Επισης

Γιώργος Λιάγκας για Άννα Βίσση: «Δεν υπάρχει άλλος Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να βγάλει αυτά τα λεφτά»
Λουκία Πιστιόλα: «O κύριος Σεφερλής έχει δίκιο. Του ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Υπήρξα αμετροεπής»
Απίστευτο «κυνηγητό» στο αεροδρόμιο για μία δήλωσή της Ματούλας Ζαμάνη: «Σας παρακαλώ!»
Άννα Βίσση: «Αυτό που ονειρεύτηκα να γίνω, έγινα! 66 χρονών, σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο!»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Η αποθέωση της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο - 65.000 θεατές στα πόδια της Απόλυτης
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη