Η αποκάλυψη της Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα πριν από 15 μέρες: «Δεν θα το μάθει ποτέ ο Μίμης αυτό»

Συγκινούν τα μηνύματα των καλλιτεχνών που αποχαιρετούν τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη: «Αντίο μαέστρο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Λίγο πριν κλείσει τα 100 χρόνια ζωής, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης «έφυγε» αφήνοντας πίσω του έναν μουσικό θησαυρό ανεκτίμητης αξίας. Ένας άνθρωπος δραστήριος, ακούραστος που διψούσε πάντα για ζωή, πάντα για μουσική, όπως περιέγραφε λίγες μόλις μέρες πριν η σύζυγός του.

Ήταν ο πιο πολυτραγουδισμένος συνθέτης όλων των εποχών. Τα τραγούδια που έγραψαν με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο έχουν χαράξει τον δικό τους ένδοξο δρόμο.

Πριν από 15 μέρες, η Λουκίλα Καρρέρ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη Φανή Πλατσατούρα, με σκοπό να προβληθεί αυτές τις μέρες

Η Λουκίλα Καρρέρ μίλησε για τον σύζυγό της, την κοινή τους ζωή αλλά και την καριέρα του.

«’Όλα δικά σου μάτια μου και ο πόνος σου δικός μου’, λέει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και αυτό το τραγούδι εκφράζει την κοινή μας πορεία. Θα σταθώ στην γνωριμία μας που δεν υπήρχε το ερωτικό στοιχείο τουλάχιστον από πλευράς μου, τον γνώρισα και θαύμαζα το έργο του, και μετά τα χρόνια της καταξίωσης, της δικαίωσης του Μίμη γιατί εγώ τον έζησα από την στιγμή που δεν είχε καταλάβει ο ίδιος τι έχει προσφέρει στον κόσμο. Τον έζησα από την στιγμή της αμφισβήτησης της δικής του, γιατί έτσι του είχαν πει ότι ‘εσύ έχεις τελειώσει, τέλειωσε ο κινηματογράφος, στη δισκογραφία δεν έχεις συμβόλαιο’. Τον πολέμησαν πάρα πολύ, άνθρωπος από τον καλλιτεχνικό χώρο του έχει βάλει απίστευτες τρικλοποδιές».

Όπως λέει η ίδια:

«Με τον Μίμη έβρισκα μια μεγάλη αγκαλιά. (…) Ταξιδέψαμε πολύ στο εξωτερικό τα πρώτα χρόνια και με την κουμπάρα μας την Ειρήνη Παπά. Με επηρέασε πάρα πολύ στη ζωή μου η Ειρήνη. Με τον Μίμη δεν παντρευόμασταν για να μη δημιουργηθεί σκάνδαλο. Ποτέ δεν κατάλαβα τη διαφορά ηλικίας, ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Είναι κομμάτι της ζωής μου, θέλω στα δύσκολα να είμαι δίπλα του».

Συγκινούν τα μηνύματα των καλλιτεχνών με τα οποία αποχαιρετούν τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, που έγραψε ιστορία με τις εκατοντάδες αξέχαστες επιτυχίες που ερμήνευσαν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

«Ήταν σπουδαίος ο Πλέσσας. Ήταν άνθρωπος που ήξερε πολύ από μουσική. Από το ταλέντο που είχε. Και ήταν άνθρωπος που ενδιαφερόταν για την μουσική. Είχε μυαλό πέρα από την ευαισθησία του. Ήταν σπουδαίος ο Πλέσσας», δήλωσε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Δειτε Επισης

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσω για το #metoo»
Τάνια Μπρεάζου: «O Γιώργος Αμούτζας είναι πρωταθλητής Ελλάδας & εγώ το πιο περήφανο κορίτσι στον κόσμο»
Η Μαρία Σάκκαρη υποκλίθηκε στην Άννα Βίσση & έκανε δηλώσεις on camera: «Προφανώς και είμαι ερωτευμένη!»
«Λύγισε» η Λήδα Μανθοπούλου για την απώλεια του πατέρα της, Αίαντα: «Ήθελε να πάμε μαζί στο Παρίσι»
Στράτος Τζώρτζογλου: «Έφτασα με την κατάθλιψη να μη θέλω να τρώω & να κάνω μπάνιο. Πίστευα ότι πεθαίνω»
Η αποκάλυψη της Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα πριν από 15 μέρες: «Δεν θα το μάθει ποτέ ο Μίμης αυτό»
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ήμουν υπάλληλος της Βίκυς Καγιά και όχι φίλη. Είμαστε ξαφνικά όλοι φίλοι»
Καλομοίρα: «Tους μισούσα, γιατί χάρηκαν που πήγαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Το πιο τρελό πράγμα που έκανα για έρωτα ήταν ότι την παντρεύτηκα... Μετά τη χώρισα»
Η απάντηση της Ευγενίας Σαμαρά στο ενδεχόμενο της μητρότητας: «Yπάρχει φοβία στην ευθύνη»