Θέμης Αδαμαντίδης: «Η δήλωση για τον Λύτρα ήταν άστοχη, ΑΛΛΑ... γιατί να την βγάλει on air ο Λιάγκας;»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης όσο μιλάει τα κάνει χειρότερα! Καλύτερα να τραγουδάει! Όσα είπε για την πρώην σύντροφο του, τον Απόστολο Λύτρα και τον Γιώργο Λιάγκα: «Ζήτησα συγγνώμη από την πρώην σύντροφό μου, ΑΛΛΑ... όταν ένας άνδρας φροντίζει & στηρίζει μια γυναίκα, δεν μετράει αυτό; Ζητάει να προστατευτεί από το νόμο, τη στιγμή που καταγγέλλει τον προστάτη της»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του και τη δήλωση για τον Απόστολο Λύτρα που προκάλεσε αντιδράσεις.

Είναι σίγουρο, ότι θα προκαλέσει απόλυτα διακιολογημένες αντιδράσεις και με τις νέες του δηλώσεις, που είναι ακόμα χειρότερες από όλες τις προηγούμενες. Καθότι (όπως έχει αποδείξει ιστορία) ο τραγουδιστής κάθε φορά που μιλάει, πετάει και κάποιες νέες βόμβες, που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την θέση του.

Είναι ξεκάθαρο ότι θεωρεί τον εαυτό του προστάτη και φροντιστή κι αυτό θεωρεί πως του δίνει αύτοματα το δικαίωμα στον άλλο. Στην προκειμένη περίπτωση έχει κατηγορηθεί από την πρώην σύντροφό του για λεκτική και σωματική κακοποίηση. Η υπόθεση θα εκδικαστεί αυτεπάγγελτα στο δικαστήριο. Ενώ δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του, όπως ακριβώς κάνει και με την ευθύνη των πράξεών του, ρίχνοντας το φταίξιμο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που προέβαλε τις δηλώσεις του, αντί να τις λογοκρίνει. Δεν φταίει ποτέ ο ιδιος για τα όσα λέει και όσα κάνει και αισθάνεται και αδικημένος.

«Με στεναχώρησε η δικαστική διαμάχη που είχα με την πρώην σύντροφό μου, γιατί ήταν λίγο ‘φουσκωμένη’. Ζήτησα συγγνώμη από την πρώην σύντροφό μου για τη συμπεριφορά μου, αλλά όταν ένας άνδρας φροντίζει και στηρίζει μια γυναίκα, δεν μετράει αυτό; Είναι περίεργο ένας άνθρωπος να ζητάει από το νόμο να προστατευτεί, τη στιγμή που ο προστάτης του, είναι ο άνθρωπος που καταγγέλλει», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης

Όσον αφορά τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Απόστολο Λύτρα, ο Θέμης Αδαμαντίδης ξεκαθάρισε:

«Ήθελα να στηρίξω τον Απόστολο Λύτρα. Όχι όμως για τις πράξεις του. Η δήλωση που έκανα ήταν άστοχη, δεν υπήρχε λόγος να την βγάλει στον αέρα ο κύριος Λιάγκας. Η δήλωση για τον Απόστολο Λύτρα ήταν παλιά. Την έβγαλε τώρα επειδή του κακοφάνηκε που δεν μίλησα στην κάμερα του στο αεροδρόμιο».

Να θυμίσουμε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης, σε συνέντευξή στο #ToPrwino είχε σχολιάσει: «Με στεναχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε και λόγω θέσης να μη φτάσει μέχρι εκεί. Φαντάσου όμως, κι από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε, όχι στο αποτέλεσμα… Για να φτάσει στο σημείο να σηκώσει χέρι, ίσως τον έπνιγε η κατάσταση, τον μείωσε και τον ξεφτίλισε. Να φτάσεις στο σημείο να χτυπήσεις στη μούρη; Δεν μπορούσε να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο;».

Ο Κώστας Τσουρός και η Νόνη Δούνια κατακεραύνωσαν τόσο παλαιότερες του δηλώσεις όσο και την διάθεση μεταμέλειας που είχε για αυτές.

Ο Κώστας Τσουρός είπε αρχικά: «ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι προφανές ότι έχει στο μυαλό του κάποιες αντιλήψεις άλλων δεκαετιών. Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί το να λέει «αν ο άντρας χτυπήσει τη γυναίκα πάει στο νόμο, ενώ αν η γυναίκα χτυπήσει, ο άντρας δεν θα την καταγγείλει» ή «αν έρθει εκτός εαυτού ένας άνθρωπος, δεν πειράζει να σηκώσει και λίγο χέρι». Πρέπει να καταλάβει και ο Θέμης Αδαμαντίδης και όλοι οι άνθρωποι που ενδεχομένως έχουν την ίδια αντίληψη ότι η βία δεν είναι αποδεκτή σε καμία της μορφή».

«Τουλάχιστον να συμφωνήσουμε όλοι σε αυτό. Δεν γίνεται οποιοδήποτε έρχεται εκτός εαυτού να λέει ότι δεν πειράζει να σηκώσω και λίγο το χέρι μου» πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

Η Νόνη Δούνια είπε τα εξής. «Ας μην συζητάμε τα αυτονόητα. Καταρχήν όποιος έχει δημόσιο λόγο και και εκφράζει τέτοιου είδους απόψεις, προσωπικά είναι καταδικαστέο. Δεν παίζει κανένα ρόλο το «γράψε λάθος», το αν μια δήλωση του είναι πρόσφατη ή όχι επίσης, παραμένει μια δήλωση του και μπορεί να παίξει οποιαδήποτε στιγμή και να κριθεί για αυτήν».

«Το να λες τέτοιες απόψεις, ακραίες κατ’ εμέ σήμερα, το 2024 με όλα αυτά τα περιστατικά που βλέπουμε καθημερινά βίας ενάντια των γυναικών, είναι ανεπίτρεπτο» υπογράμμισε η Νόνη Δούνια.

Δειτε Επισης

Καλομοίρα: «Tους μισούσα, γιατί χάρηκαν που πήγαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα»
Η απάντηση της Ευγενίας Σαμαρά στο ενδεχόμενο της μητρότητας: «Yπάρχει φοβία στην ευθύνη»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Η δήλωση για τον Λύτρα ήταν άστοχη, ΑΛΛΑ... γιατί να την βγάλει on air ο Λιάγκας;»
Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα – Μηνύματα θλίψης στο διαδίκτυο
Λουκίλα Καρρέρ για τον θάνατο του συζύγου της Μίμη Πλέσσα : «Έφυγε στην αγκαλιά μου, αυτό είναι ευλογία»
Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»