Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»

Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας για Ματούλα Ζαμάνη και την συναυλία για τα Τέμπη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη Ματούλα Ζαμάνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #Buongiorno στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η γνωστή τραγουδίστρια που τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει αντιδράσεις, στην γνωστή η άγνωστη κρητική αποτροπή του διαδικτύου, μετά την κίνησή της να βγάλει την μπλούζα της επί σκηνής και να την πετάξει στο κοινό.

Η Ματούλα Ζαμάνη ταξίδεψε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για μία εμφάνισή της και οι δημοσιογράφοι την εντόπισαν και στα δύο αεροδρόμια.

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στην κάμερα και απέφυγε ευγενικά να μιλήσει.

Τους Μπάμπη Στόκα και Φίλιππο Πλιάτσικα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #Buongiorno.

Οι δυο τους μίλησαν για τις συναυλίες τους ως «Πυξ Λαξ», τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τα Τέμπη, αλλά και τη Ματούλα Ζαμάνη.

«Έχουμε πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο και όταν τώρα ξανασυναντηθήκαμε το ’18 και είπαμε να παίξουμε, είδαμε πολλά νέα παιδιά στις συναυλίες μας και αυτό μας έδωσε πολύ κουράγιο και είπαμε να συνεχίσουμε», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

Για το αν έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές συναυλίες, είπε: «Προσέχουμε να είναι σοβαροί οι άνθρωποι που το κάνουν και να υπάρχει λόγος να γίνεται γιατί έχουμε κάνει παλιά και φιλανθρωπικά που ήταν για την τσέπη ενός. Πρέπει ο καλλιτέχνης να είναι παρών και να έχει και πολιτική άποψη και θέση και να αντιδρά».

Από την πλευρά του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας είπε: «Με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να μπει στο πετσί των ανθρώπων αυτών που έχασαν τους δικούς τους και τα παιδιά τους, οπότε οτιδήποτε άλλο σχολιάζεται για αυτήν την ιστορία είναι κατώτερο των περιστάσεων».

Για τη Ματούλα Ζαμάνη: «Αυτά είναι αστεία πράγματα. Μας πείραξε η Ματούλα αλλά δε μας πειράζει ο κοστουμαρισμένος σικ ο οποίος σε κλέβει; Είναι μια σπουδαία καλλιτέχνης, δεν έχει πρόβλημα με τα κιλά της ούτε έχει πρόβλημα να νιώσει όπως θέλει, κάποιους που τους ενοχλεί εικαστικά ας κλείσουν τα μάτια τους», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

«Η Ματούλα Ζαμάνη είναι εξαιρετική, είναι φοβερή καλλιτέχνης. Εγώ προσωπικά δεν την ξέρω καλά αλλά την αισθανόμαστε φίλη μας. Ό,τι και να έκανε, καλώς έκανε και το έκανε», λέει από την πλευρά του ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Η Όλγα Λαφαζάνη έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξέσπασε κατά όσων σχολιάζουν αρνητικά την τραγουδίστρια.

«Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ώρα με την κυρία Ματούλα Ζαμάνη, είναι παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι θα τολμούσα να πω ένα είδος «βιασμού» από όλα τα μέσα και τα social media.

Η τραγουδίστρια έκανε μια συγκεκριμένη κίνηση, σε ένα συγκεκριμένο σημείο της συναυλίας της, σε ένα συγκεκριμένο κοινό σε μια μια συγκεκριμένη κατάσταση και φόρτιση. Γιατί αυτή της η στιγμή να πρέπει να παίζει μέρα, νύχτα, παντού και να την βλέπει όλο το πανελλήνιο και αποσπασματικά μάλιστα; Μόνο όσοι ήταν εκεί μπορούν να νιώσουν την δυναμική της στιγμής!

Και γιατί θα πρέπει να σχολιάζεται στη συνέχεια δημόσια από τον οποιονδήποτε; Αυτό που γίνεται πλέον στις μέρες μας, που ανθρώπους τους ξεζουμίζουμε στην κυριολεξία, σαν «θέμα» και στην συνέχεια πάμε στον επόμενο είναι απάνθρωπο. Εννοείται είναι δημόσιο πρόσωπο, εννοείται θα ήξερε ότι κάποιος μπορεί να την γράφει με τον κινητό, εννοείται πως αυτός ο χώρος θέλει γερό στομάχι, αλλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως πρέπει να γίνουμε και λίγο περισσότερο ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Από εκείνον που ανέβασε το βίντεο μέχρι και εκείνον που το σχολιάζει χωρίς καμία εν συναίσθηση του τι μπορεί να αφήσει σε έναν άνθρωπο όλος αυτός ο οδοστρωτήρας των τελευταίων ημερών» έγραψε η Όλγα Λαφαζάνη.

Τρίτη μέρα που η ομάδα της εκπομπής, #ToPrwino και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασαν την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να πετάξει στο κοινό την μπλούζα της.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε με αφορμή αυτή την κίνηση της ερμηνεύτριας: «Εγώ πιστεύω ότι είμαστε υποκριτές και σχολιάζουμε λόγω των κιλών. Αυτό που λένε όλοι ότι δεν μας πειράζουν τα κιλά αλλά το σουτιέν της, σίγα που σας πείραξε το σουτιέν της Ζαμάνη. Που μπαίνεις στο Instagram και τους βλέπεις όλους τσιτσιδωμένους. Είναι αστείο επιχείρημα, το ακούω από χθες. Βρήκαν ένα άλλοθι για να καυτηριάσουν τα κιλά χωρίς να το πουν. Αυτή είναι η αλήθεια»!

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Πόσο υποκριτές είμαστε όλοι στην τηλεόραση. Όλοι! Γιατί διαγωνιζόμαστε όλοι όλα αυτά τα χρόνια, ποιος θα γίνει αγαπητός στα μάτια του κόσμου, λέγοντας πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Ένας θεατής πήρε το πλάνο της Ζαμάνη και έγινε αυτό που έγινε. Δεν παίζουμε γιατί έμεινε με το σουτιέν η Ζαμάνη. Παίζουμε επειδή είναι παχιά, έχει περισσότερα κιλά. Για να πούμε όλοι ότι είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει. Άσχετα αν το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε. Αλλά επί της ουσίας για αυτό το παίζουμε. Να είμαστε ειλικρινείς. Αν δεν είχε παραπάνω κιλά η κυρία Ζαμάνη θα είχε τηλεοπτικό ενδιαφέρον ή όχι; Όχι!»!

Η Ρία Ελληνίδου μιλώντας στο #ToPrwino και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη για τη Ματούλα Ζαμάνη και τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει για την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα και να την πετάξει στο κοινό. 

«Η Ματούλα είναι στην τρέλα της κι όποιος τη γουστάρει. Η Ματούλα είναι ένας αληθινός άνθρωπος. Είναι πραγματικά σπάνιο να βλέπεις τον κόσμο να σε αγαπάει, τόσο κόσμο να σε αγαπάει. Να γεμίζει στάδια όπου πηγαίνει, να σκίζει! Δεν ανήκει σε καμιά εταιρία, σε κανένα σύστημα, είναι απλά μόνη της. Εννοείται πάνω στην τρέλα έβγαλε και την μπλούζα και λέει είναι σαν αυτό που λέμε «πάρε το Scania και άντε στο καλό», μια χαρά.

Αυτό ήταν, μία τρέλα της στιγμής. Ο κόσμος την αποδέχεται έτσι όπως είναι. Γι’ αυτό την αγαπάνε και την αγαπάνε έτσι. Πάνω στην τρέλα μπορεί να κάνει διάφορα. Από το να παίζει ένα νταούλι, να λέει ένα άκυρο τραγούδι από άλλο ρεπερτόριο, από το να χορεύει πιρουέτες. Ήταν πάνω στο σοκ και στο δέος της αποδοχής που έχει από τον κόσμο. Τώρα αυτό πραγματικά είναι αστείο που τόσα χρόνια δεν ασχολήθηκαν κι ασχολούνται τώρα που έβγαλε τη μπλούζα» είπε χαρακτηριστικά η Ρία Ελληνίδου.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχουν στενοχωρήσει τη Ματούλα Ζαμάνη όλες αυτές οι αντιδράσεις, η Ρία Ελληνίδου απάντησε: «Ούτε καν! Δε μπορεί να τη στενοχωρήσει τίποτα από αυτά. Δε τη νοιάζει καν. Επειδή την ξέρω, σας το λέω. Ζει μία άλλη ζωή από ό,τι ζουν οι υπόλοιποι άνθρωποι. Δε βλέπει καν τα social, δεν τα χειρίζεται καν η ίδια. Δεν έχει τηλεόραση, όπως κι εγώ εδώ και 13 χρόνια. Δεν βλέπουμε, δεν ξέρουμε τι γίνεται καν. Δηλαδή γι’ αυτό σου λέω, δεν θα την έπαιρνα καν τηλέφωνο να τη ρωτήσω «λένε για σένα αυτό…».

Όσο για τα σχόλια σχετικά με τα κιλά της Ματούλας Ζαμάνη, η τραγουδίστρια είπε: «Τι να κάνουμε τώρα. Και ο Παβαρότι τόσα κιλά είχε. Κάπου αλλού στον υπόλοιπο πλανήτη υπάρχουν είδωλα που δεν έχουν καμία σχέση με τα τετριμμένα. Εννοείται, χέστηκε! Θα το ξανακάνει! Αν της έρθει να βγάλει τη μπλούζα, ή να παίξει ταμπούρλο ή να βγει με ένα κλαρίνο και να λέει τα καγκέλια, θα το κάνει».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να κάνει το σχόλιό του για τον ντόρο που έχει προκαλέσει η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της επί σκηνής και να την πετάξει στο κοινό.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» μαζί με την συμπαρουσιάστριά του, Τζένη Μελίτα αναφέρθηκαν στην έντονη κριτική που έχουν δεχτεί το τελευταίο καιρό οι Ελληνίδες τραγουδίστριες είτε για την εμφάνισή του είτε για τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

«Πρέπει να συστήσουμε μία επιτροπή, ένα παρατηρητήριο για το τι θα κάνουν οι γυναίκες τραγουδίστριες στη ζωή τους. Θα το ονομάσουμε ΠΑ.ΓΥ.ΤΡΑ, Παρατηρητήριο Γυναικών Τραγουδιστριών», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

«Να περνάνε έλεγχο από το ΠΑ.ΓΥ.ΤΡΑ. Είσαι τραγουδίστρια και είσαι στη σκηνή; Εγώ θα κάτσω να σε δω και θα σε κρίνω! Εγώ θα σου πω! Θα μαζέψουμε πολλά μέλη, γιατί γενικότερα υπάρχει κόσμος που θέλει να βλέπει τις τραγουδίστριες και να τις παρατηρεί! Ελάτε στο ΠΑ.ΓΥ.ΤΡΑ, σώστε την αισθητική σας!», πρόσθεσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Πόσο κάνει αυτό που φοράς; Είσαι λαϊκή τραγουδίστρια και φοράς ρούχο εκατομμυρίων; Επιτρέπεται; Πρέπει να έρχονται, επίσης, με τη σωστή ταυτότητα για την ηλικία. Πόσο χρονών είσαι για να ανέβεις στη σκηνή; Διαφορετικά, να μην ανέβεις! Φοράς και δείχνεις μπούτι; Πρέπει να είσαι 25-35. Μπούστο μέχρι 55 και γυμνό σώμα άνω των 60 δεν υπάρχει περίπτωση. Παίζει ρόλο και η ποσότητα του γυμνού», συνέχισε ο παρουσιαστής στο σατιρικό σκετς.

«Τι είσαι; Φτιάχνεσαι εσύ με το τραγούδι; Άσε με να φτιαχτώ εγώ! Τραγούδα εσύ και άσε τους άλλους να χτυπιούνται! Εσύ να κάτσεις στα αβγά σου; Τι σημαίνει τι βρήκε επάνω στη σκηνή; Σε παρακαλώ πάρα πολύ!», κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της λοιπόν, σήμερα, Παρασκευή (04/10), σχολίασαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής τα λόγια του Ματθαίου Γιαννούλη, αλλά και το περιστατικό της Ματούλας Ζαμάνη που έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε:

«Είναι θέμα αποδοχής, γιατί τα τελευταία χρόνια η Ματούλα Ζαμάνη κάνει τεράστια επιτυχία. Οφείλεις λοιπόν, εάν παρακολουθείς τα της επικαιρότητας, να τη γνωρίζεις, όπως κι εμείς αποφασίσαμε να την κάνουμε θέμα».

«Στον άντρα θα το έπαιρνες ως χιούμορ. Αν το έκανε, δηλαδή, ένας άντρας, που δεν είναι ο Σάκης Ρουβάς αλλά για παράδειγμα ο Δημήτρης Σταρόβας, θα γελούσαμε, θα λέγαμε «τι χιούμορ», «πώς τσακαλώνεται», «τι πλάκα έχει αυτός ο άνθρωπος». Στη γυναίκα το πας στο σώμα, πας να δεις το κορμί και να σχολιάσεις τα κιλά. Αυτό δεν είναι σεξιστικό;».

Όταν οι συνεργάτες της τής επισήμαναν το σχόλιο του Ματθαίου Γιαννούλη, η Ελένη Τσολάκη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εμετό κάνουμε εμείς με αυτά που λένε κάποιοι άνθρωποι αλλά τέλος πάντων».

Δειτε Επισης

Σοκάρουν τα αδι-ανόητα και προσβλητικά σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για την Δανάη Μπάρκα
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ματούλας Ζαμάνη μετά τα εμετικά σχόλια της... «κριτικής αποτροπής»
Κατερίνα Στανίση: «Με συνάδελφους κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί»
«Η κατάσταση της Μαρινέλλας κρίνεται κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα»
Νάνα Μούσχουρη: «Τέλος. Αυτό είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά. Δεν μπορώ να παριστάνω την νέα»
Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»
Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους