Άννα Μενενάκου: «Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι το άλλο μου μισό, αυτός που με συμπληρώνει, κάτι ειδικό!»

«Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με ανθρώπους που περιορίζουν τις ελευθερίες των άλλων, έχουν γνώμη για τον άλλον, που έχουν μεγάλη άποψη για το πώς πρέπει να ζήσουμε, τι σεξουαλική ταυτότητα να έχουμε. Δεν μπορεί να το χωρέσει ο εγκέφαλός μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη στην εκπομπή, #ΚαλύτεραΑργά, βρέθηκε η Άννα Μενενάκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με ποιους ανθρώπους δεν ταιριάζει καθόλου αλλά και τη δουλειά που έχει κάνει με την ψυχική της υγεία.

«Σίγουρα δεν μπορώ να επικοινωνήσω με ανθρώπους που περιορίζουν τις ελευθερίες των άλλων, έχουν γνώμη για τον άλλον. Και γενικά με τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη άποψη για το πώς πρέπει να ζήσουμε, τι σεξουαλική ταυτότητα θέλουμε να έχουμε. Στο παρελθόν ήμουν πιο “επιθετική” με αυτό γιατί νιώθω ότι με πνίγει αυτό, δεν μπορεί να το χωρέσει ο εγκέφαλός μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα μου πει “δεν μπορείς να ζήσεις έτσι”. Δεν λειτουργώ επιθετικά πια γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος! Έχω δουλέψει πολύ για την ψυχική μου υγεία. Αν δω κάτι μπροστά μου και κοντά μου, θα μιλήσω.

Δεν λύνονται δια μαγείας τα θέματα. Θα φτάσω στην τρέλα, θα αγχωθώ πολύ ανάλογα με την κατάσταση. Το καλό άγχος είναι λίγο πριν από την πρεμιέρα, στις πρόβες. Θα αγχωθείς για την εύρεση εργασίας, όταν είσαι σε μια παράσταση ή σήριαλ θα αγχωθείς γιατί θες να πάει καλά. Κάνουμε κάτι για το κοινό, δεν το κάνουμε για εμάς. Θέλω να σε ακουμπήσει, να περάσει σε σένα και θέλω να πάρεις κάτι από αυτό, να σε αγγίξει. Θα ήθελα να πεις ότι “η Άννα Μενενάκου κατάφερε να φέρει τον ρόλο που έπαιξε”.

Στον πρώτο μου πρωταγωνιστικό μου ρόλο έκανα μια Κρητικιά που ήταν λίγο πλούσια, ήταν σνομπ και κάπως καθιερώθηκε. Μετά οι ρόλοι άρχισαν να είναι σχεδόν ίδιοι. Απλά εκεί πρέπει και εσύ να επιλέξεις».

«Οτιδήποτε βάλεις στόχο, με την πολύ καλή έννοια, και το θέλεις πολύ και εργασθείς για αυτό, με μαθηματική ακρίβεια θα έρθει σε εσένα. Γενικά όταν βρίσκομαι σε σημεία που νιώθω ότι δεν μου πάνε τα πράγματα καλά, αναλογίζομαι. Την φτιάχνουμε την τύχη μας».

IMG_0017

Η Άννα Μενενάκου μίλησε για το έτερον ήμισύ της, τον υπέροχο Σωτήρη Τσαφούλια και τη γνωριμία τους.

«Ο Σωτήρης είναι το άλλο μου μισό, αυτός που με συμπληρώνει. Δεν είναι κάτι γενικό αλλά κάτι ειδικό. Ήθελα πάρα πολύ το άλλο μου μισό. Προφανώς ήθελα το να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα π.χ. να μας αρέσει να βλέπουμε σειρές μαζί και να μην παίρνουμε σβάρνα τα μαγαζιά για τη διασκέδασή μας» είπε η Άννα Μενενάκου και συνέχισε για τις συνεργασίες της ως ηθοποιός:

«Εγώ είμαι άνθρωπος του ανήκειν κι έτσι ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα. Θέλω να ανήκω και θέλω την ομάδα μου».

Δειτε Επισης

Τόνυ Δημητρίου: «Έχω κάνει τις ταρζανιές μου. Δεν νομίζω ότι τα κόκκαλά μου θα μυρίζουν μύρο»
Ο εγγονός του Θοδωρή Αθερίδη έκανε εγχείρηση & τα λόγια του μετά την επέμβαση τον διέλυσαν
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το νοσοκομείο: «Έκανα επέμβαση, αυτό που είχα ήταν επείγον να βγει»
Καρέ καρέ η πρώτη δημόσια έξοδος Αθηνάς Οικονομάκου & Bruno Cerella - Χεράκια στο κέντρο της Αθήνας
Άννα Μενενάκου: «Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι το άλλο μου μισό, αυτός που με συμπληρώνει, κάτι ειδικό!»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι σχέσεις μας με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχουν εξομαλυνθεί»
«Η κατάσταση της Μαρινέλλας κρίνεται κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα»
Η Playmate 2008, Σύλβια Παπαδάκη, καταθέτει μήνυση για κακοποίηση - Στον πατέρα η επιμέλεια των παιδιών
«Ο Δημήτρης Κόκοτας παρουσιάζει βελτίωση και κουνάει το πόδι του, γίνονται και φυσιοθεραπείες»
Βίκυ Σταυροπούλου: «Ήμουν παρούσα στην ανακοπή του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. Έκανε και 2ο χειρουργείο»