Μαρίνα Ψάλτη: «Η δουλειά με σώζει από κακές σκέψεις, από μοναξιά, από απελπισία»

H ηθοποιός μίλησε για τον #ΆγιοΈρωτα, τη Μαρινέλλα και την απώλεια του συντρόφου της, Γιάννη Φέρτη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαρίνα Ψάλτη που υποδύεται τη μητέρα του πατέρα Νικολάου στον #ΆγιοΈρωτα ήταν καλεσμένη στη Super Κατερίνα για να μιλήσει μεταξύ άλλων και για τη σειρά.

Η ηθοποιός αρχικά μίλησε για τις οικογενειακές σχέσεις που έχει με τη Μαρινέλλα.

«Είμαστε οικογένεια. Τη γνώρισα πριν από περίπου 25 χρόνια στη σειρά του Κώστα Κουτσομύτη, το Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες. Αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Είναι ο πιο δοτικός και γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Δεν ήμουν στη συναυλία γιατί δεν ήμουν και σε καλή κατάσταση. Με πήρε φίλος και μου το είπε. Μίλησα με μηνύματα με την Τζωρτζίνα και κυρίως με τη Γιώτα Ξανθούλη (σύζυγος του Γιάννη Ξανθούλη που έχει γράψει τη βιογραφία της)».

«Η αλήθεια είναι ότι το κύριο μέλημά μου ήταν το θέατρο και παράλληλα ζωγράφιζα γιατί σπούδασα στην Καλών Τεχνών. Όσο ήμουν πολύ νεότερη, στις αρχές της εργασίας μου έκανα και τα δύο και τηλεόραση και θέατρο. Όταν ήρθε η πρόταση για τον Άγιο Έρωτα, είπα εντάξει, να το δούμε. Δεν ρώτησα πολλές λεπτομέρειες για την πορεία του ρόλου γιατί ήθελα να έχω την έκπληξη.

Η Πετρούλα μου αρέσει γιατί έχει τρομερές αντιφάσεις. Είναι ένθεη, έχει γιο παπά, έχει χάσει το παιδί της με έναν φρικτό τρόπο και θέλει εκδίκηση. Αυτό που με ιντριγκάρισε πάρα πολύ είναι που μου είπαν ότι είναι καθαρίστρια σε έναν οίκο ανοχής. Αυτό αυτόματα μου δημιούργησε μια ιστορία που μπορεί να μην έχει σχέση με την Πετρούλα γιατί είναι κάτι όχι συνηθισμένο.

Η Πετρούλα τα γνωρίζει όλα για το παρελθόν του γιου της. Ο κοινός τους στόχος είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που έκανε πολύ μεγάλο κακό στο κοριτσάκι της. Υπάρχουν σκηνές που ο παπάς παλινδρομεί για δικούς του λόγους. Εκεί η Πετρούλα γίνεται λίγο χειριστική. Παρακάτω δεν ξέρω τι θα γίνει.

Πολύ ειλικρινά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτή τη σειρά, είναι εξαιρετικά φροντισμένη, οι ηθοποιοί είναι υπέροχοι, υπάρχει ηρεμία, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας» ανέφερε για τον ρόλο της.

«Η δουλειά με σώζει από κακές σκέψεις, από μοναξιά, από απελπισία. Ευτυχώς που ήρθε αυτή η σειρά» είπε για το πένθος της για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη. Πώς το διαχειρίζεται;

«Δεν υπάρχει συμβουλή. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να το μοιράζονται όταν περνούν κάτι δύσκολο γιατί πιστεύουν ότι το ξορκίζουν και υπάρχει και μια άλλη μερίδα όπως εγώ που δεν μπορώ να μιλάω άλλο για αυτό γιατί μου κάνει κακό ή αν το μοιραστώ θα το κάνω με έναν μικρό κύκλο. Το να περιφέρουμε το δράμα μας σε τόσο δύσκολες εποχές με πολέμους το θεωρώ…» είπε.

«Τεράστιες οι διαφορές των καθημερινών σειρών τότε με τώρα. Η Λάμψη ήταν όλο στούντιο, τρικάμερο. Οι χώροι ήταν στημένοι, δεν χανόταν καθόλου χρόνος, δεν υπήρχαν φυσικοί χώροι. Πολύ λίγα εξωτερικά γυρίσματα. Οπότε μπαίναμε στα στούντιο, πολύ καλά διαβασμένοι γιατί το τρικάμερο δεν σηκώνει πολλά λάθη. Αυτό που συμβαίνει με τους φυσικούς χώρους έχει να κάνει περισσότερο με το σινεμά.

Οι αμοιβές μας τότε ήταν πάρα πολύ υψηλές. Εγώ έρχονταν χρήματα και δεν ήξερα τι να τα κάνω, ξέχναγα μέσα στην τσάντα τα πάκα. Με έπαιρναν τηλέφωνο να πάω να πληρωθώ και έλεγα “πάλι;”. Πέρασαν δύο χρόνια μετά τη Λάμψη και έβρισκα χρήματα στις τσάντες μου ξεχασμένα. Έκανα καλή διαχείριση χωρίς να κάνω μιζέριες, δεν τα πέταξα» ανέφερε.

Δειτε Επισης

H Chiara Ferragni στην Αθήνα: «Είμαι σούπερ έτοιμη για έναν νέο έρωτα»
Μαρίνα Ψάλτη: «Η δουλειά με σώζει από κακές σκέψεις, από μοναξιά, από απελπισία»
Δανάη Παππά για Γιώργο Γεροντιδάκη: «Δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε κάτι. Κρίμα να το μικραίνουμε»
Λάμπρος Φισφής: «Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying που έχω βιώσει, από πρώτο χέρι»
Η Αναστασία Γιάμαλη απαντά στα αρνητικά σεξιστικά σχόλια για την εμφάνισή της και την Ματούλα Ζαμάνη
Βικτώρια Καρύδα: «Πριν λίγους μήνες παραλίγο να φύγω από τη ζωή»
Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»
Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας: «Υπάρχει μία μικρή απορρόφηση του αιματώματος»
Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαστε οικογένεια, εγώ η σύζυγός & το σκυλάκι μας. Δεν κάναμε παιδιά, τελείωσε»