Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»

«Δεν υπάρχει ποιοτικό-μετρο να καθορίσει τι είναι ποιοτικό και τι όχι. Θέλω να με αποδέχονται οι ποιοτικοί άνθρωποι. Μου υποδεικνύουν πώς να κάνω τη δουλειά μου. Δεν είδα αντίδραση στο σεξιστικό το αστείο του Γιάννη Μπέζου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Μάρκο Σεφερλή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς, λίγο πριν την αναχώρησή του για Κύπρο.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για όλους και για όλα μετά τον έντονο σχολιασμό που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά σε όλους όσοι κατακρίνουν τα διάφορα σκετς του και χαρακτηρίζουν τη δουλειά του λιγότερο ποιοτική από άλλες.

«Δεν υπάρχει ποιοτικό-μετρο να καθορίσει τι είναι ποιοτικό και τι όχι. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνω καμιά προσπάθεια να με αποδεχτούν οι “ποιοτικοί” ηθοποιοί. Αυτό που θέλω είναι να με αποδέχονται οι ποιοτικοί άνθρωποι. Καινούργιες γενιές μεγαλώνουν με τις παραστάσεις μου και αυτό είναι που τους ενοχλεί γιατί επηρεάζω τα παιδιά. Μέσα από τις παραστάσεις μου λέω τη γνώμη που είναι και γνώμη χιλιάδων ανθρώπων. Ο κόσμος φοβάται να μιλήσει, φοβάται να πει αυτό που αισθάνεται, φοβάται να δείξει αυτό που τον ευχαριστεί.

Δεν έχω εμμονές με κανέναν γιατί δεν είμαι άνθρωπος που ψάχνεται για να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Δεν ξυπνάω το πρωί έχοντας βάλει στόχο να “χτυπήσω” κάποιον. Αυτό το κάνουν όλοι οι άλλοι με μένα και αμύνομαι» ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

Σε άλλο σημείο, ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε πως όσοι σχολιάζουν αρνητικά τη δουλειά του, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει σάτιρα, και πως μάλλον το πρόβλημα το έχουν προσωπικά μαζί του.

«Όλοι γράφουν ότι κοροϊδεύω το Νέμο, είναι λάθος, σατιρίζω. Όλοι όσοι λένε για το θέμα δεν έχουν δει καν την παράσταση. Κάνω τον Ριρί που κάνει το Νέμο. Να έρθουν όλοι αυτοί που κάνουν κριτική να δουν το νούμερο. Όλα αυτά τα χρόνια σατιρίζω πάρα πολλούς, δεν έχει πει κανείς τίποτα. Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία πέφτουν να φάνε μόνο εμένα. Το πρόβλημα άρα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά ο Σεφερλής.

Η σάτιρα μεγεθύνει ένα στοιχείο, δεν συκοφαντεί. Αυτό κάνω εγώ. Λένε για τη σάτιρα, ούτε ξέρουν τι σημαίνει, δεν έχουν διαβάσει ένα βιβλίο. Το χειρότερο είναι ότι μου υποδεικνύουν πώς να κάνω τη δουλειά μου» είπε.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε σε Μιχάλη Ρέππα, Γιάννη Μπέζο και Δήμητρα Παπαδοπούλου

«Ευχαριστώ τον Μιχάλη Ρέππα για τα καλά λόγια που είπε για εμένα κι επιτέλους είπε μία ξεκάθαρη απάντηση για τη σάτιρα. Δεν ξέρω ποιοι είναι ποιοτικοί ηθοποιοί. Από την άλλη δεν υπάρχει ποιοτικόμετρο να μετρήσει για να καθορίσει τι είναι ποιοτικό και τι όχι. Όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνω καμία προσπάθεια να με αποδεχτούν «οι ποιοτικοί». Εγώ θέλω να με αποδέχονται οι ποιοτικοί άνθρωποι κι ευτυχώς όλα αυτά τα χρόνια καινούριες γενιές μεγαλώνουν με τα αστεία μου, τις παραστάσεις μου κι ίσως αυτό ενοχλεί γιατί επηρεάζω τα παιδιά με τα μηνύματα που περνώ μέσα από τις παραστάσεις μου… Δεν έχω εμμονές. Δεν είμαι άνθρωπος που ψάχνεται για να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Δεν ξυπνώ το πρωί έχοντας βάλει κάποιον στόχο» είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

«Μπράβο στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, που τόλμησε και το είπε αυτό (σ.σ. για τον Φώτη Σεργουλόπουλο) γιατί πολλοί θέλουν να πούνε πολλά για πολλούς αλλά φοβούνται. Πρέπει να τολμάμε και να λέμε αυτό που νιώθουμε κι ας ρίχνουμε γροθιά στο μαχαίρι» ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής κι απάντησε για το Nemo: «Δεν κοροϊδεύω, σατιρίζω. Όσοι λένε για το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχουν δει την παράσταση. Τους προσκάλεσα να έρθουν να δούνε πως καταπιάνομαι και μετά να με κρίνουν. Κάνω τον δικό μου ρόλο κι έχω ντυθεί Nemo. Όποιος είναι στην επικαιρότητα, αυτόν σατιρίζω. Δεν βγήκε κανένας να πει το παραμικρό. Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία, πέφτουν όλοι να φάνε μόνο εμένα. Ενοχλεί ο Σεφερλής, δεν είναι το πρόβλημα η ομοφυλοφιλία. Μου υποδεικνύουν πως να κάνω τη δουλειά μου.»

Για το χιουμοριστικό βίντεο που έκαναν ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος είχε υποδυθεί ένα γκέι χαρακτήρα στους Απαράδεκτους, και η Δήμητρα Παπαδοπούλου σημείωσε: «Γέλασα με το βιντεάκι γιατί κάνουν κωμωδία οι άνθρωποι. Ο Γιάννης κάνει τον γκέι και η Δήμητρα την «ηλίθια» -έτσι την αποκαλεί ο Γιάννης- στο σκετσάκι αυτό. Πάλι δεν είδα καμία αντίδραση ότι είναι σεξιστικό το αστείο, ότι την αποκαλεί ηλίθια κι ότι εκείνη του λέει είσαι ακόμα γκέι; Αν καθόμαστε να αναλύουμε την κάθε λέξη που λέγεται στην κωμωδία, παύουμε να κάνουμε κωμωδία».

Δειτε Επισης

H Chiara Ferragni στην Αθήνα: «Είμαι σούπερ έτοιμη για έναν νέο έρωτα»
Μαρίνα Ψάλτη: «Η δουλειά με σώζει από κακές σκέψεις, από μοναξιά, από απελπισία»
Δανάη Παππά για Γιώργο Γεροντιδάκη: «Δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε κάτι. Κρίμα να το μικραίνουμε»
Λάμπρος Φισφής: «Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying που έχω βιώσει, από πρώτο χέρι»
Η Αναστασία Γιάμαλη απαντά στα αρνητικά σεξιστικά σχόλια για την εμφάνισή της και την Ματούλα Ζαμάνη
Βικτώρια Καρύδα: «Πριν λίγους μήνες παραλίγο να φύγω από τη ζωή»
Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»
Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας: «Υπάρχει μία μικρή απορρόφηση του αιματώματος»
Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαστε οικογένεια, εγώ η σύζυγός & το σκυλάκι μας. Δεν κάναμε παιδιά, τελείωσε»