Αντιδράσεις και ένταση άνευ προηγουμένου για την Ματούλα Ζαμάνη: «Ανακαλέστε! Αποσύρομαι!»

Σοκάρουν οι δηλώσεις Ματθαίου Γιαννούλη & Ζαφείρη Μελά: «Είδα το βίντεο και είπα ότι θα κάνω εμετό, αηδία ένιωσα» - Σοφία Αρβανίτη: «Ήταν σοκαριστικό, εγώ γέλασα πολύ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η γνωστή ερμηνεύτρια ξάφνιασε τους θεατές τους σε πρόσφατο live της, όταν καθώς βρισκόταν στη σκηνή έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο κοινό.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει αρχικά την τραγουδίστρια να τραγουδάει το «Μιλώ για σένα».

Στο τέλος, όμως σταματάει και φωνάζει προς το κοινό: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση».

Αμέσως μετά, η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της, την πέταξε στο ξεσηκωμένο πλήθος και αποχώρησε από τη σκηνή.

Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για τη Ματούλα Ζαμάνη και την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία

Η Σοφία Αρβανίτη είπε στην εκπομπή, Breakfast @Star: «Θεά! Το σοκ που έχουμε υποστεί από τη Ματούλα είναι το πιο διασκεδαστικό. Και οι αδύνατες που τα πετάνε ακούν πικρόχολα σχόλια. Είδαμε μια γυναικάρα της έντεχνης μουσικής να τα “παίρνει” –ποιος ξέρει σε τι φάση ήταν- και να βγάζει τη μπλούζα της. Ήταν λίγο σοκαριστικό και σχολιάστηκαν τα κιλά της, το ένα, το άλλο…»

Και πρόσθεσε: «Εγώ γέλασα πολύ, είναι θεά και τη γουστάρω πολύ. Τα σχόλια αυτά βγάζουν χολή και τα λένε άνθρωποι που έχουν θυμό με τη ζωή τους. Εγώ δεν θα έκανα μια τέτοια κίνηση, δεν είναι της αισθητικής μου».

Η Μπέσσυ Αργυράκη έκανε επίσης δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το είδα αυτό με τη Ματούλα Ζαμάνη. Ο καθένας χειρίζεται το θέμα όπως θέλει και όπως του το υπαγορεύει το μέσα του, η τρέλα του. Η γυναίκα το είδε έτσι, κάτι ήθελε να δώσει να δώσει να καταλάβει ο κόσμος, κάτι να γίνει κάποιος συμβολισμός μέσα από αυτό. Εγώ δεν το κατάλαβα. Εν πάση περιπτώσει, ο καθένας μπορεί να κάνει ό, τι θέλει και ο κόσμος αποφασίζει πάλι πού θα τον τοποθετήσει. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν το έκανε αυτό ένας άντρας, αλλά ξαναλέω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό, τι θέλει».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στο #PrwinoSousou και στην Κωνσταντίνα Μαύρου για τον ντόρο που επικράτησε από χθες με την ημίγυμνη Ματούλα Ζαμάνη στη συναυλία της.

«Ο καλλιτέχνης έχει από κάτω το δικό του κοινό, που πλήρωσε για να τον δει στο δικό του event. Η επικοινωνία του με τον κόσμο είναι όπως νιώθει εκείνη τη στιγμή. Μου φάνηκε πολύ αληθινή αυτή η σκηνή. Αν μου φαινόταν επιτηδευμένη, θα με ενοχλούσε. Μου φάνηκε ότι εκείνη τη στιγμή είχε επικοινωνήσει τόσο με τον κόσμο από κάτω, το ευχαριστήθηκε κι ήθελε κάτι να τους δώσει, όπως λέμε ότι σου δίνω και την καρδιά μου και τους πέταξε το μπλουζάκι. Το ότι συζητήθηκε τόσο πολύ έχει να κάνει με τη φυσική της κατάσταση. Δεν είναι θέμα άντρας ή γυναίκας. Όταν έσκιζε το μπλουζάκι ο Σάκης Ρουβάς, το έκαναν μεγάλο θέμα» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Όποτε βγαίνει ο μέγας Γιώργος Νταλάρας και λέει ότι δεν του αρέσει αυτού του είδους η επικοινωνία, τα πεσίματα, πάντα βγαίνει κάποιος πολύ νεότερος επαναστάτης χωρίς αιτία. Πέρυσι ήταν ο Πάνος Βλάχος που αισθάνθηκε Γιώργος Νταλάρας και φέτος ο Χρήστος Μάστορας» δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τον Χρήστο Μάστορα.

Στην αντίπερα όχθη ο Ματθαίος Γιαννούλης σχολίασε την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό. Όπως είπε ο γνωστός τραγουδιστής, η σύζυγός του τού έδειξε το βίντεο και της είπε ότι θα κάνει εμετο.

«Έχω χάσει 22 κιλά, ήμουν βόδι πριν. Όταν δεν βρίσκεις ρούχα να αγοράσεις, αισθάνεσαι βόδι. Υπάρχει ομορφιά στη μόδια, αλλά όταν είσαι χοντρός δεν μπορείς να βάλεις κάτι πάνω σου και αναγκάζεσαι να βάζεις φόρμες», ανέφερε αρχικά ο Ματθαίος Γιαννούλης.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης πρόσθεσε: «Τη Ματούλα Ζαμάνη δεν την ήξερα, εγώ ακούω νησιώτικα και λαϊκά, αλλά έμεινα άφωνος γιατί είναι μοναδική. Κάποιες στιγμές αισθάνεσαι την ανάγκη να πεις ότι εγώ θα βγάλω τη μπλούζα μου και θα την πετάξω για να μη νιώθω μειονεκτικά, άνθρωπος είμαι. Βγάζοντας τα ρούχα σου πάνω στη σκηνή, δεν είναι κάτι ευγενικό. Αν αισθάνεσαι πως θες να το κάνεις, καλά κάνεις, υπάρχει όμως κοινό που θα μπορούσε να προσβληθεί».

Ο Ματθαίος Γιαννούλης κατέληξε για τη Ματούλα Ζαμάνη: «Μου έδειξε το βίντεο η γυναίκα μου και της είπα “άσε με γιατί θα κάνω εμετό”, αηδία ένιωσα».

Παρόμοια αδιανόητα σχολίασε ο Ζαφείρης Μελάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή #ToPrwino

«Δε συμφωνώ με την κοπέλα, ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια αλλά, στο βωμό της επιτυχίας και του χρήματος… Δε ξέρω. Αυτά τα πράγματα τώρα για ποιο λόγο τα κάνουν; Δε μπορώ να καταλάβω. Δε μπορεί μια σοβαρή και παχουλούτσικη κοπέλα να τα κάνει αυτά. Εντάξει είπαμε, στον βωμό της επιτυχίας και του χρήματος τα κάνουμε όλα» ανέφερε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

«Αν αυτό που έκανε πιστεύει ότι θα της δώσει μεγάλη επιτυχία, καλά έκανε. Δε συμφωνώ. Ήταν λάθος. Δεν ήταν σε ένα prive χώρο για να το κάνει. Ήταν σε ένα δημόσιο χώρο, σε μια συναυλία που βλέπανε χιλιάδες άνθρωποι. Είναι ντροπή. Δε σέβονται. Ίσως τρελάθηκαν κιόλας, δε ξέρω. Δυστυχώς δε σεβόμαστε τον κόσμο που μας αγαπάει και έρχεται να μας παρακολουθήσει.

Να βγω εγώ τώρα, 100 κιλά, γυμνός στην πίστα, δε θα μου πετάξουν ντομάτες; Φυσικό είναι. Όσο καλά και να τραγουδάω. Τώρα αν αυτή η κοπέλα το έκανε για να υποτιμήσει τα μανεκέν και να πει ότι κι αυτή είναι ένα μανεκέν χοντρό, τι να πω…» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο στο 00:35' ΕΔΩ

Untitled_9EAMFyZ.width-800

Η Αφροδίτη Didi Γεροκωνσταντή μιλησε στο #ToPrwino:

«Για ποιο λόγο είναι στο επίκεντρο το σώμα της Ματούλας Ζαμάνη; Επειδή έχει παραπάνω κιλά; Επειδή είναι γυναίκα;»

Χαμός στο #ΤοPrwino για δεύτερη μέρα όσον αφορά την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να πετάξει την μπλούζα της.

«Γιατί το παίζετε 100 φορές; Να σταματήσετε να το δείχνετε. Εδώ παίζετε 100 φορές το ίδιο πλανάκι. Όση ώρα είμαι εδώ, σας ακούω να τσακώνεστε και παίζει αυτό» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας που ήταν στο #ΤοPrwino.

Και πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας: «Σπύρο μου, τι λες; Γι’ αυτό συζητάει όλη η Ελλάδα εδώ και δύο ημέρες. Εμένα δεν με ενοχλεί το πλάνο. Ούτε εμετό θέλω να κάνω, ούτε με ενοχλεί ένας χοντρός άνθρωπος. Άρα να κρύψω γιατί; Αν το κρύψω, πάει να πει ότι δεν μου αρέσει. Γι’ αυτό μιλάμε, να μην το παίξουμε;».

«Άρα και ο τελευταίος πολίτης που δεν έχει ασχοληθεί, θα ασχοληθεί. Δεν χρειάζεται» είπε ο Σπύρος.

«Κάποια ζητήματα λύνονται με πόνο. Αν εμείς ως κοινωνία έχουμε εκπαιδευτεί να μην κοροϊδεύουμε τους χοντρούς, με τέτοιες αφορμές λύνονται. Τέτοιες αφορμές λύνουν προβλήματα και θεωρητικά πάνε μπροστά την κοινωνία» τόνισε ο Λιάγκας.

Απίστευτος καβγάς και την ώρα που βγήκε στην εκπομπή, ο Ανδρέας Καραγιάννης και σχολίασε την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να πετάξει την μπλούζα της σε συναυλία.

«Μάλλον το φαντάστηκε ο κύριος Τεριάκης ότι αυτά αρέσουν στο κοινό της τραγουδίστριας. Ελάτε, λέει, να νιώσουμε κ@@λ@. Τα ίδια και χειρότερα θα έλεγα αν το έκανε αυτό η Ελένη Φουρέιρα! Αυτό θα πει καθαρή εκπόρνευση! Αυτά βλέπουν σήμερα τα παιδιά μας, γι’ αυτό πηγαίνουν προς τη βία!», είπε ο Ανδρέας Καραγιάννης, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να τα παίρνει στο κρανίο.

Και τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη εξερράγη: «Ντροπή σας, κύριε Καραγιάννη! Να ανακαλέσετε».

Και πρόσθεσε: «Κύριε Καραγιάννη, να ανακαλέσετε! Επειδή δεν είναι εδώ η κυρία Ζαμάνη για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δεν θέλω να μπω σε προσωπικό διάλογο μαζί σας, θέλω να ανακαλέσετε, για να συνεχίσω τον διάλογο μαζί σας λόγω της δουλειάς μου».

Με τη δημοσιογράφο να λέει λίγο αργότερα: «Θα με αφήσεις να μιλήσω, κύριε Καραγιάννη! Εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι για να παίξεις! Θα ανακαλέσετε τον όρο «εκπόρνευση», ειδάλλως εγώ αποσύρομαι από τη συζήτηση! Μαζί σου δεν ξαναμιλάω, Καραγιάννη! Τέλος! Τέλος! Δεν το δέχομαι!».

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έγινε «μπάχαλο» το πλατό, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα ανάμεσα σε Φωτεινή Πετρογιάννη, Άρια Καλύβα και Αφροδίτη Γραμμέλη.

Α.Κ.: Εγώ έκανα το σχόλιό μου, που δεν μου αρέσει αυτή η κίνηση και έχω εξηγήσει γιατί. Και δεν ξέρουμε τα τραγούδια της κυρίας Ζαμάνη.

Φ.Π.: Πρόβλημά σου άμα δεν τα ξέρεις.

Α.Κ.: Είμαστε υποκριτές, είμαστε θύματα της πολιτικής ορθότητας.

Φ.Π.: Αν είσαι εσύ υποκρίτρια, με το καλό να είσαι…

Α.Κ.: Πότε ακούστηκε η κυρία Ζαμάνη; Όταν έβγαλε τη μπλούζα της. Αυτό δεν είναι υποκρισία;

Φ.Π.: Την ενδιαφέρει τη Ματούλα Ζαμάνη αν την ξέρεις εσύ, νομίζεις;

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη και η Αφροδίτη Γραμμέλη…

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε στην Άρια Καλύβα, που της ζήτησε να της πει τρία τραγούδια της Ζαμάνη: «Δεν θα σου αποδείξω εγώ το τι είμαι. Τι είσαι; Εισαγγελέας; Μη το συνεχίζεις από χθες. Εμένα, ούτε ο Λιάγκας ούτε εσύ θα μου χρεώσετε πολιτική ορθότητα. Εγώ είμαι η Αφροδίτη Γραμμέλη κι έχω την άποψή μου, Γιώργο, και είναι προσβλητικό αυτό που είπες».

Γ.Λ.: Δεν μίλησα για σένα!

Α.Γ.: Μας κατέταξες όλους όσοι υποστηρίξαμε τη Ματούλα.

Γ.Λ.: Είμαι από τους λίγους στην Ελλάδα που δεν κρύβονται, όταν θέλω να πω κάτι, το λέω. Μη το λες τώρα για να γίνει ντόρος. Δεν στοχοποίησα κανέναν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αγανακτισμένος είπε: «Να σας πω, επειδή δεν μου αρέσει αυτό το κλίμα που τσακώνεστε μεταξύ σας, ή θα τα βρείτε ή θα φύγω, δεν γίνεται αυτό! Ήρθα εδώ να σας πω πέντε πράγματα που θα με ρωτήσετε, δεν έχω όρεξη να σας βλέπω να τσακώνεστε».

Δειτε Επισης

Μαρίνα Ψάλτη: «Η δουλειά με σώζει από κακές σκέψεις, από μοναξιά, από απελπισία»
Δανάη Παππά για Γιώργο Γεροντιδάκη: «Δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε κάτι. Κρίμα να το μικραίνουμε»
Λάμπρος Φισφής: «Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying που έχω βιώσει, από πρώτο χέρι»
Αντιδράσεις και ένταση άνευ προηγουμένου για την Ματούλα Ζαμάνη: «Ανακαλέστε! Αποσύρομαι!»
Η Αναστασία Γιάμαλη απαντά στα αρνητικά σεξιστικά σχόλια για την εμφάνισή της και την Ματούλα Ζαμάνη
Βικτώρια Καρύδα: «Πριν λίγους μήνες παραλίγο να φύγω από τη ζωή»
Μάρκος Σεφερλής: «Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά εγώ. Ενοχλώ γενικότερα»
Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας: «Υπάρχει μία μικρή απορρόφηση του αιματώματος»
Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαστε οικογένεια, εγώ η σύζυγός & το σκυλάκι μας. Δεν κάναμε παιδιά, τελείωσε»