Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους

Η απάντηση Ανδρέα Μικρούτσικου σε Κυριάκο Βελόπουλο: «Το παράνομο του ανθρώπου είναι ότι αρθρώνει τη λογοκρισία, την καταστολή σαν κύριο μέλημά του! Δεν είναι θέμα ολομέλειας αλλά θέμα απόψεων» - Τι απαντούν οι τράπερς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τις δικές του προτάσεις για την αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας πρότεινε, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων ο κ. Βελόπουλος έβαλε στο στόχαστρο τους τράπερς και την τραπ μουσική, απαγγέλοντας μάλιστα στίχους γνωστών τραγουδιών στο Κοινοβούλιο.

Αναφερόμενος στο μείζον θέμα της βίας μεταξύ ανηλίκων, το οποίο όπως είπε απασχολεί όλη την ελληνική κοινωνία, κατέθεσε τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για την αντιμετώπιση του προβλήματος,ζητώντας μεταξύ άλλων την... κατάργηση της τραπ μουσικής και τη σύλληψη των τράπερς.

Αναλυτικά, είπε: «1) απαιτούμε άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ώστε να συλληφθούν όλοι αυτοί που διαδίδουν τη βία και το έγκλημα στις ψυχές των παιδιών, υπό το πρόσχημα της τραπ. Γιατί υπάρχει και η άλλη τραπ, που δεν υποκινεί βία. Να εφαρμοστεί άμεσα το άρθρο 184: ”για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων”. 2) κατάργηση τώρα αυτών των τραγουδιών, που προάγουν τη χρήση ναρκωτικών και τις δολοφονίες. 3) απαγόρευση στις πλατφόρμες να προβάλουν εικόνες και ρητορική βίας σε ανηλίκους. 4) δρακόντειες κυρώσεις και πρόστιμα σε πλατφόρμες που δεν προστατεύουν τους ανηλίκους χρήστες".

"Τα παιδιά μας μεγαλώνουν έτσι. Όταν μοιράσεις βία και μίσος, αυτά είναι που θα εισπράξεις πίσω...Τα φαινόμενα έξαρσης βίας είναι πολλά και τα χειρότερα δυστυχώς έρχονται. Αν αυτή η Βουλή δεν δώσει λύση, θα είμαστε οι χειρότεροι βουλευτές που πέρασαν από την ιστορία και η χειρότερη κυβέρνηση", επισήμανε ο Κυρ. Βελόπουλος.

Όμως, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν έμεινε απλά εκεί, αλλά απήγγειλε και στίχους γνωστών τραγουδιών τραπ, ξεκινώντας με το "Mosca" του Light.

«Μοίραζα πακέτα, όλη μέρα ήμουν on call
Πόδια μου πρησμένα σαν να παίρνανε Winstrol
Άφησα τον Yugi να προσέχει το κιλό
Τον έπιασα να κλέβει και του γ@@@σα το σόι
Chain τόσο χοντρό που το φωνάζω Βενιζέλο
Άκης Τσοχατζόπουλος, το θέλει, της το παίρνω»

Στη συνέχεια απήγγειλε στίχους του τραγουδιού "Θείος" του Thug Slime.

«Κάνω νταλαβέρια με τον θείο
Δεν αφήνω αποδεικτικά στοιχεία στο σημείο
Από πάνω μέχρι κάτω όλα primo
Στο προπο σκάω με μάσκα και αδειάζει το ταμείο
Θέλω ένα glock 26 και ένα rugel
Δεν πληρώνω και ο ιδιος είμαι shooter
Ανυπομονώ να πάμε να τους βρούμε
Τους πιάνουμε στον ύπνο μάγκα σαν τον Freddy Krueger
Δεν υποτιμώ, απλά δεν ανησυχώ
Είσαι ρουφιανα κατσαρίδα, σήκω φύγε από δω
Πριν σε πατήσω και σε αφήσω νεκρό
Είμαι slime, είμαι fifth, παίζει να επιτεθώ»

Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε και την επαναφορά της ποδιάς στα σχολεία, υποστηρίζοντας ότι «παιδιά στη Δυτική Αθήνα δεν έχουν καλά ρουχαλάκια και μπορεί να ζηλέψουν και να ασκήσουν βία».

Δείτε όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή μετά το 7:30:

Μιλώντας στο #Buongiorno, ο MEF και ο ΟΜΕΡΤΑ δίνουν τη δική τους απάντηση στον κ. Βελόπουλο.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τους τράπερς, ο Light απάντησε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μπείτε στο Instagram μου να δείτε. Έχω πολύ ψωμί στο Instagram. Έχω πει πολλά πράγματα και έχω κάνει και δημοψήφισμα για τον κύριο Βελόπουλο. Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές δώστε μου 5.000€ και θα βγω να μιλήσω. Δεν αστειεύομαι για το θέμα με τα λεφτά, είμαι πολύ σοβαρός με τα οικονομικά μου».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασαν τις απόψεις τους ερχόμενοι σε αντιπαράθεση σχετικά με τις λεπτομέρειες γύρω από το θέμα.

«Στο ραδιόφωνο μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν πρέπει όμως να μπερδεύει την ολομέλεια με την εκπομπή του, θα πρέπει να σεβαστεί τους κανόνες του Κοινοβουλίου. Δεν μπορεί να μιλάει μέσα από τη Βουλή για καταστολή της τέχνης και να βάζει τους δικούς του να τον χειροκροτούν. Στο ραδιόφωνο το κάνεις επίτηδες για να γίνεις viral, εκεί δεν είναι το βήμα για να αποζητούμε τα likes», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εδώ ο Τραμπ έστειλε κόσμο να καταλάβει το Καπιτώλιο και τώρα το παίζει 50-50 να ξαναγίνει πρόεδρος! Και μου λες τι νομιμοποιείται και τι όχι; Σε λίγο θα με βγάλεις και τραμπικό!», αντέδρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον συνεργάτη του να επισημαίνει: «Ε προς τα εκεί το πας».

«Αυτό δεν πρέπει να το αρθρώνεις ούτε σαν αστείο! Το παράνομο του ανθρώπου είναι ότι το λέει στην κοινοβουλευτική του ομάδα; Το παράνομο του ανθρώπου είναι ότι αρθρώνει τη λογοκρισία, την καταστολή σαν κύριο μέλημά του! Και τι έγινε; Στην ολομέλεια δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή; Έτσι έκανες και τότε; Δεν είναι θέμα ολομέλειας αλλά θέμα απόψεων», εξήγησε εμφανώς ενοχλημένος ο παρουσιαστής.

«Σοβαρολογείς ρε; Αν φέρω παράδειγμα δηλαδή τον Χίτλερ, σημαίνει ότι τον υπολήπτομαι; Αυτό λέω; Αν δεν βγει δηλαδή στο Κοινοβούλιο, τότε είναι όλα καλώς καμωμένα;», εξερράγη στη συνέχεια της κουβέντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επισήμανε ότι ο συνεργάτης του μάλλον υπολήπτεται τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Δειτε Επισης

Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου
Έβαλε τα κλάματα on camera η Εύη Βατίδου για το «τίποτα» που την αποκάλεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Δήμητρα Παπαδοπούλου & Γιάννης Μπέζος αναβίωσαν τους «Απαράδεκτους» μετά από 31 χρόνια
Η απάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και του Φοίβου Δεληβοριά για τη συναυλία για τα Τέμπη
Σάκης Ρουβάς για Μαρινέλλα: «Πρέπει να ησυχάσουμε λίγο, τα είπαμε όλα. Μην ανακινούμε συνεχώς το θέμα»
Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Δεν έχει ξεπεραστεί τελείως ο κίνδυνος»