Ο Γιώργος Θεοφάνους και το μουσικό απωθημένο του, την «beyond όλων» όπως δήλωσε, Άννα Βίσση!

Ο σχολιασμός για τους Οne, Πέγκυ Ζήνα, Αντώνη Ρέμο, Νατάσσα Θεοδωρίδου και όλους τους τραγουδιστές με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργαστεί - Το παράπονο του από την γενέτειρα πόλη του Λάρνακα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή #Τετ-Α-Τετ και στον δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος μίλησε για το πως βλέπει ο ίδιος την επανένωση των One, τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Πέγκυ Ζήνα.

«Οι One θα μπορούσαν να κάνουν άλλα πράγματα που να ταιριάζουν σε 40ρηδες. Το να κάνουν τα παιδάκια δεν μου αρέσει!» σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Η Κόκκινη γραμμή πέρασε μεγάλο ζόρι μέχρι να φτάσει στη Νατάσα. Γράφτηκε για την Άννα Βίσση που ήταν να κάνουμε έναν δίσκο αλλά δεν τον κάναμε για την αγάπη της στον Νίκο Καρβέλα. Μετά δεν το είπε η Πέγκυ Ζήνα και πήγε στη Νατάσα» ανέφερε σε άλλο σημείο ο γνωστός μουσικοσυνθέτης..

Για το Φεγγάρι που έδωσε την άδεια να παιχτεί σε γνωστή διαφήμιση αλλά και τη σχέση του σήμερα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είπε:

«Γιατί κατεβάζει την αξία του τραγουδιού που το έδωσα στη διαφήμιση; Ο Σαββόπουλος που το έδωσε κατέβασε την αξία του; Όταν πάω σε επιθεώρηση και αλλάζουν τους στίχους κατεβάζουν το τραγούδι; Ποια η διαφορά του τηλεοπτικού σποτ; Δεν απολογούμαι, είναι λάθος αυτό που λες, το τραγούδι υπάρχει μόνο του, υπάρχει και με τον τραγουδιστή του. Δεν βρίσκω τίποτα το κακό.

Μπορεί η Νατάσα να το αντιμετώπισε ότι είναι αστείο να το λέει ο Μπουγάς και να το έκοψε από το πρόγραμμά της αλλά τελικά το ξανάβαλε, εγώ δεν το σταμάτησα ποτέ. Προφανώς της είπαν να κάνει τη διαφήμιση και ζήτησε πολλά χρήματα και της είπαν όχι γι’ αυτό νευρίασε φαντάζομαι. Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού όχι του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής είναι το όχημα. Είναι σημαντικός.

Είναι off η σχέση μας, δεν συμπεριφέρθηκε σωστά καθόλου. Να ξανασυμπεριφερθεί σωστά μπορεί. Βάζω κόκκινες γραμμές. Είμαι άνθρωπος που ξεχνάω».

Ο γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε στη σχέση του με την Πέγκυ Ζήνα λέγοντας: «Με την Πέγκυ Ζήνα περάσαμε μια περίοδο που δεν μιλιόμασταν καθόλου, είχαμε διάφορες διαφωνίες. Ξαναγεννήθηκε με τον δίσκο που κάναμε. Βρεθήκαμε ξανά πέρσι και οι σχέσεις μας ξαναζεστάθηκαν και είμαστε στο στούντιο για έναν πολύ όμορφο δίσκο. Βρεθήκαμε μια δυο φορές σε κηδείες και μετανιώσαμε. Είπαμε "τώρα θα κρατάμε μούτρα πόσα χρόνια;»

Ο Γιώργος Θεοφάνους μάλιστα αποκάλυψε ότι μετά από χρόνια θα ξανάβρεθεί στο στούντιο για καινούργια τραγούδια με τον Αντώνη Ρέμο.

Σε ό,τι αφορά τα μουσικά του απωθημένα και τον άνθρωπο που λείπει από την λίστα των συνεργασιών του ο Γιώργος Θεοφάνους απάντησε:

«Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Άννα Βίσση! Είναι beyond ολονών! Είμαι περήφανος σαν κύπριος για την Άννα! Η Άννα δεν υπάρχει αγαπάει αυτό που κάνει. Λυπάμαι που δεν καταφέραμε και που δεν θα κάνουμε ποτέ δουλειά μαζί! Η εκτίμηση είναι αμοιβαία με την Άννα και το ξέρω!»

Ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την γενέτειρα του, Λάρνακα και το γεγονός ότι ποτέ δεν τον έχουν καλέσει για μια μουσική παράσταση, ούτε καν στον κατακλυσμό!

Δειτε Επισης

Ο Τάσος Ιορδανίδης «λύγισε» οn air, με τον καλεσμένο της εκπομπής του, Τίτο Πατρίκιο
Η Adele ξέσπασε σε λυγμούς όταν είδε την δακρυσμένη από συγκίνηση Celine Dion στη συναυλία της
Ο Γιώργος Θεοφάνους και το μουσικό απωθημένο του, την «beyond όλων» όπως δήλωσε, Άννα Βίσση!
Η απάντησή του Ηλία Δρούλια για τις αδι-ανόητες μαντινάδες για Κασιδιάρη, Παπαδάκη, Καινούργιου & Μπάρκα
Η Μαρίνα Σάττι έγινε ερώτηση στο #Chase, της Σερβίας – Η #Eurovision την έκανε διάσημη σε όλη την Ευρώπη!
Ο Εμμανουήλ Καραλής στο εξώφυλλο του #Forbes - Ανάμεσα στους πιο επιδραστικούς νέους κάτω των 30!
«Πάγωσε» ο Γιώργος Θαναηλάκης με παίκτη στο #Deal: «Γιατί; Τι εννοείς; Είσαι επικηρυγμένος;»
Καλλιτεχνικό κατινάζ: Οι Droulias Brothers περιέβαλαν την Κατερίνα Καινούργιου για τη... Δανάη Μπάρκα
Tα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της ταινίας του Romain Gavras στον Βώλακα με τη Salma Hayek!
O Στηβ Μιλάτος τον αποκάλεσε κακό και κομπλεξικό και ο Fipster άνοιξε on camera τα μηνύματα που του έστειλε