Συγκίνησε η Κύπρια Νικολέττα #TheVoiceGR για την πρόσφατη απώλεια της: «Δεν πρόλαβα να ανταποδώσω»

Κατέρρευσε στη σκηνή του #TheVoiceGR, ο Μαζωνάκης έτρεξε κοντά της - Σάστισε η Παπαρίζου: «Έχω σοκαριστεί, σε θεωρώ από τα πιο όμορφα κορμιά» - Μετάνιωσε ο Μάστορας ακούγοντάς την σε 2ο τραγούδι τα έβαλε με τον εαυτό του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το «The Voice of Greece» επέστρεψε με ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο των Blind Auditions!

Οι ομάδες των τεσσάρων coaches παίρνουν μορφή! Ο Πάνος Μουζουράκης έχει αποκτήσει επτά διαγωνιζόμενους, ο Χρήστος Μάστορας εννέα, ο Γιώργος Μαζωνάκης έξι και η Έλενα Παπαρίζου οκτώ. Παρ’ όλα αυτά, οι coaches συνεχίζουν να αναζητούν τις καλύτερες φωνές της Ελλάδος και, με «όπλο» τη γοητεία τους, προσπαθούν και απόψε να κλέψουν τις καρδιές των ταλέντων, που τους έκαναν να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Στο εισαγωγικό της απόσπασμα στο The Voice, η Νικολέττα εξομολογήθηκε αρχικά πως «τα τελευταία δυο χρόνια δουλεύω ως τραγουδίστρια στα Γιάννενα. Γενικά οι συνεργασίες μου όμως εκεί δεν πήγαν πολύ καλά γιατί θεωρώ ότι επηρεάζει η ηλικία μου και το ρεπερτόριο που δεν είχα γιατί είχα μόλις ξεκινήσει σε αυτόν τον χώρο. Δεν είχα τα τραγούδια που ήθελα αλλά υπήρχε ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι ως τραγουδίστρια».

«Ήταν το πρώτο άτομο που συνεργαστήκαμε μαζί, ήταν τραγουδιστής και το όνομα του είναι Νίκος. Ο Νίκος μας. Με στήριξε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, όταν πήγαινα να πέσω, μου έλεγε «μην τα παρατάς, έτσι είναι στην αρχή, υπάρχει αυτό».

«Έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή και ήθελα όλη αυτή την εμφάνιση να την αφιερώσω σε αυτόν γιατί για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Να ανταποδώσω δηλαδή όλο αυτό και, επειδή δεν το πρόλαβα, ήθελα να το κάνω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η νεαρή διαγωνιζόμενη που κατάγεται από την Κύπρο και μένει στα Ιωάννινα.

voice5520 (1)

Μια δεύτερη ευκαιρία στο όνειρο του The Voice θέλησε να διεκδικήσει η Κατερίνα, το βράδυ του Σαββάτου, όταν και το νέο επεισόδιο του τάλεντ σόου ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

«Είχα ξαναέρθει στο The Voice στα 16 μου, πριν από τρία χρόνια, αλλά δεν πέρασα πέρα από τα Blinds. Εκείνη την ημέρα οι coaches μου είπαν να επιστρέψω και να δουλέψω λίγο τη φωνή μου. Μαθήματα δεν έκανα αλλά δούλεψα μόνη μου και αφού πέρασαν περίπου τρία χρόνια επέστρεψα» εκμυστηρεύτηκε η νεαρή διαγωνιζόμενη, στην κάμερα του The Voice, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για δεύτερη φορά. «Αλήθεια δεν ξέρω αν έχω περισσότερο άγχος τώρα, που πρόκειται να ανέβω στη σκηνή, ή όταν έδινα εξετάσεις για την ιατρική σχολή».

Αμέσως μετά, λοιπόν, η Κατερίνα ξεκίνησε να ερμηνεύει και καμιά καρέκλα δεν γυρνούσε για εκείνην όσο περνούσαν τα λεπτά. Ώσπου ο Γιώργος Μαζωνάκης ήρθε να… σπάσει την «γκίνια» και να πατήσει το κόκκινο κουμπί για να διεκδικήσει τη νεαρή διαγωνιζόμενη στην ομάδα του. Κάτι που έκανε και ο Πάνος Μουζουράκης.

Ολοκληρώνοντας την ερμηνεία της, ωστόσο, η Κατερίνα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση και κατέρρευσε σε λυγμούς. «Συγνώμη. Στα 16 μου είχα ξανάρθει και δεν πέρασα» εξομολογήθηκε η 19χρονη, σήμερα, τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια για να ανέβει γρήγορα ο Γιώργος Μαζωνάκης στη σκηνή του The Voice προκειμένου να της προσφέρει μια τρυφερή αγκαλιά.

Για την ιστορία του The Voice, όμως, η Κατερίνα επέλεξε να συνεχίσει στο πρόγραμμα με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Έναν παλιό της γνώριμο, με τον οποίο συνεργάστηκε σε μια συναυλία στη Ρόδο, έμελλε να βρεθεί στο The Voice η Έλενα Παπαρίζου. Ο λόγος για τον χορευτή Πάνο που αποφάσισε να δοκιμαστεί στο τραγούδι.

Έτσι, αμέσως μετά το πρώτο σοκ, η λαμπερή ποπ σταρ και coach του The Voice δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για την εξωτερική εμφάνιση του διαγωνιζόμενου. «Κατ’ αρχάς, Πάνο, εγώ έχω σοκαριστεί γιατί σε θεωρώ από τα πολύ όμορφα που έχουν σταθεί δίπλα μου να χορεύουν».

«Τρομερή κίνηση! Με εκπλήσσει ότι τραγουδάς τόσο όμορφα, δεν το ήξερα. Δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ ενώ συζητάμε ένα σωρό πράγματα και γι’ αυτό… δεν καταλήξαμε εκεί».

«Τι τραγούδια τραγουδάς, Πάνο μου;» αναρωτήθηκε τότε η Έλενα Παπαρίζου για να απαντήσει ως εξής ο διαγωνιζόμενος του The Voice, το βράδυ του Σαββάτου, στον ΣΚΑΪ. «Τραγουδάω τα πάντα, ελληνικά μόνο. Ψιλοέντεχνο, ελαφρολαϊκό, τα πάντα. Αυτό νομίζω πως είναι και ένα μεγάλο σχολείο για έναν τραγουδιστή νέο που ξεκινάει, το να τραγουδάει τρεις ώρες μόνος του, με μια κιθάρα και πλήκτρα, τίποτα άλλο».

Με αέρα λαϊκό ανέβηκε ο Χρήστος Αθανασιάδης στη σκηνή. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος κατόρθωσε με την ερμηνεία του να «γυρίσει» δυο από τους τέσσερις coaches και συγκεκριμένα την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Μάστορα.

«Ο λόγος που δεν γύρισα εγώ ήταν ο εξής. Ήσουν πάρα πολύ σωστός ως τραγουδιστής, με πολύ ωραία άρθρωση, η χροιά σου όμως κάπως με έκανε να μη γυρίσω δηλαδή. Πως να σου το πω; Δηλαδή σαν ότι και ένας άλλος να ήταν δίπλα σου, ίδιος πάλι, θα ήταν ήταν το ίδιο πράγμα. Δεν άκουσα κάτι που να με κεντρίσει, δεν βρήκα την ταυτότητα σου».

«Το ποιος είσαι. Γιατί χροιά για μένα σημαίνει η ταυτότητα του ανθρώπου, ποιος είναι, τα βιώματα του, τι σκέφτεσαι, τι ακούς, τι αισθάνεσαι» εξήγησε, πρώτος απ’ όλους, ο Γιώργος Μαζωνάκης στον 29χρονο διαγωνιζόμενο.

«Με στεναχώρησες, βέβαια, Γιώργο» αποκρίθηκε τότε ο Χρήστος με τον νεοφερμένο coach του The Voice να μην κρύβει την έκπληξη του σε αυτό το άκουσμα. «Σε στεναχώρησα ε; Μη με στενοχωρείς τώρα γιατί είμαι και γω ένας άνθρωπος που είμαι ευαίσθητος».

«Είναι ικανός να δακρύσει τώρα. Είναι πολύ ευαίσθητος, μην τον βλέπεις που κρατάει ανάποδα το μικρόφωνο και τα λοιπά.

Γ.Μ.: Ήθελες να γυρίσω ε;

Χ.Α.: Η αλήθεια είναι ότι ήθελα.

Ο Χρήστος Μάστορας φάνηκε άτυχος στο νέο επεισόδιο του Voice καθώς δεν πείστηκε ώστε να γυρίσει ακούγοντας τη 21χρονη Νίνα.

Στην πορεία ωστόσο αυτό άλλαξε καθώς εκείνη φρόντισε να καλύψει κάθε αμφιβολία που μπορεί να δημιουργήθηκε από τους κριτές για τη φωνή της.

Ερμηνεύοντας ένα ακόμη κομμάτι ο Χρήστος έμεινε άφωνος και στη συνέχεια άρχισε να μουτζώνει τον εαυτό του.

Η σπόντα της Νίνας στον τραγουδιστή: «Τώρα να πω ότι δε σε ήθελα...;»

Βασίλης Αγριανίτης - «Phychosocial»

Κωνσταντίνος Μαλλιωτάκης - «Μέρα Νύχτα»

Άννα Κυριαζοπούλου - «Τα Δειλινά»

Luisida Male - «You Give Love a Bad Name»

Δημήτρης Ιωακείμ - «Nothing Breaks Like a Heart»

Αριάδνη Τόλη - «Birds Of a Feather»

Ιωσήφ Σάαρ Αποστολάκης - «Story Of My Life»

Πως διαμορφώνονται οι ομάδες των coaches μετά τις blind auditions

Δειτε Επισης

Η απάντησή του Ηλία Δρούλια για τις αδι-ανόητες μαντινάδες για Κασιδιάρη, Παπαδάκη, Καινούργιου & Μπάρκα
Συγκίνησε η Κύπρια Νικολέττα #TheVoiceGR για την πρόσφατη απώλεια της: «Δεν πρόλαβα να ανταποδώσω»
Η Μαρίνα Σάττι έγινε ερώτηση στο #Chase, της Σερβίας – Η #Eurovision την έκανε διάσημη σε όλη την Ευρώπη!
Ο Εμμανουήλ Καραλής στο εξώφυλλο του #Forbes - Ανάμεσα στους πιο επιδραστικούς νέους κάτω των 30!
«Πάγωσε» ο Γιώργος Θαναηλάκης με παίκτη στο #Deal: «Γιατί; Τι εννοείς; Είσαι επικηρυγμένος;»
Καλλιτεχνικό κατινάζ: Οι Droulias Brothers περιέβαλαν την Κατερίνα Καινούργιου για τη... Δανάη Μπάρκα
Tα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της ταινίας του Romain Gavras στον Βώλακα με τη Salma Hayek!
O Στηβ Μιλάτος τον αποκάλεσε κακό και κομπλεξικό και ο Fipster άνοιξε on camera τα μηνύματα που του έστειλε
Γιώργος Καπουτζίδης: «Τη δεύτερη σεζόν για τις #Σέρρες την έχω γράψει. Ο ΑΝΤ1 έχει μία στάση ακαταλαβίστικη»
Super Κική: «Eίναι ρατσιστές οι Έλληνες. To Αλβανός τρυπάει τα αυτιά το 2024, όπως το Πακιστανός, το χοντρός»