Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Μετάνιωσα που μίλησα για τον πατέρα μου, είναι στη ζωή αλλά δεν έχουμε σχέσεις»

«Μιλώντας για τον μπαμπά μου ήταν σαν να μιλάω ταυτόχρονα και για τη ζωή εκείνου, σαν να τον εξέθεσα, δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική ζωή ενός άλλου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στην εκπομπή #ΚαλύτεραΑργά βρέθηκε ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μοιράστηκε με την Αθηναΐδα Νέγκα άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

«Δεν μίλησα για την οικογένειά μου για να απελευθερωθώ από κάτι σε μία συνέντευξη. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ, δεν κρύβω κάτι, γενικά στη ζωή μου είμαι έτσι. Ομολογώ ότι εκ των υστέρων λίγο το μετάνιωσα, γιατί ο μπαμπάς μου είναι ακόμα εν ζωή», είπε αρχικά ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

«Δεν έχουμε σχέσεις (σ.σ με τον πατέρα μου) αλλά μιλώντας για αυτό ήταν σαν να μιλάω ταυτόχρονα και για τη ζωή εκείνου, σαν να τον εξέθεσα. Τον νοιάζομαι. Συγκρατούμαι τώρα, γιατί δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική ζωή ενός άλλου», εξομολογείται χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Δεν έχει ξαναπροκύψει η πατρική ανάγκη. Αν προέκυπτε, θα το έκανα με πολλή αγάπη και πολλή χαρά. Οι γονείς μου ήταν ανώριμοι. Εγώ θα είχα την τάση να γίνω ο τέλειος πατέρας», απαντά αμέσως μετά ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος στην κάμερα του #Action24.

«Το 2011 πήγα στη Γερμανία, όταν «έσκασε» η κρίση. Αν είσαι μεσογειακός και έχεις μεγαλώσει σε μία χώρα με ήλιο, θάλασσα και βόλτες, εκεί σε πιάνει μια μιζέρια, ειδικά όταν είσαι μόνος σου. Δεν είχα αποφασίσει να κάνω σχέση εκεί. Δουλεύεις λίγο με τον εαυτό σου, για να δεις τι θέλεις. Είμαι κατασταλαγμένος ερωτικά, με ισορροπεί όταν η σχέση μου είναι από άλλο επάγγελμα», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος και για τη σχέση του με τους συναδέλφους του...

«Δεν είχα ποτέ θέμα ζήλιας λόγω του επαγγέλματός μου. Αλλά δεν είμαι και ο κλασικός τύπος καλλιτέχνη.

Εγώ στα γυρίσματα κάνω κολλητή παρέα και περνάω φανταστικά με το συνεργείο. Με τους συναδέλφους μου μπορεί να ανταλλάζω μόνο καλημέρα. Είμαι και δεν είμαι στο καθημερινό πράγμα. Δεν μπορώ τον ναρκισσισμό, το φαίνεσθαι, την επιφάνεια. Πολλές φορές κατηγορούμαι ως σνομπ γιατί δεν χαιρετάω συναδέλφους» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν μίλησα για τον πατέρα μου, δεν το έκανα για να απελευθερωθώ. Ήρθε η κουβέντα σε αυτό, δεν κρύβω κάτι και απάντησα. Ομολογώ ότι εκ των υστέρων λίγο το μετάνιωσα εκ των υστέρων γιατί ο μπαμπάς μου είναι εν ζωή. Δεν έχουμε σχέσεις. Νιώθω ότι τον εξέθεσα» είπε.

«Δεν είμαι αντιπαθητικός αλλά καταλαβαίνω ότι στα μάτια κάποιων μπορώ να φανώ αντιπαθητικός. Για να παίξεις καλά έναν αντιπαθητικό πρέπει να τον καταλάβεις και να τον δικαιολογήσεις. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα η διεργασία για να βρεις τον ρόλο» ανέφερε.

Δειτε Επισης

Χρήστος Μενιδίατης: «Ήταν ξαφνικός ο καρκίνος του πατέρα µου. Το κακό, µαύρο ταξίδι, τράβηξε πέντε χρόνια»
Ο Αμερικανός ράπερ Lil Durk, συνελήφθη για υπόθεση δολοφονίας!
O Wiz Khalifa παραπέμφθηκε σε δίκη στη Ρουμανία - Κάπνισε μαριχουάνα στη σκηνή
Η Μαρίνα Σάττι έγινε ερώτηση στο #Chase, της Σερβίας – Η #Eurovision την έκανε διάσημη σε όλη την Ευρώπη!
Κατερίνα Στικούδη: «Kατεβαίνω σε αγώνες crossfit! Θέλω να ξεπεράσω το ταβάνι, να βοηθήσω την ψυχή μου!»
Γιάννης Δρακόπουλος: «Ξοδεύω τα χρήματά μου στα αυτοκίνητα, έχω τρέλα. Εκεί μου φεύγουν»
Ο Νίνο αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη
Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Μετάνιωσα που μίλησα για τον πατέρα μου, είναι στη ζωή αλλά δεν έχουμε σχέσεις»
Δώρα Χρυσικού: «O σύντροφός μου με φρόντισε πολύ. Ήταν σοκ ο καρκίνος. Έπεσαν τα μαλλιά, τα φρύδια, όλα»
«Η Μαρίνα Νικολαΐδου έμπαινε στα δωμάτια όλων! Πληρωνόταν από την Άννα Φόνσου. Την έσπρωξε να πέσει»