O Γιώργος Λιάγκας απαντά σε Γιώργο Καπουτζίδη & Φώτη Σεργουλόπουλο: «Oι gay δεν υποχρεούνται να το πουν»

Περικλής Κονδυλάτος: «Γιατί ο Καπουτζίδης και ο Σεργουλόπουλος πρέπει να κάνουν τόσο θόρυβο με τη σεξουαλικότητά τους;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή τη φράση που είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε», τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας. Είχε προηγηθεί βίντεο με σχετική δήλωση που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Αυτό που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης μου κακοφάνηκε γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει μάχες από τη δεκαετία του ’70, που ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το coming out σου. Είναι γνωστό ότι είμαι ένα από αυτά τα πρόσωπα. Φάγαμε πάρα πολύ ξύλο. Όταν οι άνθρωποι έχουν δώσει μάχες, είναι λίγο περίεργο να λέει μόνο εμείς οι δύο είμαστε», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε: «Γιατί πρέπει ένας διάσημος σώνει και ντε να πάει στη βουλή; Εγώ υποκλίνομαι στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Φώτη Σεργουλόπουλο για την ακτιβιστική τους δράση πάνω στο θέμα αυτό, όμως, δεν μπορούμε να πούμε ότι μόνο εμείς είμαστε, ότι υποχρεούται κάθε ομοφυλόφιλος σε αυτή τη χώρα να βγει και να το δηλώσει. Δεν υποχρεούνται όλοι οι ομοφυλόφιλοι να βγουν να το πουν. Δεν μπορούμε να στοχοποιήσουμε τους ομοφυλόφιλους που δεν βγαίνουν να το πουν».

Στο #PrwinoSouosu μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε για το Ηρώδειο, τα θέματα που θεωρεί ξεπερασμένα και παλιακά, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και τους Γιώργο Καπουτζίδη και Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Η Βίκυ Καγιά έχει γεννηθεί με λάμψη και είναι άδικο να τη συγκρίνουμε με κατώτερους ανθρώπους. Στο εξωτερικό τεράστια καριέρα έκαναν η Κουντουρά και η Κουλιανού. Αυτό που χόρεψε ο Γκλέτσος στο Ηρώδειο, εμένα δεν μου θύμιζε ζεϊμπέκικο. Νομίζω ότι έχω κατέβει από κάποιο UFO σε αυτή τη χώρα.

Τα θέματα με τους ομοφυλόφιλους, τρανς, τα δικαιώματα, είναι παλιακά και ξεπερασμένα. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Όποιος θέλει, να πάει να δει “Brokeback Mountain”, όποιος δεν θέλει ας μην πάει. Το Ηρώδειο ανήκει σε όλους τους Έλληνες και ο Αργυρός δεν έπρεπε να πάει καθόλου εκεί», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Γιατί ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρέπει να κάνουν τόσο θόρυβο με τη σεξουαλικότητά τους;».

Δειτε Επισης

«Κόλαφος» η Άννα Φόνσου για Μαρίνα Νικολαΐδου: «Έχει παίξει λίγο θέατρο, έχει παίξει όμως στο τσίρκο»
O Liam Payne αντάλλαζε μηνύματα με τη Nicole Scherzinger λίγο πριν φύγει από τη ζωή - Το μήνυμα της
O Γιώργος Λιάγκας απαντά σε Γιώργο Καπουτζίδη & Φώτη Σεργουλόπουλο: «Oι gay δεν υποχρεούνται να το πουν»
Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι γυναίκα περιποιημένη, attractive, θηλυκιά. Για μένα ένας ήταν ο άντρας, ο ναύαρχος»
Η αντίδρασή του Γιάννη Ποιμενίδη όταν ρωτήθηκε για την πρώην σύντροφό του, Ευγενία Σαμαρά
Έξαλλη η Μαρία Σολωμου με ομελέτα σε μαγαζί στο Κολωνάκ: «Είπα ότι δεν την θέλω, η κοπέλα δεν είχε ντροπή»
H Μαρία Αντωνά λύγισε για τη μητέρα της on camera: «Το πένθος δεν εξωτερικεύεται με το χρώμα των ρούχων»
Δύσκολες ώρες για την Κάρμεν Ρουγγέρη - Πέθανε ο σύζυγός της, Ανδρέας Κουλουμπής
Αθηνά Οικονομάκου: «Μία φορά το ανέβασα το βίντεο και υπάρχει… Τι άλλο θα ακούσω…; Είναι προσβλητικό!»
Γιώργος Θεοφάνους: «Θυμάμαι την ώρα που βάζαμε στο χώμα την μάνα μου και έλεγαν για το ορφανό»