O Liam Payne αντάλλαζε μηνύματα με τη Nicole Scherzinger λίγο πριν φύγει από τη ζωή - Το μήνυμα της

Η σύντροφός του αποκαλύπτει πως σχεδίαζαν να παντρευτούν μέσα στον επόμενο χρόνο - Ο #LiamPayne γύρισε μια εκπομπή για το #Netflix, 2 μήνες πριν από τον θάνατό του - Το πρώην μέλος των #OneDirection είχε αναλάβει τον ρόλο του κριτή στο #BuildingTheBand

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Liam Payne ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για μια νέα σειρά διαγωνισμού ταλέντων του Netflix μόλις δύο μήνες πριν από τον τραγικό θάνατό του στην Αργεντινή.

Ο τραγουδιστής εθεάθη για πρώτη φορά στα γυρίσματα της νέας σειράς «Building The Band» τον Αύγουστο, μαζί με την Nicole Scherzinger των «Pussycat Dolls», την Kelly Rowland των «Destiny's Child» και τον AJ McLean των «Backstreet Boys».

Το Netflix δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το μέλλον του διαγωνισμού ταλέντων μετά την τραγωδία και έπειτα από τις αναφορές ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν με τρεις ζωντανές εμφανίσεις που γυρίστηκαν μπροστά σε κοινό στα Aviva Studios στο Μάντσεστερ στα τέλη Αυγούστου.

Ο διαγωνισμός του Netflix βρίσκει ταλαντούχους τραγουδιστές από όλη τη χώρα και τους τοποθετεί σε ομάδες με βάση αποκλειστικά τη μουσική συμβατότητα, τη σύνδεση και την αξία τους. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε βήμα, αλλά οι κριτές - Liam, Νicole και Κelly - ανυπομονούν να δουν πόσο καλά αποδίδει κάθε τραγουδιστής υπό την πίεση μιας ζωντανής εμφάνισης.

Το Netflix είχε δηλώσει προηγουμένως ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν «άφθονο δράμα, καλλιτεχνική τέχνη υψηλού επιπέδου και αξέχαστες ερμηνείες».

Οι θλιμμένοι θαυμαστές του Liam Payne κατέφυγαν στo Twiiter προσπαθώντας να μάθουν την τύχη του «Building The Band» και εκφράζοντας την ανησυχία τους μήπως η υπηρεσία streaming αποφασίσει να μην προβάλει την τελευταία εμφάνιση του Liam Payne στην οθόνη.

Ο Liam Payne γύρισε τη σειρά του Netflix «Building the Band» ως κριτής και μέντορας πριν από τον τραγικό θάνατό του στα 31 του χρόνια. Η μουσική εκπομπή εγκρίθηκε τον Μάιο και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Αύγουστο.

Μετά το θάνατο του τραγουδιστή, ο συνάδελφός του στο «Building The Band», AJ McLean, έκανε μια ανάρτηση στην οποία έγραψε: «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τον πόνο που έχω για αυτόν τον άνθρωπο και τη μεγάλη απώλεια που έχουμε υποστεί! Ήρθαμε πολύ κοντά σχεδόν αμέσως και μοιραστήκαμε τόσες πολλές ιστορίες , γέλια και εμπειρίες ζωής. Έφυγε πολύ νωρίς φίλε μου».

Μιλώντας επίσης στο #TMZ είπε πως «περάσαμε έξι εβδομάδες μαζί και ξέρετε, είναι απολύτως τραγικό. Ακόμα το επεξεργάζομαι».

Ο Laim Payne ήταν παράλληλα σε συζητήσεις από τον θάνατό του για μια περιοδεία για το 2025, παρά τις ανησυχίες των φίλων του για την ψυχική του υγεία.

Ο Liam Payne συνομιλούσε με τη Nicole Scherzinger, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Ο συνθέτης sir Andrew Lloyd Webber, που συνεργάζεται με τη Nicole Scherzinger στο μιούζικαλ «Sunset Blvd» αναφέρθηκε στη σχέση της τραγουδίστριας με τον Liam Payne.

Σε συνέντευξή του στο #Billboard ανέφερε: «Υποθέτω ότι κάτι που δεν έχει ειπωθεί και θα μπορούσα να πω είναι ότι κάποτε η Νicole ήταν η μέντορας του Liam. Την Τετάρτη που πέθανε, μιλούσαν με μηνύματα».

Σύμφωνα μάλιστα, με τον Βρετανό μουσικό, η Nicole Scherzinger ενημερώθηκε για τον θάνατο του Liam Payne, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Broadway.

«Μόλις έμαθε ότι πέθανε και παρόλα αυτά, έκανε το σόου, πράγμα που είναι καταπληκτικό. Εννοώ, είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες, με τις οποίες έχω δουλέψει ποτέ», τόνισε.

Σε μία ανάρτηση προχώρησε η Nicole Scherzinger στα social media, για να αποχαιρετήσει τον Liam Payne.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την εκτίμηση της για τις αναμνήσεις και τη φιλία που μοιράστηκαν.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε κάποια κοινά τους στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους και έγραψε αρχικά: «Θα λατρεύω και θα εκτιμώ για πάντα τον χρόνο που μοιραστήκαμε μαζί, πριν από δεκαπέντε χρόνια όταν γεννήθηκαν οι One Direction, μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες».

Συνέχισε εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τη συνεργασία τους, τονίζοντας το κοινό τους πάθος για τη μουσική και τις στιγμές γέλιου που μοιράστηκαν.

«Ήταν μεγάλη ευλογία να δουλέψω μαζί σου πρόσφατα. Μοιραστήκαμε την ίδια αγάπη και πάθος για τη μουσική και θα θυμάμαι για πάντα τις ουσιαστικές και χαρούμενες συζητήσεις που είχαμε», αναφέρει.

Όπως λέει παρακάτω, η απώλειά του την συγκλόνισε, ενώ ανέφερε πόσο δύσκολο είναι να αποδεχτεί πως ο Liam Payne δεν είναι πια εν ζωή. «Ήταν τόσο δύσκολο να επεξεργαστώ ότι δεν είσαι πια εδώ, αλλά είμαι ευγνώμων που γνώρισα την καλή σου καρδιά, την γλυκιά ψυχή και τον χαρακτήρα σου», λέει.

Κλείνοντας, η Nicole Scherzinger υπογράμμισε πόση χαρά έφερνε στις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν και εξέφρασε την αγάπη της για εκείνον.

«Έφερες τόση χαρά, φως και γέλιο στις ζωές αυτών που σε ήξεραν πραγματικά. Θα μου "λείψεις" φίλε μου και θα σε κουβαλάω στην καρδιά μου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με την οικογένειά σου», έγραψε κλείνοντας την ανάρτησή της.

Η σύντροφός του Liam Payne αποκαλύπτει πως σχεδίαζαν να παντρευτούν μέσα στον επόμενο χρόνο

Η σύντροφος του Liam Payne αποκάλυψε πως λίγο πριν τον θάνατό του, έκαναν σχέδια για να παντρευτούν μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η σύντροφός του, Kate Cassidy, με την οποία ήταν σε σχέση εδώ και δύο χρόνια, βρισκόταν στην Αργεντινή μαζί του μέχρι και δύο μέρες πριν από τον θάνατό του.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νεαρή γυναίκα αναφέρθηκε στα σχέδια που έκαναν μαζί.

«Πριν από μερικές εβδομάδες, καθόμασταν έξω, ένα όμορφο βράδυ, ζώντας τη ζωή μας μαζί. Κρατάω κοντά μου το σημείωμά σου που παρόλο που μου είπες να μην το κοιτάξω, έλεγε "εγώ και η Κate θα παντρευτούμε μέσα σε έναν χρόνο. Αρραβωνιασμένοι και μαζί για πάντα. 444"», έγραψε.

Συνέχισε την ανάρτησή της λέγοντας: «Liam, ξέρω ότι θα είμαστε για πάντα μαζί, αλλά όχι με τον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει. Θα είσαι πάντα μαζί μου, έχω αποκτήσει έναν φύλακα άγγελο. Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη με τρόπους που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια. Εύχομαι να μπορούσες να δεις τον τεράστιο αντίκτυπο που έχεις στον κόσμο, ακόμα κι αν αυτός μοιάζει τόσο σκοτεινός αυτή τη στιγμή. Έφερες τόση ευτυχία και θετικότητα σε όλους. Σε εκατομμύρια θαυμαστές, την οικογένειά σου, τους φίλους σου και κυρίως, εμένα. Είσαι απίστευτα αγαπητός. Είσαι, γιατί δεν μπορώ να πω "ήσουν", ο καλύτερός μου φίλος, ο έρωτας της ζωής μου και όλοι όσοι σε άγγιξαν, ένιωσαν το ίδιο ξεχωριστά με εμένα. Η ενέργειά σου ήταν μεταδοτική, φωτίζοντας κάθε δωμάτιο στο οποίο έμπαινες».

Κατέληξε λέγοντας: «Τίποτα από όλα αυτά δεν μοιάζει αληθινό και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τη νέα πραγματικότητα που δεν σε έχω εδώ. Αγωνίζομαι να καταλάβω πώς θα ζήσω σε έναν κόσμο χωρίς εσένα στο πλευρό μου. Μαζί, γίναμε ξανά παιδιά, βρίσκοντας πάντα χαρά στα πιο μικρά πράγματα. Liam, είχες την πιο ευγενική ψυχή και το πιο διασκεδαστικό πνεύμα. Νιώθω σαν να έχασα το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου. Δεν μπορώ να φανταστώ μια μέρα χωρίς το γέλιο και την αγάπη σου. Έφερες τόσο πολύ φως στη ζωή μου».

Δειτε Επισης

«Κόλαφος» η Άννα Φόνσου για Μαρίνα Νικολαΐδου: «Έχει παίξει λίγο θέατρο, έχει παίξει όμως στο τσίρκο»
O Liam Payne αντάλλαζε μηνύματα με τη Nicole Scherzinger λίγο πριν φύγει από τη ζωή - Το μήνυμα της
O Γιώργος Λιάγκας απαντά σε Γιώργο Καπουτζίδη & Φώτη Σεργουλόπουλο: «Oι gay δεν υποχρεούνται να το πουν»
Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι γυναίκα περιποιημένη, attractive, θηλυκιά. Για μένα ένας ήταν ο άντρας, ο ναύαρχος»
Η αντίδρασή του Γιάννη Ποιμενίδη όταν ρωτήθηκε για την πρώην σύντροφό του, Ευγενία Σαμαρά
Έξαλλη η Μαρία Σολωμου με ομελέτα σε μαγαζί στο Κολωνάκ: «Είπα ότι δεν την θέλω, η κοπέλα δεν είχε ντροπή»
H Μαρία Αντωνά λύγισε για τη μητέρα της on camera: «Το πένθος δεν εξωτερικεύεται με το χρώμα των ρούχων»
Δύσκολες ώρες για την Κάρμεν Ρουγγέρη - Πέθανε ο σύζυγός της, Ανδρέας Κουλουμπής
Αθηνά Οικονομάκου: «Μία φορά το ανέβασα το βίντεο και υπάρχει… Τι άλλο θα ακούσω…; Είναι προσβλητικό!»
Γιώργος Θεοφάνους: «Θυμάμαι την ώρα που βάζαμε στο χώμα την μάνα μου και έλεγαν για το ορφανό»