O Στηβ Μιλάτος τον αποκάλεσε κακό και κομπλεξικό και ο Fipster άνοιξε on camera τα μηνύματα που του έστειλε

Ο Fipster έμαθε από τους δημοσιογράφους τα όσα είπε ο Στηβ Μιλάτος: «Έχω πάθει σοκ! Έχω να του μιλήσω 5 χρόνια! Δες κι εσύ εδώ στο κινητό μου. Του είχα στείλει το 2019 για να κάνει guest με τη Βάνια & δεν ήρθε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Στηβ Μιλάτος. Το γνωστό μοντέλο συνάντησαν οι ρεπόρτερς σε κοσμικό event μέσα στο Σαββατοκύριακο, ζητώντας την άποψή του για το θέμα με τον Fipster και τη Super Κική που προέκυψε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και το απαράδεκτο ρατσιστικό σχόλιο της YouTuber προς τον Χρήστο Μάστορα.

«Ο Fipster είναι δημοσιοσχεσίστας. Εμένα ξαφνικά ήθελε να μου πάρει συνέντευξη, μου έστελνε μηνύματα στο Instagram και, αφού μου πήρε τη συνέντευξη, ξαφνικά μου έκανε unfollow. Του λέω: γιατί μου έκανες unfollow; Πήραμε το κερασάκι μας και μετά τους γράφουμε στα… μην πω;», ανέφερε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.

«Όταν είσαι λίγο κομπλεξικός και κακός άνθρωπος, αυτό κάνεις. Δεν με νοιάζει απλά το θεωρώ γελοίο. Δεν απαντάει στο μήνυμα», επισήμανε με αιχμηρότητα το μοντέλο.

«Εντάξει, θα κάνουμε κολλητηλίκια με διάσημους για να γίνουμε κι εμείς διάσημοι, γιατί δεν έχουμε άλλη ζωή… αφού μας έδιωξαν από τα πάνελ», κατέληξε στο σχόλιό του ο Στηβ Μιλάτος για τον Fipster, καυτηριάζοντας τη στάση που κράτησε ο YouTuber απέναντι στο θέμα.

Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες που του απηύθυνε ο Στηβ Μιλάτος δίνει ο Fipster.

Ο γνωστός YouTuber, μετά τα σχόλια που έγιναν από το νεαρό μοντέλο, ο οποίος τον χαρακτήρισε «κομπλεξικό, κακό άνθρωπο και δημοσιοσχεσάκια», ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερς σε κοσμικό event για το επίμαχο περιστατικό.

«Ποιος; Παιδιά, τι λέτε; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Του έστειλα εγώ μήνυμα για συνέντευξη; Είστε σίγουροι ότι μιλάει για μένα;», αναρωτήθηκε ο νεαρός YouTuber μπροστά στις κάμερες και άνοιξε τα μηνύματα στο Instagram.

«Εγώ τον Στηβ Μιλάτο δεν τον ξέρω προσωπικά. Ξέρω ότι είναι ένα μοντέλο που έκανε καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά μέχρι εκεί», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Δες κι εσύ εδώ στο κινητό μου. Του είχα στείλει το 2019 και είχαμε μιλήσει για να έρθει να κάνει ένα guest με τη Βάνια. Τελικά δεν μπορούσε και μου είπε ότι δεν θα έρθει. Τώρα το Σάββατο μου έστειλε «unfollow ε;». Και νόμιζα ότι το είπε για άλλο πράγμα», είπε στη συνέχεια ο Fipster, δείχνοντας τα μηνύματα στους δημοσιογράφους.

«Δεν έχω την απαίτηση να με συμπαθούν όλοι, όπως κι εγώ δεν συμπαθώ πολύ κόσμο. Αλλά να πω κάποιον κακό άνθρωπο;», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Fipster.

Δειτε Επισης

Καλλιτεχνικό κατινάζ: Οι Droulias Brothers περιέβαλαν την Κατερίνα Καινούργιου για τη... Δανάη Μπάρκα
Tα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της ταινίας του Romain Gavras στον Βώλακα με τη Salma Hayek!
O Στηβ Μιλάτος τον αποκάλεσε κακό και κομπλεξικό και ο Fipster άνοιξε on camera τα μηνύματα που του έστειλε
Γιώργος Καπουτζίδης: «Τη δεύτερη σεζόν για τις #Σέρρες την έχω γράψει. Ο ΑΝΤ1 έχει μία στάση ακαταλαβίστικη»
Super Κική: «Eίναι ρατσιστές οι Έλληνες. To Αλβανός τρυπάει τα αυτιά το 2024, όπως το Πακιστανός, το χοντρός»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης ακυρώσε εμφάνιση του σε νυχτερινό κέντρο λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας - Η ανακοίνωση
Γιώργος Θεοφάνους: «Θυμάμαι την ώρα που βάζαμε στο χώμα την μάνα μου και έλεγαν για το ορφανό»
Γιάννης Πουλόπουλος: «Είμαστε το πρώτο gay ζευγάρι που παντρεύτηκε στη Μύκονο! Στα δικά σας οι ανύπαντροι»
Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον θάνατο της πεθεράς της: «Κάποια μονοπάτια είναι σκοτεινά»
H Ευγενία Σαμαρά προχώρησε σε κρυοσυντήρηση ωαρίων: «Έχω κάνει τις κινήσεις που θα μου δώσουν χρόνο»