Σοκάρουν οι εικόνες από τον χώρο της Μαρίνας Νικολαΐδου, στο «Σπίτι του ηθοποιού» της Άννας Φόνσου

Εικόνες ντροπής! Προβλήθηκαν για πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό του διαμερίσματος, όπου διέμενε για 9 χρόνια και αναγκάστηκε να αφήσει μετά από σύσταση της Άννας Φόνσου - Η κατάσταση που άφησε - Λύγισε η Μαρίνα Νικολαΐδου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» κατήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες η ηθοποιός Μαρίνα Νικολαΐδου σε εμφάνισή της στην εκπομπή #SuperΚατερίνα.

Η Μαρίνα Νικολαΐδου, μάλιστα, είχε εξομολογηθεί πως βρισκόταν πάντα δίπλα στην Άννα Φόνσου και τη βοηθούσε σε οτιδήποτε εκείνη χρειαζόταν. Κάποια στιγμή οι δυο γυναίκες ήρθαν σε ρήξη λόγω μιας γάτας που φρόντιζε εκείνη, ενώ αργότερα η Άννα Φόνσου της ζήτησε να παραιτηθεί από τις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει και να αποχωρήσει από το σπίτι.

MARINA-NIKOLAIDOU-ANNA-FONSOU.width-800

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, η Μαρίνα Νικολαΐδου έχει αποχωρήσει από το «Σπίτι του Ηθοποιού» και φιλοξενείται σε φίλους της.

Το πρωί της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου, στο #ΤοPrwino του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν για πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό του διαμερίσματος, όπου διέμενε η Μαρίνα Νικολαΐδου και αναγκάστηκε να το αφήσει μετά από σύσταση της Άννας Φόνσου.

«Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους» σχολίασε ο Τάσος Τεργιάκης, παρουσιάζοντας τα στιγμιότυπα…

Οι συνεργάτες της εκπομπής του Alpha, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της όμως εκείνη είπε ότι δεν θέλει να απαντήσει σε αυτό το κατιναριό και δεν την πήρε η ίδια η Καινούργιου τηλέφωνο.

«Θέλω να πω κάτι που με έχει ενοχλήσει και θα το πω πολύ προσεκτικά και με πολύ σεβασμό. Γνωρίζετε ότι στην εκπομπή είμαστε εμείς μπροστά και πίσω μια ομάδα σχεδόν 30 ατόμων με πολύ αξιόλογους δημοσιογράφους. Από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστό αυτό το θέμα εμείς προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με την κυρία Φόνσου. Έχω κάνει εγώ και έκκληση από τον αέρα της εκπομπής. Καθημερινά κάνουμε προσπάθεια», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Στην αρχή απαντούσε ότι δεν θέλει να απαντήσει σε αυτό το κατιναριό και να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Σήμερα το πρωί πήγαν συνάδελφοι εκεί και την πήραν τηλέφωνο και της είπαν ότι θέλουν και τη δική της απάντηση γιατί την ψάχνουν εδώ και μέρες και η ίδια απάντησε "δεν με πήρε η ίδια η Κατερίνα"».

«Να πω στην κυρία Φόνσου ότι την εκπομπή δεν την κάνω εγώ μόνη μου. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους. Όπως καταλαβαίνετε κυρία Φόνσου αν τους έπαιρνα τηλέφωνο όλους εγώ δεν θα προλάβαινα να κάνω τίποτα άλλο και δεν θα είχαν δουλειά και οι υπόλοιποι. Βεβαίως να σας καλέσω κι εγώ αλλά το θεώρησα μια δικαιολογία αυτό, τελευταίας στιγμής. Αυτή είναι η άποψή μου και το λέω με σεβασμό».

Εικόνες ντροπής αντίκρυσαν σήμερα 24/10 το πρωί και οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού.

Τα πράγματα της Μαρίνας Νικολαΐδου ήταν έξω σε πλαστικές σακούλες και βαλίτσες. Η ίδια δεν μπορεί να μπει στον χώρο ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η κυρία Άννα Φόνσου δεν δέχτηκε να τη δει και να επικοινωνήσει μαζί της.

«Χθες δεν μπορέσαμε να περάσουμε γιατί είχα πολλά πράγματα. Όταν μένεις 9 χρόνια κάπου μαζεύονται. Αν έρθει ο δικαστικός επιμελητής θα μπορούσα να μπω. Δεν πήραμε παράταση από το δικαστήριο. Δεν ακούστηκε όμως και το ανθρώπινο πρόσωπο του ιδρύματος. Με την κυρία Φόνσου έχω να μιλήσω από τον Μάιο και χθες που κατέβηκε δεν ήθελε να με δει. Εγώ δεν μπορώ να πάω πάνω. Έφυγε δεν μου άνοιξε την πόρτα», είπε αρχικά η Μαρίνα Νικολαΐδου.

Και συνέχισε: «Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Δεν δημιουργούσα φασαρίες. Όπως βλέπετε είμαι χαμηλών τόνων».

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στον αέρα: «Επικοινωνήσαμε με την κυρία Φόνσου και το μόνο που μας είπε είναι ότι αυτή τη στιγμή ψάχνει για αποθήκη για να βάλει τα πράγματα της κυρίας Νικολαΐδου».

Ο Δήμος Μυλωνάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα. Ο γνωστός καλλιτέχνης κατακεραύνωσε την ηθοποιό Μαρίνα Νικολαΐδου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Μυλωνάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει πάρει διαστάσεις ένα πράγμα το οποίο για μένα μόνο την Άννα Φόνσου πλήγωσε. Την Άννα που παρέχει αυτό το Σπίτι του Ηθοποιού σε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, που λέμε. Αυτή η κοπέλα είχε έρθει φορώντας ένα ρούχο και έτρεμε από το κρύο. Την φιλοξένησε για οκτώ χρόνια και της έκανε μήνυση επειδή δεν έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού».

«Τελοσπάντων, εγώ έμαθα ότι αυτή άρχισε να κλέβει και έκλεβε πάρα πολλά πράγματα. Χάθηκαν ακόμα και φορέματα που φορούσε η Μελίνα Μερκούρη και η Νόνικα Γαληνέα. Χάθηκαν τα ρούχα αυτά. Της τα έχει ζητήσει εδώ και έξι μήνες ανεπιστρεπτί».

«Ένα άτομο αμφιβόλου ηθικής, αμφιβόλου ποιότητας. Στεναχωριέμαι για την Άννα η οποία πέρασε όλο αυτό το πρόβλημα. Τώρα, τα νομικά εχέγγυα ώστε να μπορέσει να προστατέψει τον εαυτό της και το ίδρυμα που έχει με τόσο κόπο χτίσει τόσα χρόνια» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δήμος Μυλωνάς στη ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

image

Για την υπόθεση της Μαρίνας Νικολαΐδου που υποστηρίζει ότι η Άννα Φόνσου την έδιωξε από το Σπίτι του Ηθοποιού, μίλησε σήμερα 24/10 η Καίτη Φίνου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, η κυρία Νικολαΐδου γνώριζε ότι αυτό θα συνέβαινε καθώς η κυρία Φόνσου την είχε προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό.

«Μίλησε για παλιούς ηθοποιούς που μένουν πάρα πολλά χρόνια και γιατί διώχνουν την ίδια. Εγώ είμαι για 3 χρόνια εδώ και κάθε χρόνο κάνω σαν ανανέωση συμβολαίου, για να μένω εδώ. Σαφώς ακολουθώ τους κανόνες, δεν είναι μπάτε σκύλοι, αλέστε! Εγώ δεν πέφτω σε ατοπήματα.

Δεν μπορώ να φέρω άνθρωπο ξένο πάνω στο δωμάτιό μου. Εγώ δεν μπορώ να φέρω, που δεν θα μου πει όχι η κ. Φόνσου. Ούτε οικόσιτα μπορούν να μπουν μέσα, γατάκια και σκυλάκια. Η κ. Φόνσου είναι και πολύ φιλόζωη μάλιστα, της έχει πει της κ. Νικολαΐδου να βάλει ένα σπιτάκι εκεί, να βάλει ένα στρωματάκι για να είναι εκεί», είπε η Καίτη Φίνου και συνέχισε:

«Θα έπρεπε να έχουν ξεκαθαρίσει πιο νωρίς τα πράγματα και να έχει ακολουθήσει τις οδηγίες, γιατί σαφώς διαβάζουμε κάποια πράγματα την ώρα που υπογράφουμε για να έρθουμε εδώ. Η κ. Φόνσου έτρεχε χρόνια ολόκληρα για να έρθουμε εδώ και για να γίνει αυτό το σπίτι. Εγώ ακολουθώ τους κανόνες της, τους κανόνες ενός ιδρύματος, μιας πολυκατοικίας, που πρέπει να περπατάς για κάποιες ώρες, να μην βάζεις δυνατά μια μουσική, που δεν μας τους έχει επιβάλλει κάποια στιγμή.

Την είχε προειδοποιήσει την κ. Νικολαΐδου. Αυτό συμβαίνει κοντά ένα χρόνο τώρα με διαστήματα, με παρατάσεις, με τέτοια πράγματα. Ίσως δεν πίστευε η κ. Νικολαΐδου ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Σαφώς με πικραίνει το να φεύγει ένας άνθρωπος στα καλά καθούμενα. Το έχω νιώσει, από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά δεν ήταν από τη μια στιγμή στην άλλη».

d61d5b04-finou

Δειτε Επισης

Φώτης Σεργουλόπουλος για Γιώργο Καπουτζίδη: «Ακούσαμε φρικτά, κακοποιητικά πράγματα από βουλευτές»
Σοκάρουν οι εικόνες από τον χώρο της Μαρίνας Νικολαΐδου, στο «Σπίτι του ηθοποιού» της Άννας Φόνσου
Η Olivia Munn φωτογραφίζεται και δείχνει τις ουλές από τη διπλή μαστεκτομή της
Κατερίνα Μισιχρόνη: «Στην Αίγυπτο μας έβαλαν για δύο μέρες στο κρατητήριο, μας θεώρησαν κατάσκοπους»
Φάνης Μουρατίδης: «Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα σώβρακα, έχω χάσει πολλά, ψάχνω βρακί να βάλω & δεν έχω»
Ο Άρης Σερβετάλης απαντά για τον σάλο αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλές φορές έχω αισθανθεί αμφισβήτηση από σχέσεις μου…»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ένιωσα δικαιωμένη! Πήραν αυτό που τους άξιζε, όσοι μου έριχναν πισώπλατα χτυπήματα»
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μιλά πρώτη φορά on camera για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Δάνη Κατρανίδη
Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι η πρώτη φορά που επέτρεψα στο στρες και το άγχος να με επισκεφθούν»