Ξέσπασε on air η Λιάνα Κανέλλη για τους Droulias Brothers και την αδι-ανόητη μαντιάδα στον Ηλία Κασιδιάρη

Οι Droulias Brothers έστειλαν οι ίδιοι το βίντεο σε δημοσιογράφους για να γίνει αναπαραγωγή και ντόρος γύρω από το όνομά τους - «Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω για τη σαχλαμάρα του φασισμού και της αισχρής μαντινάδας και αυτού του χυδαίου βίντεο. Κάποιος Δρούλιας, εμπνεύστηκε από τον Κασιδιάρη και με το που τον είδε έπαθε έκρηξη μυαλού»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δύο ημέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τη μαντινάδα – σοκ που αφιέρωσαν οι Droulias Brothers  στον Ηλία Κασιδιά, η Λιάνα Κανέλλη βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής #SuperΚατερίνα και ξέσπασε.

Η μαντινάδα αφορούσε το σκηνικό που είχε γίνει ανάμεσα στην ίδια και τον Ηλία Κασιδιάρη πριν από περίπου 13 χρόνια, με τα αδέρφια Δρούλια να αναφέρουν σε αυτή ότι δεν έπρεπε να χτυπήσει εκείνη, αλλά τον «γέρο Παπαδάκη», όπως ακούγεται χαρακτηριστικά.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στάση σας χθες στην προβολή αυτής της αισχρής μαντινάδας και αυτού του χυδαίου βίντεο. Βλέπω τόση ώρα το δράμα των πεθαμένων παιδιών και θα μπορούσαμε να μιλάμε σήμερα ενδεχομένως για το σύστημα υγείας και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιδιά και τις νέες μητέρες, για χίλια δυο άλλα πράγματα και γω είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω για τη σαχλαμάρα του φασισμού και τη σαχλαμάρα της μαντινάδας. Έτσι ώστε να ακούω και να διαβάζω μέχρι σήμερα ότι κάποιος Δρούλιας, καλλιτέχνης, ενεπνεύσθη από τον Κασιδιάρη και με το που τον είδε έπαθε  έκρηξη στο μυαλό του και του έφτιαξε μια γενναία μαντινάδα».

«Με αυτήν του ζητάει, αυτού του αποδεδειγμένα δειλού, διευθυντή εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, μια βδομαδούλα έξω από το κελί που κάνει μπουζουκοπορεία για να ξαναγυρίσει στο κελί, να τον προτρέπει αντί να δέρνει γυναίκες να δέρνει γέρους αναφερόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη».

«Η αναπαραγωγή για λόγους διαφημιστικούς μου είναι παντελώς αδιάφορη, για λόγους βαθιάς πολιτικής όμως, που περνάει από οποιαδήποτε εκπομπή οποιαδήποτε μέρα και στιγμή και βεβαίως από το διαδίκτυο, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Κάνω έκκληση στον κόσμο, στους εργαζόμενους που ξέρουν να αντιμετωπίζουν της εκρήξεις των φασιστών της διπλανής πόρτας. Ακόμα και όταν είναι ακούσιες, εμπνευσιακές εντελώς, καλλιτεχνικές. Τον άκουγα να λέει, γιατί είδα το βίντεο αναγκαστικά, ότι δεν θέλει κανείς να τον λογοκρίνει. Σιγά μην καθίσουμε να ασχοληθούμε να τον λογοκρίνουμε, ας πει ό,τι θέλει. Εδώ όμως βγαίνει και κάνει προβολή αυτού του πράγματος».

«Να σας πω και κάτι. «Τον άκουγα να λέει ότι δεν θέλει κανείς να τον λογοκρίνει. Σιγά μην καθίσουμε να ασχοληθούμε. Εγώ είμαι μια μεγάλη γυναίκα και αυτός έχει παιδί, ο Δρούλιας. Θα μπορούσα να είμαι η γιαγιά του, να πλακώσει στις φάπες τη γιαγιά του και τον παππού του; Δεν ντρεπόμαστε», επεσήμανε η Λιάνα Κανέλλη.

«Αλλού τα παραμύθια για λογοκρισίες και τέχνες. Δεν μπορεί να μη σηκώθηκε η τρίχα της μάνας του και του πατέρα του όταν ακούνε ότι: Όταν δεις τον άλλον να έχει περάσει τα 60, βάρα και μια σφαλιάρα, δεν πειράζει».

«Το φύδι του φασισμού μπορεί να διεισδύσει σαν δηλητρήιο. 12 χρόνια μετά, αυτός ο άνθρωπος μπαινοβγαίνει σε φυλακή και μπουζούκια και κάποιος τον αποθεώνει. Σασμό με τον φασισμό δεν πρόκειται να κάνω ποτέ, είτε είναι κρητική η μαντινάδα, είτε μυκονιάτικη. Ο Κασιδιάρης δεν αθωώθηκε, η δίκη ματαιώθηκε. Πάντα θα βρίσει έναν Δρούλια για να κάνει το προφίλ του όπως θέλει», κατέληξε.

Δείτε το βιίντεο στο 00:44' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Λιάνα Κανέλλη για τους Droulias Brothers και την αδι-ανόητη μαντιάδα στον Ηλία Κασιδιάρη
Εξοργισμένη on air η Ελένη Τσολάκη με εκπρόσωπο της εκκλησίας για την πρεμιέρα του #BrocebackMountain
Ο Λούης Πατσαλίδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου & εξήγησε την διαφορά της λέξης... βίλα
Ανδρέας Βούλγαρης: «Έχω τη συνείδησή μου καθαρή με τους Alcatrash… Σιγά τους Metallica! Δεν τσακωθήκαμε καν»
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ακύρωσε τις παραστάσεις του στο θέατρο - Το μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του
Η Βίκυ Καγιά αδειάζει on camera τον Γιώργο Καράβα: «Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει, μου έστειλε τυπικό μήνυμα»
Ο Μιχάλης Ρέππας & Θανάσης Παπαθανασίου αποκαλύπτουν για πρώτη φορά τη σχέση τους & τις κρίσεις τους
Ο Γιώργος Τσαλίκης έγινε ο πρώτος Έλληνας διασκεδασής που εμφανίστηκε στις Μπαχάμες
Η Nicole Kidman διέκοψε τα γυρίσματα της ταινίας της γιατί δεν άντεχε να έχει… οργασμό
Χαλασμός στο #ΤοPrwino με εκπρόσωπο της εκκλησίας: «Αχρείος κιναιδισμός. Παραβίαση της φύσεως. Ντροπή!»