Φάνης Μουρατίδης: «Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα σώβρακα, έχω χάσει πολλά, ψάχνω βρακί να βάλω & δεν έχω»

«Πολλές φορές κυκλοφορώ σαν την άδικη κατάρα! Βγαίνω για ένα βρακί. Τα μαζεύω και τα κρύβω, μην μου τα πάρουν» - «Σαν βομβαρδισμένο τοπίο είμαστε στο σπίτι με δύο εφήβους. Ένα βήμα πριν την έκρηξη!» «Ταιριάζουμε με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, είναι μια ναρκισσιστική σχέση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή τόσο την τηλεοπτική όσο και την θεατρική του πρεμιέρα, ο Φάνης Μουρατίδης συνάντησε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό του #HappyDay το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για τους δυο αγαπημένους του γιους και τα πειράγματα που κατά καιρούς κάνουν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, ο Φάνης Μουρατίδης εξομολογήθηκε πως «τώρα ζούμε την φάση της εφηβείας τους, την φάση που τους βλέπουμε σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που είναι να γίνουν αντράκια κανονικά. Το να μπουν, ας πούμε, στο μπάνιο και να βγουν μετά από δυο ώρες είναι αυτονόητο γιατί όσοι τα περάσαμε, τα ξέρουμε. Και εμείς μια από τα ίδια κάναμε, δεν κάναμε κάτι διαφορετικό».

«Ας πούμε, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα σώβρακα γιατί έχω χάσει πολλά σώβρακα μου κατά καιρούς. Ψάχνω να βρω βρακί να βάλω και δεν έχω! Έτσι, πολλές φορές κυκλοφορώ σαν την άδικη κατάρα! Βγαίνω για ένα βρακί τελοσπάντων, που τα μαζεύω και τα κρύβω τα βρακιά μου, λέω… Παναγία μου, μην μου τα πάρουν».

«Ναι, δηλαδή κάνουμε μια τέτοια πλάκα μεταξύ μας και τους κυνηγάω κάθε τρεις και λίγο. «Ρε, χωρίς βρακί με αφήσατε, που θα πάω ο Χριστιανός» τους λέω» πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Φάνης Μουρατίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του Alpha.

«Μας έχουν περάσει σε μπόι. Τα παιδιά είναι στην εφηβεία, δεν κάνεις καμία προσπάθεια να επιβληθείς απλά αποδέχεσαι κάποια πράγματα και πας παρακάτω. Κάθε στάδιο με τα παιδιά είναι τελείως διαφορετικό. Ένα πράγμα σκέφτομαι πάντα, να έχω τη δυνατότητα να περνάω κάθε φάση παράλληλα με τα παιδιά μου, να τη ζω και εγώ μαζί τους. Η Άννα παραμένει η αυστηρή του σπιτιού και ευτυχώς γιατί αν δεν είχαμε και αυτή να είναι αυστηρή θα ήμασταν άστα βράστα. Σαν βομβαρδισμένο τοπίο είμαστε. Δεν μου ζητάνε συμβουλές για τα προσωπικά τους», είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης. 

«Παίζουν και οι δυο μπάσκετ. Στο Χολαργό είναι. Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Εύχομαι ότι αποφασίσουν να τους αρέσει, να το αγαπήσουν. Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει για προσωπικά. Όσον μπορούν και το διαχειρίζονται δεν μας λένε κάτι. Όταν δεν μπορέσουν να διαχειριστούν θα έρθουν στους expert».

«Η Άννα είναι η αυστηρή. Εμείς είμαστε η αντροπαρέα. Σαν βομβαρδισμένο τοπίο είμαστε. Ένα βήμα πριν την έκρηξη».

Αρχικά αποκάλυψε τους λόγους που δεν έχει social media: «Θέλω ν’ ασκητεύσω. Είναι για εμένα δύσκολο αυτό Δεν έχω φωτογραφίες δικές μου καθόλου να θες να σε φωτογραφίζουν. Εγώ δεν το έχω. Μου φαίνεται αστείο. Περιμένω τους κοιλιακούς του Βrand Pitt και τότε θα κάνω δουλίτσα. Σαν να έχουν κάποια πάθηση μοιάζουν οι γυναίκες που κρατάνε κινητό και φωτογραφίζονται συνέχεια».

Όσον αφορά στην παρουσίαση του #MoneyDrop, ο Φάνης Μουρατίδης σημείωσε: «Νομίζω ότι τα πάμε καλά. Κατάλαβα ότι αυτή η εκπομπή είναι πιο κοντά σε εμένα, σε σχέση με άλλες αντίστοιχες εκπομπές. Η Άννα Μαρία είναι πιο αυστηρός κριτής από τα παιδιά μου. Μου είπε αυτά που έπρεπε να μου πει».

«Δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τα χρήματα. Δεν έχουμε όλοι το ταλέντο στα χρήματα. Καμαρώνω τους συναδέλφους που κατάφεραν να φτιάξουν σπίτια και περιουσίες. Εμένα δεν με γοητεύει μια τέτοια ζωή. Ξοδεύω τα χρήματά μου στις επιθυμίες των παιδιών μου και το δεύτερο κομμάτι είναι οι φίλοι. Θέλω να τρώω τα λεφτά μου με παρέα, περνάμε καλά και εμένα αυτό με ευχαριστεί πάρα πολύ», ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός. 

Κλείνοντας ο Φάνης Μουρατίδης πρόσθεσε: «Ούτε η Άννα είναι καλή με τα χρήματα. Νομίζω ότι σε αυτό ταιριάζουμε, είναι μια ναρκισσιστική σχέση». 

Δείτε το βίιντεο στο 01:23' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Σοκάρουν οι εικόνες από τον χώρο της Μαρίνας Νικολαΐδου, στο «Σπίτι του ηθοποιού» της Άννας Φόνσου
Η Olivia Munn φωτογραφίζεται και δείχνει τις ουλές από τη διπλή μαστεκτομή της
Κατερίνα Μισιχρόνη: «Στην Αίγυπτο μας έβαλαν για δύο μέρες στο κρατητήριο, μας θεώρησαν κατάσκοπους»
Φάνης Μουρατίδης: «Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα σώβρακα, έχω χάσει πολλά, ψάχνω βρακί να βάλω & δεν έχω»
Ο Άρης Σερβετάλης απαντά για τον σάλο αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλές φορές έχω αισθανθεί αμφισβήτηση από σχέσεις μου…»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ένιωσα δικαιωμένη! Πήραν αυτό που τους άξιζε, όσοι μου έριχναν πισώπλατα χτυπήματα»
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μιλά πρώτη φορά on camera για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Δάνη Κατρανίδη
Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι η πρώτη φορά που επέτρεψα στο στρες και το άγχος να με επισκεφθούν»
Ο Μιχάλης Ρέππας & Θανάσης Παπαθανασίου αποκαλύπτουν για πρώτη φορά τη σχέση τους & τις κρίσεις τους