Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ένιωσα δικαιωμένη! Πήραν αυτό που τους άξιζε, αυτοί που μου έριχναν πισώπλατα χτυπήματα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε και για τον εμμονικό θαυμαστή της: «Ξέρει το τηλέφωνό μου. Αν δεν το σηκώσω θα πάρει 10 φορές! Αν όμως τον δω έξω από το σπίτι μου να παραμονεύει, συγνώμη, εκεί θα πάρω την αστυνομία γιατί αυτό με ενοχλεί, με σκιάζει και με αγχώνει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Μακαλιά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της στο #HappyDay, σχολίασαν όσα είπε ο ηθοποιός προς τον παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, συνομιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος τον ρώτησε πώς του φαίνεται το νέο στούντιο, απάντησε: «Το είδα, το φτιάξανε αλλιώς, σαν αποθήκη το έχουν κάνει. Εγώ έχασα μια εκπομπή, εσύ κέρδισες άλλη μία, έτσι πάει αυτό».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολιάζοντας το τέλος της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στην οποία συμμετείχε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ρώτησε τον καλεσμένο του για τη συνεργασία τους, δείχνοντας το σημείο στο στούντιο από το οποίο έβγαινε η εκπομπή τους την περσινή σεζόν.

Ο διάλογος ανάμεσα σε Δημήτρης Μακαλιά και Γρηγόρη Αρναούτογλου:

ΓΡ.Α: Πώς σου φαίνεται το στούντιο;

Δ.Μ: Το είδα, το φτιάξανε αλλιώς, σαν αν αποθήκη το έχουν κάνει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δ.Μ: Εγώ έχασα μια εκπομπή, εσύ κέρδισες άλλη μία, έτσι πάει αυτό. 

ΓΡ.Α: Αυτό έγινε, μου λένε για να κάνεις το ταξιδιωτικό πρέπει να κόψουμε τον Μακαλιά. Να τον κόψετε..

Δ.Μ: Χαλάλι σου, το κάνεις τόσο ωραία.

ΓΡ.Α: Πώς σου φαίνεται εκτός τηλεόρασης;

«Τρία χρόνια ήμουν μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα σε αυτό το κομμάτι που κάναμε ζωντανή εκπομπή. Είμαι μια χαρά, δεν με πειράζει, είχαμε κουραστεί αρκετά μετά από τρία χρόνια. Όχι ότι δε θα θέλαμε, θα θέλαμε… αλλά αφού δεν έκατσε… Είχα πει όχι σε άλλα θέατρα, νόμιζα θα είχα μόνο αυτή την εκπομπή. Ήταν μια χρονιά που είχαμε αποφασίσει με τη γυναίκα μου να μη δουλέψουμε και οι δύο για να πάρουμε λίγο χρόνο…» απάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς. 

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε σε δικές της αντίστοιχες περιπτώσεις, με ανθρώπους που στο παρελθόν τις έριχναν πισώπλατα μαχαιρώματα.

«Και εγώ θεωρώ ότι όσοι με πείραξαν συνειδητά, επί τούτου και με χτυπήματα πίσω από την πλάτη, πήραν αυτό που τους άξιζε και τελικά δικαιώθηκα εγώ. Δεν προσευχόμουν να πέσει κάποιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν έγινε, δεν ένιωσα δικαιωμένη». 

Και σε μια ακόμα προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, προς τους τηλεοπτικούς της συνεργάτες, το πρωινό της Πέμπτης μέσα από τον αέρα του #HappyDay στον Alpha. Αφορμή γι’ αυτήν στάθηκε η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τον εμμονικό της θαυμαστή.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha δήλωσε χαρακτηριστικά πως «θα σας πω την αμαρτία μου, γιατί θεωρώ πως είναι τι σου βγάζει και ο άλλος. Και γω έχω έναν θαυμαστή ο οποίος έχει το τηλέφωνο μου, εντάξει, εγώ έχω και το ίδιο τηλέφωνο από τα δεκαέξι μου οπότε όλοι έχουν το τηλέφωνο μου. Στα γενέθλια μου, στη γιορτή μου θα με πάρει και θέλει απλά να μου πει «Σταματίνα μου, χρόνια πολλά». Αλλά άμα δεν το σηκώσω, θα με πάρει 10 φορές μέχρι να το σηκώσω».

«Με το που το σηκώσω όμως και μου πει αυτό, πολύ ευγενικά και χωρίς υπονοούμενα, θα πω και γω «σ’ ευχαριστώ πολύ». Με παίρνει τώρα 15 χρόνια στη γιορτή μου και στα γενέθλια μου. Μετά έχουν προστεθεί και τα γενέθλια των παιδιών μου, οι γιορτές των παιδιών μου και η πρεμιέρα της εκπομπής. Είναι όμως και τι σου βγάζει ο άλλος».

«Αν δηλαδή αρκείται στο να σου πει ένα «χρόνια πολλά» ή «καλή αρχή στη χρονιά», δεν με ενοχλεί. Αν όμως τον άλλον τον δω έξω από το σπίτι μου να παραμονεύει, συγνώμη, εκεί θα πάρω την αστυνομία γιατί αυτό με ενοχλεί, με σκιάζει και με αγχώνει» πρόσθεσε, ακόμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του #HappyDay στον Alpha το πρωινό της Πέμπτης.

Δειτε Επισης

Κατερίνα Μισιχρόνη: «Στην Αίγυπτο μας έβαλαν για δύο μέρες στο κρατητήριο, μας θεώρησαν κατάσκοπους»
Ο Άρης Σερβετάλης απαντά για τον σάλο αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλές φορές έχω αισθανθεί αμφισβήτηση από σχέσεις μου…»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ένιωσα δικαιωμένη! Πήραν αυτό που τους άξιζε, αυτοί που μου έριχναν πισώπλατα χτυπήματα»
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μιλά πρώτη φορά on camera για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Δάνη Κατρανίδη
Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι η πρώτη φορά που επέτρεψα στο στρες και το άγχος να με επισκεφθούν»
Η αντίδρασή της Όλγας Πηλιάκη όταν η Κατερίνα Δαλάκα εισέβαλε στο σπίτι της στην Ισπανία
Η Άννα Βίσση γίνεται νονά στο έβδομο παιδί, του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και τρίτο με την τρίτη του σύζυγο!
Η Γιούλικα Σκαφιδά απαντά για τα δημοσιεύματα ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας
Η αποκάλυψη Απόστολου Λύτρα για τη νέα του σύντροφο: «Έχω ανάγκη από συντροφιά, δεν αποκλείω τρίτο γάμο»