Η Βίκυ Καγιά αδειάζει on camera τον Γιώργο Καράβα: «Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει, μου έστειλε τυπικό μήνυμα»

Οι εμφανίσεις στο kick off party των #MadWalk 2024, με την Βίκυ Καγιά: «Εγώ θα πω ότι δεν χρειάζεται πάντα να λες τη δική σου πλευρά μιας ιστορίας, ο χρόνος το κάνει για εσένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τo #MadWalk 2024  επιστρέφει για 14 η συνεχόμενη χρονιά στις 2 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, Tae Kwon Do με την Βίκυ Καγιά.

Το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το kick off party του φετινού MadWalk στο κέντρο της Αθήνας. Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο Athénée, κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μαύρο φόρεμα, με αρκετούς celebrities να δίνουν το «παρών».

madwalk-party-15-scaled

Στον ρόλο της Fashion Partner του MadWalk 2024 η Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία θα εμφανιστεί στη σκηνή, αλλά και θα «ανακρίνει» όλους τους συμμετέχοντες σε ένα πρωτότυπο backstage lounge.

madwalk-party-11-1-scaled

Η Βίκυ Καγιά δήλωσε:

«Είμαι μια χαρά και σε μια χαλαρή φάση. Τρισευτυχισμένη γι΄αυτό το Mad Walk. Έχω την λαχτάρα να γνωρίσω το Νemo, έχει μοναδικότητα και είναι καταπληκτικό. Ιδανικά θα ήθελα να υπάρχει κάτι για μένα που να μπορώ να το υποστηρίξω. Όταν κλείνω κάποια πόρτα στο μυαλό, την ψυχή και την καρδιά μου δεν την ξανανοίγω. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να λες την δική σου πλευρά, το κάνει ο χρόνος για σένα. Δεν θυμάμαι να είχα μιλήσει με τον Γιώργο Καράβα, έλαβα ένα μήνυμα μικρό και κοφτό. Δεν ασχολούμαι με συκοφαντίες».

«Θα περιμένετε μία ωραία εμφάνιση από εμένα και τον Γιάννη Λάσκο, με πολλή εντονη θηλυκότητα, δυναμισμό και αισθησιασμό. Η ζωή εκτός τηλεόρασηε έχει πολύ τρέξιμο με τα παιδιά, αλλά δεν αφήνω την επαγγελματική μου ζωή να κοιμάται», σχολίασε η Μπεττυ Μαγγίρα.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, η Μαρία Ηλιάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Evangelia με την Marseaux, η Ιλένια Ουίλιαμς, ήταν μερικές μόνο από τις επώνυμες κυρίες που έδωσαν το «παρών» στο kick off party για το φετινό Madwalk.

madwalk-party-2-scaled madwalk-party-21-scaled madwalk-party-5-scaled madwalk-party-1-scaled madwalk-party-22-scaled madwalk-party-16-scaled madwalk-party-18-scaled madwalk-party-9-scaled madwalk-party-19-scaled madwalk-party-7-scaled madwalk-party-20-scaled madwalk-party-10-scaled madwalk-party-4-scaled madwalk-party-3-scaled
madwalk-party-2-scaled madwalk-party-21-scaled madwalk-party-5-scaled madwalk-party-1-scaled madwalk-party-22-scaled madwalk-party-16-scaled madwalk-party-18-scaled madwalk-party-9-scaled madwalk-party-19-scaled madwalk-party-7-scaled madwalk-party-20-scaled madwalk-party-10-scaled madwalk-party-4-scaled madwalk-party-3-scaled

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Βίκυ Καγιά το βράδυ της Τετάρτης 23/10 που βρέθηκε στο kick off party του φετινού MadWalk στο κέντρο της Αθήνας. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για πλαστικές επεμβάσεις, ενώ απάντησε και στις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για τη σχέση τους σήμερα.

«Δεν μου αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις, μου αρέσει που μεγαλώνω, οι ρυτίδες μου στα μάτια και στο μέτωπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διαφωνώ με τις γυναίκες που δεν θέλουν να δουν τον χρόνο που περνάει πάνω τους. Αυτό που διαφωνώ είναι που τα κάνω όλα ίδια μεταξύ τους. Να έχει η καθεμία της δική της προσωπικότητα. Έκανα μια φορά μπότοξ γιατί με έπρηξαν αλλά δεν μου άρεσε», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι έχω προστατέψει άτομα που έχω συνεργαστεί και δεν το μετανιώνω. Στέκομαι πάντα πίσω από τις επιλογές μου». 

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για τη σχέση τους σήμερα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο, θυμάμαι ένα απλό και τυπικό μήνυμα, το οποίο εκτιμώ εξίσου. Εγώ θα πω ότι δεν χρειάζεται πάντα να λες τη δική σου πλευρά μιας ιστορίας, ο χρόνος το κάνει για εσένα.  Εγώ θεωρώ ότι ήμουν εκεί και επαγγελματικά και συναισθηματικά από εκεί και πέρα ο καθένας αξιολογεί και επεξεργάζεται τις σχέσεις του τελείως αλλιώς». 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Καράβας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK!, στον Αστέρη Κασιμάτη.

Ο κριτής του #MSRgr απάντησε και για το τέλος της φιλίας του με την Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας πότε ήταν η τελευταία επικοινωνία τους.

Αλήθεια, έχεις κρατήσει επαφές με τα πρόσωπα που συνεργάστηκες στο GNTM;

Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση ότι με εκτίμησαν ως άνθρωπο είναι τα τηλέφωνα που δέχτηκα απ’ όλους τους πρώην συνεργάτες μου στο GNTM αλλά και το Star για «καλή επιτυχία» στο My Style Rocks. Είναι λογικό να έρθεις πιο κοντά με έναν άνθρωπο που συνεργάζεσαι καθημερινά 12-15 ώρες για να φέρεις εις πέρας ένα τηλεοπτικό project. Όταν ολοκληρωθεί η δουλειά, ο καθένας επιστρέφει στην πραγματικότητά του, στη ζωή του και στους φίλους του.

Και η Βίκυ Καγιά σου έστειλε τις ευχές της για «καλή επιτυχία»;

Η τελευταία φορά που μιλήσαμε με τη Βίκυ ήταν τον Απρίλιο, όταν έχασε τον μπαμπά της. Της τηλεφώνησα και τη συλλυπήθηκα. Με ευχαρίστησε και έκτοτε δεν μιλήσαμε ξανά. Ο καθένας έχει τη ζωή του και τα δικά του επαγγελματικά πλάνα.

Ισχύει ότι εκείνη σε είχε προτείνει για το #GNTMgr;

Ναι, είναι αλήθεια αυτό, δεν το αρνούμαι. Αλλά από τη στιγμή που κάποιος σε προτείνει μέχρι τη στιγμή που κάποιος σε παίρνει είναι μεγάλη απόσταση. Περνάς συνέχεια από δοκιμαστικά και τελικά βλέπει το κανάλι αν του κάνεις.

Γιατί συζητιέται τόσο πολύ στις τηλεοπτικές εκπομπές αν μιλάτε ή όχι με τη Βίκυ Καγιά; Ήσασταν κολλητοί και ξαφνικά χαθήκατε;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Με τη Βίκυ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κολλητοί δεν ήμασταν ποτέ, κάναμε παρέα στο πλαίσιο της συνεργασίας μας. Αλλά από εκεί και πέρα ούτε με τον Δημήτρη Σκουλό έχω καθημερινή επικοινωνία ούτε με τον Άγγελο Μπράτη ούτε με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί ούτε με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ούτε με άλλα παιδιά που έχουν περάσει από το σόου. Εξυπακούεται όμως ότι υπάρχει εκτίμηση και συμπάθεια. Κάναμε όλοι παρέα στο πλαίσιο της συνεργασίας μας. Και με τον Δημήτρη έχω πάει τέσσερις-πέντε φορές για φαγητό, όπως και με τον Άγγελο και τον Τάσο Σοφρωνίου. Αλλά κολλητοί μεταξύ μας ποτέ δεν ήμασταν

karavas4

Δειτε Επισης

Εξοργισμένη on air η Ελένη Τσολάκη με εκπρόσωπο της εκκλησίας για την πρεμιέρα του #BrocebackMountain
Ο Λούης Πατσαλίδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου & εξήγησε την διαφορά της λέξης... βίλα
Ανδρέας Βούλγαρης: «Έχω τη συνείδησή μου καθαρή με τους Alcatrash… Σιγά τους Metallica! Δεν τσακωθήκαμε καν»
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ακύρωσε τις παραστάσεις του στο θέατρο - Το μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του
Η Βίκυ Καγιά αδειάζει on camera τον Γιώργο Καράβα: «Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει, μου έστειλε τυπικό μήνυμα»
Ο Μιχάλης Ρέππας & Θανάσης Παπαθανασίου αποκαλύπτουν για πρώτη φορά τη σχέση τους & τις κρίσεις τους
Ο Γιώργος Τσαλίκης έγινε ο πρώτος Έλληνας διασκεδασής που εμφανίστηκε στις Μπαχάμες
Χαλασμός στο #ΤοPrwino με εκπρόσωπο της εκκλησίας: «Αχρείος κιναιδισμός. Παραβίαση της φύσεως. Ντροπή!»
Σοκάρει η μαντινάδα των Droulias Brothers στον θαμώνα Ηλία Κασιδιάρη, στο πλαίσιο της 7ήμερης άδειας του
Μαρία Σολωμού: «Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος σχολιάσει ότι βγαίνω γυμνή στο θέατρο»