Ο Μιχάλης Ρέππας & Θανάσης Παπαθανασίου αποκαλύπτουν για πρώτη φορά τη σχέση τους & τις κρίσεις τους

«Είμαστε ο βράχος του Γιβραλτάρ! Όχι ότι δώσαμε όρκους αιώνιας φιλίας, έτσι τα έφερε η ζωή» - «Αυθορμήτως μου έρχεται να βγάλω το παπούτσι και να το σφίξω στο κεφάλι!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή #ΚαλύτεραΑργά με την Αθηναΐς Νέγκα .

Το πετυχημένο δίδυμο πίσω από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, μίλησε για την πορεία του, τις μεταξύ τους σχέσεις και το διάστημα που η συνεργασία και η φιλία τους πέρασαν κρίση.

«Όταν γράφαμε «Το Δις Εξαμαρτείν», κάποια στιγμή λόγω της δουλειάς – που έπρεπε να είμαστε και στα γυρίσματα και στο γράψιμο –  αυτό το πράγμα έφερε μία κρίση. Μετά σταμάτησε όταν πήγαμε στο θέατρο που είναι πιο ήπιος χώρος», είπε ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Για τον χρόνο που περνούν μαζί εκτός συνεργασίας: «Διακοπές δεν πάμε μαζί. Δεν αποφεύγουμε, αλλά καλό είναι να υπάρχει και ανάπαυλα», απάντησε ο Μιχάλης Ρέππας. 

«Είναι σαν προϋπόθεση ότι στο κάθε project πρέπει και οι δύο να είμαστε μαζί. Όχι ότι δώσαμε όρκους αιώνιας φιλίας, έτσι τα έφερε η ζωή» συμφώνησαν οι Ρέππας – Παπαθανασίου καλεσμένοι στη late night εκπομπή του #Action24.

Το συγγραφικό δίδυμο να μιλά για τις τεράστιες επιτυχίες του που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, τον λόγο που δεν συνεργάζονται με κάποια μεγάλη πλατφόρμα αλλά και στο που αποσκοπούν με την «Κατάρα της Τζέλας Δελεφράγκα».

Μιλώντας για τις παλιές τηλεοπτικές επιτυχίες τους, ο Μιχάλης Ρέππας δήλωσε αρχικά πως «Είναι μεγάλη η συγκίνηση για τις Τρεις Χάριτες γιατί τα χρόνια είναι πολλά, οι απουσίες όλο και πληθαίνουν. Μας είχαν πει ότι ήθελαν κι άλλα επεισόδια αλλά κάποια στιγμή κάθε τι τελειώνει. Πήγε τρεις σεζόν, όχι όπως οι τωρινές! Συνολικά έχουμε κάνει 90 επεισόδια. Όλο μαζί το Δις Εξαμαρτείν είναι 70 επεισόδια. Όλοι οι Συμπέθεροι είναι 26 επεισόδια».

Στο ίδιο πλαίσιο συζήτησης ο Θανάσης Παπαθανασίου συμπλήρωσε ότι «Στις εποχές που λέγαμε δεν ζητούσαν 120 επεισόδια. Χρειάστηκε κάποια στιγμή λέγαμε να ανατρέξουμε στην Αναστασία και είδαμε ότι ήταν 18 επεισόδια. Παλαιότερα η απογευματινή ζώνη ήταν αυτό που λέμε οι σαπουνόπερες, τα καθημερινά. Τώρα μεταφέρθηκαν και στη βραδινή! Σίριαλ που θα γίνουν 10-20 επεισόδια δεν τα πολυβλέπουν". Αποκάλυψε, μάλιστα πως "Ο Μιχάλης δεν ήθελε να παίξει στις Τρεις Χάριτες, εγώ τον έπεισα. Ντρεπόταν μήπως έλεγαν ότι συμβαίνει επειδή έγραψε το έργο».

Επιπλέον μίλησαν για το λόγο που δεν παραχωρούν κάποιο από τα έργα τους σε μια μεγάλη πλατφόρμα, με τον Μιχάλη Ρέππα να δηλώνει ότι «Δεν είναι τρελά τα λεφτά για μια πλατφόρμα. Το 'Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο' νομίζω ότι τον παραγωγό τον συμφέρει να το νοικιάζει σε ένα κανάλι εδώ παρά σε μια πλατφόρμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε σε πλατφόρμα γιατί το χιούμορ έχει εντοπιότητα. Είναι δύσκολο να ταξιδέψει το χιούμορ».

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Ρέππας αναφέρθηκε και στη νεολαία που είναι συνεχώς με το κινητό ακόμη και μέσα στο σινεμά!

«Με τρομάζει η πολυδιάσπαση της νεολαίας. Πας στο σινεμά και εκεί μου έρχεται να βγάλω το παπούτσι και να το σφίξω στο κεφάλι του νεαρού ή της νεαρής. Είναι το φιλμ και κρατάει και το τηλέφωνο. Δεν κάνω παρατηρήσεις αλλά αυθορμήτως θα το έβγαζα το παπούτσι να το φέρω στο κεφάλι. Τι ήρθες να κάνεις εδώ; Ταυτόχρονα που βλέπουν την ταινία έχουν και το κινητό. Στην άνεση του σπιτιού μου βλέποντας κάτι στο #Netflix το έχω κάνει. Αλλά μέσα στο σινεμά ή στο θέατρο με το κινητό ανοιχτό μου φαίνεται τερατώδες! Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε καταστήματα που παίζουν μουσική. Αλλά άμα τύχει νιώθω ότι πρέπει να παλουκωθώ στην καρέκλα να δω τι θα πει ο καλλιτέχνης. Και δίπλα επικρατεί μια βαβούρα! Τι ήρθες να κάνεις; Δεν ήρθες για αυτόν; Η πολυδιάσπαση των νέων με εντυπωσιάζει γιατί είναι άνθρωποι με λίγη υπομονή».

Τέλος μίλησαν για τη φετινή σειρά την «Κατάρα της Τζέλας Δελεφράγκα» η οποία όπως τόνισαν είναι κατά βάθος μια σάτιρα του λαϊκισμού γιατί όλοι είμαστε έτοιμοι να γλιστρήσουμε σε αυτόν»

Δειτε Επισης

Ο Λούης Πατσαλίδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου & εξήγησε την διαφορά της λέξης... βίλα
Ανδρέας Βούλγαρης: «Έχω τη συνείδησή μου καθαρή με τους Alcatrash… Σιγά τους Metallica! Δεν τσακωθήκαμε καν»
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ακύρωσε τις παραστάσεις του στο θέατρο - Το μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του
Η Βίκυ Καγιά αδειάζει on camera τον Γιώργο Καράβα: «Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει, μου έστειλε τυπικό μήνυμα»
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μιλά πρώτη φορά on camera για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Δάνη Κατρανίδη
Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι η πρώτη φορά που επέτρεψα στο στρες και το άγχος να με επισκεφθούν»
Ο Μιχάλης Ρέππας & Θανάσης Παπαθανασίου αποκαλύπτουν για πρώτη φορά τη σχέση τους & τις κρίσεις τους
Η αντίδρασή της Όλγας Πηλιάκη όταν η Κατερίνα Δαλάκα εισέβαλε στο σπίτι της στην Ισπανία
Η Άννα Βίσση γίνεται νονά στο έβδομο παιδί, του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και τρίτο με την τρίτη του σύζυγο!
Ο Γιώργος Τσαλίκης έγινε ο πρώτος Έλληνας διασκεδασής που εμφανίστηκε στις Μπαχάμες