Η αποκάλυψη Απόστολου Λύτρα για τη νέα του σύντροφο: «Έχω ανάγκη από συντροφιά, δεν αποκλείω τρίτο γάμο»

«Μένω σε μια άλλη περιοχή και η ζωή συνεχίζεται. Είμαι με μια κοπέλα που τη γνώριζα από πριν και ήρθαμε πιο κοντά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια ρομαντική απόδραση απόλαυσαν πριν από μερικές ημέρες ο Απόστολος Λύτρας και η νέα σύντροφός του, Ντόρα Παπαδοπούλου, οι οποίοι κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από το πολύ φορτωμένο πρόγραμμά τους και να βρεθούν μαζί στην Αίγινα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της #Espresso.

Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας απαθανάτισε το ζευγάρι στον Ναυτικό Όμιλο του νησιού. Όπως φαίνεται στα φωτογραφικά καρέ που εξασφάλισε η #Espresso, ο γνωστός ποινικολόγος απολάμβανε το φαγητό του δίπλα στη θάλασσα, ενώ η σύντροφός του Ντόρα Παπαδοπούλου μιλούσε στο κινητό της, δείχνοντας απόλυτα απορροφημένη από τη συζήτηση που είχε με το άγνωστο πρόσωπο στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

lytras231041-768x1152

Ο Απόστολος Λύτρας, μάλιστα, μίλησε στο #ΤοPrwino και τον Γιάννη Μαλλιαρό έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Λύτρας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, αλλά και τη ζωή του προ και μετά φυλακής.

«Η απώλεια του πατέρα είναι κάτι που όλους μάς δυσκολεύει. Τα πρώτα βήματα της δικηγορίας και εγώ και η αδερφή μου τα κάναμε με τον πατέρα μας. Έλεγε πάντα ότι το λειτούργημα του δικηγόρου πρέπει να το κάνεις με τιμιότητα», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας είπε στη συνέχεια: «Δεν είναι εύκολο όταν πρέπει να σταματήσεις να είσαι στις αίθουσες του δικαστηρίου. Οι συνεργάτες μου με στηρίζουν. Ανά δύο μέρες με επισκέπτονταν στο κατάστημα κράτησης που βρισκόμουν. Έχει ανασταλεί ο πλειστηριασμός. Έχω υπογράψει με το fund που είχε το δάνειό μου και δεν υπάρχει πρόβλημα».

Ο Απόστολος Λύτρας τόνισε επίσης: «Δεν υπάρχει σωφρονισμός στις φυλακές, είναι αποθήκες ψυχών. Υπάρχουν θάλαμοι με τριάντα άτομα που μοιράζονται ένα μπάνιο. Η ψυχολογία μου στη φυλακή δεν ήταν καλή, σκέφτηκα το λάθος που με οδήγησε εκεί. Δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, με ψάξατε τόσο πολύ που θα τα είχατε βρει όλα. Έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έκανα. Στη φυλακή ο χρόνος δεν περνάει. Αυτή τη στιγμή η ψυχολογία μου είναι καλή για τα τρία παιδιά μου. Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχω επικοινωνία, μιλάω κατευθείαν με το παιδί».

Κλείνοντας, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε: «Μένω σε μια άλλη περιοχή και η ζωή συνεχίζεται. Ένας άνθρωπος που κάνει κάποιο λάθος πρέπει να έχει ευκαιρία στη ζωή του. Είμαι με μια κοπέλα που τη γνώριζα και ήρθαμε πιο κοντά. Έχω ανάγκη από συντροφιά, δεν αποκλείω έναν τρίτο γάμο. Οι κόρες μου έχουν γνωρίσει τη σύντροφό μου και έχουν καλή σχέση. Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε προχωρήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, έχουν συμφωνηθεί όλα».

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη Απόστολου Λύτρα για τη νέα του σύντροφο: «Έχω ανάγκη από συντροφιά, δεν αποκλείω τρίτο γάμο»
Ιωακείμ Φωκάς: «Μου κατέστρεψε τα πνευμόνια. Έμεινα 42 μέρες στην Εντατική. Είδα την Παναγία!»
Η FKA Twigs κατηγορεί τον Shia LaBeouf ότι καθυστερεί σκόπιμα τη δίκη για την κακοποίησή της
Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Έχει στιγμές διαύγειας, μας ακούει και μας καταλαβαίνει»
Τα 7 παιδιά του Diddy, τον υποστηρίζουν σε νέα τους ανάρτηση - H υιοθετημένη κόρη παραμένει εξαφανισμένη
Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο 1ος έρωτας ήρθε στα 22! Τώρα θέλω να αγαπηθώ & να μην κουράζομαι για την αποδοχή»
Λήδα Μανθοπούλου: «Με σκότωσε που έφυγε ο πατέρας μου... πριν μάθει για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες»
Αναστασία Γιούσεφ για Νίκο Οικονομόπουλο και τα αίσχη στα VIP parties: «Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε!»
Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για τις αντιδράσεις μετά την αδι-ανόητη αφιέρωση στον Ηλία Κασιδιάρη
«Λύγισε» on camera η Δέσποινα Μοιραράκη: «Eσείς βλέπετε την εξωτερική εικόνα. Η ζωή μαζί του ήταν παραμύθι»