Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο 1ος έρωτας ήρθε στα 22! Τώρα θέλω να αγαπηθώ & να μην κουράζομαι για την αποδοχή»

«Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Εγώ νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης. Καμιά φορά το σκέφτομαι και στενοχωριέμαι και πίστευα ότι αν βγω να μιλήσω, θα βγούνε κι άλλοι κι αυτό δεν έγινε. Φοβούνται, ξέρουνε και νομίζω ότι έχουν δίκιο, ότι αν το κάνουν θα έχουν θέμα στη δουλειά τους»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Youtube και στις #RainbowMermaids. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του και στο πώς το ανακοίνωσε στους γονείς του, καθώς και στο γεγονός ότι άνθρωποι του χώρου δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα coming out. 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο πρώτος χρόνος στο The Voice ήταν πάρα πολύ δύσκολος, γιατί δεν τους άρεσα. Ούτε στους Τούρκους, ούτε στους Ολλανδούς. Ξεκίνησαν να αλλάζουν γνώμη, όταν ξεκίνησαν τα live.

Ο πρώτος έρωτας με αγόρι ήρθε στα 22 αλλά δε μπόρεσε να ευδοκιμήσει. Εκεί νομίζω ότι ήταν σαν να αποδέχτηκα τη σεξουαλικότητά μου. Στους γονείς μου μίλησα και ήταν μία δύσκολη διαδικασία και δε θα ξεχάσω την ημέρα που βγήκα έξω στην πόλη και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα το ξημέρωμα, σαν να ήταν τα χρώματα διαφορετικά. Αγαπώ πολύ τους γονείς μου γιατί μου το έκαναν εύκολο ενώ για τους ίδιους δεν ήταν».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε: «Με αφορμή τον νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ακούστηκε πολύς κακοποιητικός λόγος κι εδώ πρέπει να το δούμε το πράγμα πολύ σοβαρά, ακόμα κι αν χρειαστεί να δούμε το πράγμα νομικά. Πρέπει να γίνουν θεσμικά πράγματα, γιατί είναι φοβερά προσβλητικό. Δε μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι προσβλητικό θέλει. Είναι λάθος. Γιατί αν το αφήσουμε ελεύθερο στην τηλεόραση, θα είναι ελεύθερο στην κοινωνία και στο σπίτι. Θα έχουμε ξυλοδαρμούς οπότε όλα αυτά είναι αλληλένδετα».

Ακόμα, ο Γιώργος Καπουτζίδης επεσήμανε σχετικά με τους ανθρώπους του χώρου που δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα coming out: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Εγώ νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης. Καμιά φορά το σκέφτομαι και στενοχωριέμαι και πίστευα ότι αν βγω να μιλήσω, θα βγούνε κι άλλοι κι αυτό δεν έγινε. Φοβούνται, ξέρουνε και νομίζω ότι έχουν δίκιο, ότι αν το κάνουν θα έχουν θέμα στη δουλειά τους. Ένας που είναι ζεν πρεμιέ για παράδειγμα, αν κάνει coming out, δε ξέρω αν θα τον ξαναπάρουν σε ρόλο».

«Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να αγαπήσω τον εαυτό μου. Θέλω να αγαπήσω και να αγαπηθώ από έναν άνθρωπο. Γενικότερα θέλω να ζήσω όμορφα, να περνάω καλά και να μην κουράζομαι άλλο για την αποδοχή»

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη Απόστολου Λύτρα για τη νέα του σύντροφο: «Έχω ανάγκη από συντροφιά, δεν αποκλείω τρίτο γάμο»
Ιωακείμ Φωκάς: «Μου κατέστρεψε τα πνευμόνια. Έμεινα 42 μέρες στην Εντατική. Είδα την Παναγία!»
Η FKA Twigs κατηγορεί τον Shia LaBeouf ότι καθυστερεί σκόπιμα τη δίκη για την κακοποίησή της
Τα 7 παιδιά του Diddy, τον υποστηρίζουν σε νέα τους ανάρτηση - H υιοθετημένη κόρη παραμένει εξαφανισμένη
Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο 1ος έρωτας ήρθε στα 22! Τώρα θέλω να αγαπηθώ & να μην κουράζομαι για την αποδοχή»
Λήδα Μανθοπούλου: «Με σκότωσε που έφυγε ο πατέρας μου... πριν μάθει για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες»
Αναστασία Γιούσεφ για Νίκο Οικονομόπουλο και τα αίσχη στα VIP parties: «Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε!»
Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Έχει στιγμές διαύγειας, μας ακούει και μας καταλαβαίνει»
«Λύγισε» on camera η Δέσποινα Μοιραράκη: «Eσείς βλέπετε την εξωτερική εικόνα. Η ζωή μαζί του ήταν παραμύθι»
Νίκος Κουρκούλης: «Προφανώς δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, με την Κέλλυ Κελλεκίδου»