Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Έχει στιγμές διαύγειας, μας ακούει και μας καταλαβαίνει»

«Πέρασα έναν κολικό και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο για να μου δώσουν φάρμακα. Ήταν απίστευτος ο πόνος, παιδιά, εύχομαι να μην το περάσει κανένας άνθρωπος αυτό το πράγμα» - «Δεν έχω κάτι στα προσωπικά μου, έχω γίνει ξενέρωτη. Είμαι ελεύθερη και ωραία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της με τον Νίκο Κουρκούλη, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αγαπημένη της γιαγιά, Καίτη Γκρέυ.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί η γιαγιά μου, η Καίτη Γκρέυ έχει βγει από το νοσοκομείο, είναι στο σπίτι. Ας πούμε ότι το ξεπέρασε όλο αυτό το περιστατικό με το εγκεφαλικό. Μπορεί κάποιες φορές να έχει στιγμές διαύγειας, να μας καταλαβαίνει, να μας ακούει και τα λοιπά», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Και συνέχισε: «Προσπαθούμε να της μιλάμε συνέχεια και να αισθάνεται την παρουσία μας. Έχει αρκετά προβλήματα και μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή το οτιδήποτε… ο Θεός μόνο ξέρει».

Όσο για τη δική της περιπέτεια είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Απλά πέρασα έναν κολικό και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο για να μου δώσουν φάρμακα. Ήταν απίστευτος ο πόνος, παιδιά, εύχομαι να μην το περάσει κανένας άνθρωπος αυτό το πράγμα. Εντάξει, όμως, είναι κάτι που έρχεται και φεύγει αυτό».

2941_KETI_GREI_ILIADI_722008

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε και στο #Buongiorno για τα επαγγελματικά της, την οικογένειά της και τα προσωπικά της.

Για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο με τον Νίκο Κουρκούλη μίλησε αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Τώρα την Παρασκευή ξεκινάμε με τον Νίκο Κουρκούλη και άλλα δυο καταπληκτικά παιδιά, τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο και τον Στέλιο Λεγάκη. Πριν ανέβω στην σκηνή κάνω πάντας την προσευχή μου. Σε αμέτρητες στιγμές στην ζωή μου, ένιωσα δίπλα μου την παρουσία του Θεού», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Για το πρόβλημα υγείας που πέρασε αλλά και για την γιαγιά της Καίτη Γκρέι τόνισε: «Μετάνιωσα που ανέβασα φωτογραφία για το πρόβλημα υγείας μου, το έκανα πολύ αυθόρμητα. Πέρασα έναν φρικτό κωλικό που με έπιασε ξαφνικά όσο οδηγούσα, όταν πήγα να πάρω τον γιο μου από την προπόνηση. Ήταν διπλά μου και προσπαθούσε να μου δώσει δύναμη αν και είχε τρομάξει στην αρχή. Μου είπε ο γιατρός ότι μπορεί να προήλθε από το ψυχολογικό κομμάτι. Όλο αυτό που περάσαμε με την γιαγιά μου, Καίτη Γκρέι ήταν δύσκολο. Είναι πλέον στο σπίτι. Είναι θαύμα που το ξεπέρασε αυτό όλο για 2η φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα. η κατάσταση παραμένει η ίδια, δεν είναι εύκολη η επικοινωνία».

Για την μητρότητα αλλά και για τα προσωπικά της:

«Θεωρώ είμαι καλή ως μαμά. Έχω βάλει τα σωστά πράγματα το κεφάλι τους και είμαι ήσυχη, γιατί έχω 2 καλά παιδιά. είναι δύσκολο να μεγαλώνεις δύο παιδιά μόνη σου. Δεν μπορείς να αναπληρώσεις τον ρόλο του πατέρα. Κάποτε νόμιζα ότι γίνεται, αλλά δεν γίνεται. Μεγαλώνοντας δυο αγόρια, βλέπεις τι τους λείπει», ανέφερε.

«Έχετε καιρό να μάθετε για τα προσωπικά μου γιατί δεν υπάρχει κάτι. Έχω γίνει ξενέρωτη τα τελευταία χρόνια. Είμαι ελεύθερη και ωραία, στέλνω ένα μήνυμα σε οποίον ακούει», συμπλήρωσε.

Για την συμμετοχή του Χρήστου Μάστορα στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «έχω μεγάλη αγωνία να δω αυτή την ταινία. Πιστεύω θα είναι καταπληκτικός ο Χρήστος στον ρόλο. Δεν μου αρέσει ο διαχωρισμός των καλλιτεχνών, από την στιγμή που κάποιος θα πάει με σεβασμό σε έναν χώρο και με αξιοπρέπεια να παρουσιασει την δουλειά του, μπορεί να πάει οπουδήποτε. Δεν θεωρώ ότι το Ηρώδειο έχει γίνει μπουζούκια.Καλό είναι να αφήσουμε πίσω μας αυτά τα κομπλεξικά που έχουμε ως Έλληνες και να μην στοχοποιούμε και υποτιμούμε τους καλλιτέχνες. Ο Κ. Αργυρός ήταν καταπληκτικός στο Ηρώδειο».

Δειτε Επισης

Η FKA Twigs κατηγορεί τον Shia LaBeouf ότι καθυστερεί σκόπιμα τη δίκη για την κακοποίησή της
Τα 7 παιδιά του Diddy, τον υποστηρίζουν σε νέα τους ανάρτηση - H υιοθετημένη κόρη παραμένει εξαφανισμένη
Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο 1ος έρωτας ήρθε στα 22! Τώρα θέλω να αγαπηθώ & να μην κουράζομαι για την αποδοχή»
Λήδα Μανθοπούλου: «Με σκότωσε που έφυγε ο πατέρας μου... πριν μάθει για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες»
Αναστασία Γιούσεφ για Νίκο Οικονομόπουλο και τα αίσχη στα VIP parties: «Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε!»
Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Έχει στιγμές διαύγειας, μας ακούει και μας καταλαβαίνει»
«Λύγισε» on camera η Δέσποινα Μοιραράκη: «Eσείς βλέπετε την εξωτερική εικόνα. Η ζωή μαζί του ήταν παραμύθι»
Νίκος Κουρκούλης: «Προφανώς δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, με την Κέλλυ Κελλεκίδου»
Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για τις αντιδράσεις μετά την αδι-ανοήτη αφιέρωση στον Ηλία Κασιδιάρη
Ευγενία Σαμαρά: «Είχα μεγάλη ανάγκη στο να είμαι προτεραιότητα στη ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς να το ζητάω»