Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για τις αντιδράσεις μετά την αδι-ανοήτη αφιέρωση στον Ηλία Κασιδιάρη

«Λαϊκά δικαστήρια τα πάνελ και δικαστές οι πανελίστες. Χάσαμε το χιούμορ & τον αυθορμητισμό μας, χανόμαστε σιγά σιγά. Η χούντα του politically incorrect είναι παρούσα» - H απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά τη κυκλοφορία ενός βίντεο στο οποίο ακούγεται ο Κωνσταντίνος Δρούλιας να αφιερώνει σε live του μια μαντινάδα στον Ηλία Κασιδιάρη που είχε πάει να απολαύσει το πρόγραμμα σε μια έξοδό του από τη φυλακή.

Ειδικότερα, ο τέως Βουλευτής και μέλος της «Χρυσής Αυγής», ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, είχε πάρει άδεια και βρέθηκε με παρέα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί για να… διασκεδάσει με την παρέα του!

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, λοιπόν, θέλησε να του αφιερώσει μία μαντινάδα σοκ, αναφερόμενος στο περιστατικό ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλλη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη πριν από χρόνια.

«Ηλία αδελφέ μου, λάθος κεφάλι χτύπησες Ηλία αδελφάκι μου, έπρεπε να τις έριχνες στον γερο-Παπαδάκη» ήταν η μαντινάδα.

Η μαντινάδα αυτή σχολιάστηκε έντονα από τις τηλεοπτικές εκπομπές, με τον Κωνσταντίνο Δρούλια να μιλά τηλεφωνικά στην εκπομπή #SuperΚατερίνα προκαλώντας ακόμα περισσότερες αντιδράσεις από την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

Μετά τα όσα αδιανόητα, αδικαιολόγητα, αψυχολόγητα και εντελώς ακατάλληλα, είπε την μαντινάδα του αντί να ζητήσει συγνώμη, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, μια ανάρτηση κατά των τηλεοπτικών εκπομπών.

«Λαϊκά δικαστήρια τα πάνελ και δικαστές οι πανελίστες. Χάσαμε το χιούμορ μας, χάσαμε τον αυθορμητισμό μας, χανόμαστε σιγά σιγά. Η χούντα του politically incorrect είναι παρούσα. Λογοκρισία στην τέχνη, λογοκρισία και στις μαντινάδες.

Υ.Γ: Το τραγούδι “το ραβασάκι” συνάδελφοι, να το βγάλετε από το πρόγραμμά σας γιατί παροτρύνει τον κόσμο σε μοιχεία».

464299591_18466935901049954_7614176305334981811_n-1152x2048 (1)

Ο Γιώργος Παπαδάκης, όπως ήταν λογικό, δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό το γεγονός και επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Αναφέρεται στο περιστατικό εδώ με τη Λιάνα Κανέλη και τη χυδαία επίθεση του Κασιδιάρη σε εκείνη, εδώ. Είναι μια ενέργεια που δε θέλω να τη χαρακτηρίσω, είναι και ποινικά κολάσιμη. Θα μπορούσα να πω ότι προτρέπει σε βία. Στον φασισμό δεν απαντάω με φασισμό. Δε πρέπει να λογοκρίνεται η τέχνη τώρα. Είναι τέχνη ο φασισμός αδελφοί Δρούλια;

Εγώ κάποια άλλα πράγματα ξέρω για την ελευθερία στη τέχνη και διαφορετικά εισπράττω τα μηνύματα. Εσείς φαίνεται στον αδελφό σας, γιατί αδελφό σας τον χαρακτηρίσατε, που έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, τι να σας πω… Αν έχετε αδελφική σχέση να τη χαιρόσαστε. Στον φασισμό δεν απαντάω.

Αυτό το βίντεο κυκλοφόρησε και υπάρχουν και σχόλια, “καλά τα είπες αδελφές, και καλά να του κάνουν”…».

Για την περιβόητη μαντινάδα, αφιερωμένη στον Ηλία Κασιδιάρη, μίλησε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας το πρωινό της Τετάρτης στον αέρα του #HappyDay στον Alpha. Μάλιστα, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε τόσο για όσα τραγούδησε πριν λίγα 24ωρα με το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής να είναι στο μαγαζί όσο και για την αναφορά στον Γιώργο Παπαδάκη.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια μαντινάδα η οποία αναφέρεται όντως στον Γιώργο Παπαδάκη, που είχε έρθει στο μαγαζί ως πελάτης. Αναφέρθηκα σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν από 13 χρόνια στο πλατό του κ. Παπαδάκη με την Λιάνα Κανέλλη. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, τη στιγμή που τραγούδαγα στο μαγαζί, υπήρξε αυτός ο αυθορμητισμός. Ακαριαία μου ήρθε αυτή η σκηνή που είχε γίνει με τον Ηλία και την κα. Κανέλλη, εντάξει, δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω το όνομα της γιατί είναι γυναίκα και είναι κατακριτέο το συμβάν αυτό».

«Καλά, είτε είναι γυναίκα είτε είναι άντρας, είναι κατακριτέο το να υπάρχει βία και αναφέρθηκα σε μια μαντινάδα σε σχέση με αυτό που είχε γίνει. Ε, ότι έπρεπε να ρίχνατε ξύλο στον γέρο Παπαδάκη! Έχω να ζητήσω συγνώμη από τον κ. Παπαδάκη μόνο γι’ αυτό γιατί εκ παραδρομής και πάνω στον αυθορμητισμό της στιγμής τον είπα γέρο τον άνθρωπο. Αν θίχτηκε και οποιοσδήποτε θίχτηκε περί αυτού, ζητώ συγνώμη πάνω σε αυτό το κομμάτι».

«Έχουμε ελευθερία λόγου, εκτός κι αν έχουμε χούντα από τη δημοκρατία και δεν το έχω καταλάβει. Δεν σηκώνει λογοκρισία ούτε υπερασπιζόμαστε τη Χρυσή Αυγή ούτε είμαστε με τη Χρυσή Αυγή ούτε πολιτικά είμαστε με κανένα κόμμα. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι φίλος μου, δεν τον γνωρίζω καν. Έχει έρθει στο μαγαζί μια φορά, αυτή τη φορά και πρέπει να δώσω λόγο για τη μαντινάδα που είπα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στον αέρα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Ειρωνικός Κωνσταντίνος Δρούλιας για μαντινάδες και στο #PrwinoSousou:

Ο τραγουδιστής μη σταματώντας εκεί, δήλωσε ειρωνικά ότι αφιερώνει «χιουμοριστικές» μαντινάδες σε δημοσιογράφους και τραγουδιστές. Η Ελένη Τσολάκη στο κάλεσμα του τραγουδιστή δεν ανταποκρίθηκε θετικά.

«Λέμε και για δημοσιογράφους και για τραγουδιστές» - «Αισθάνομαι άσχημα. Με ενοχλεί που ενοχλήθηκε ο Γ. Παπαδάκης»

Τη δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή φιλοξένησε το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη μαντινάδα σοκ που αφιέρωσαν οι Droulias Brothers στον εντολέα της, όταν εκείνος βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανιζόταν.

«Θα σας πω κυρία Καινούργιου ότι επειδή και εσείς είστε ένα πρόσωπο που έχετε πολύ μεγάλη δημοσιότητα, καταλαβαίνετε ότι πολλές φορές, σε κάποια κέντρα που μπορεί να βγαίνετε με μια παρέα ιδιωτική, κάποιοι επειδή σας γνωρίζουν μπορεί να θέλουν ντε και καλά να σας πουν κάτι» ανέφερε η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της σύνδεσής το

«Ναι αλλά δεν κατηγορούμαι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ούτε ο εντολέας μου κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Είναι πρωτόδικα καταδικασμένος. Το πρόβλημα εδώ δεν είναι ο Κασιδιάρης. Φταίει ο Κασιδιάρης που ο κύριος Δρούλιας του είπε: “Ηλία αδελφέ μου” ενώ δεν τον γνωρίζει καν; Αν με ρωτάτε εμένα μου φάνηκε πολύ άκομψο όλο το σκηνικό. Αν δείτε, ο Ηλίας Κασιδιάρης, επειδή τον γνωρίζω, αισθάνεται πολύ άβολα, χαιρετά πολύ αμήχανα…Κυρία Καινούργιου εσείς βγαίνετε σε ένα μαγαζί…» είπε στη συνέχεια η Βάσω Πανταζή κάνοντας την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδράσει.

«Μη συγκρίνετε εμένα με έναν άνθρωπο που έχει κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» αποκρίθηκε σε έντονο ύφος η παρουσιάστρια.

«Σας λέω ότι άνθρωποι που έχετε πολλή δημοσιότητα πολλές φορές ο κόσμος αρέσκεται σε μια εικόνα που δημιουργεί για εσάς και του είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει ότι μετά από 11 χρόνια εσένα μπορεί να μη σου αρέσει πια να ακούγεται αυτό. Επίσης, για την υπόθεση με την κυρία Κανέλη ο εντολέας μου έχει δικαιωθεί αμετάκλητα…» εξήγησε η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη.

Δειτε Επισης

Αναστασία Γιούσεφ για Νίκο Οικονομόπουλο και τα αίσχη στα VIP parties: «Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε!»
«Λύγισε» on camera η Δέσποινα Μοιραράκη: «Eσείς βλέπετε την εξωτερική εικόνα. Η ζωή μαζί του ήταν παραμύθι»
Νίκος Κουρκούλης: «Προφανώς δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, με την Κέλλυ Κελλεκίδου»
Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για τις αντιδράσεις μετά την αδι-ανοήτη αφιέρωση στον Ηλία Κασιδιάρη
Ευγενία Σαμαρά: «Είχα μεγάλη ανάγκη στο να είμαι προτεραιότητα στη ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς να το ζητάω»
Νέο χειρουργείο για τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, μετά το σοβαρό ατύχημα
Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για το πώς γνωρίστηκε με την Έφη Μουρίκη: «Μου κόπηκε η αναπνοή»
Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια, δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου»
Γιάννης Αϊβάζης: «Είναι δύσκολο, τίποτα δεν αναπληρώνει το καλημέρα για 17 χρόνια και το σ’ αγαπώ με το παιδί σου»
Ο Σταύρος Ζαλμάς ανακοίνωσε αποχώρηση από την υποκριτική: «Είναι απόφαση ψυχραιμότατη & νηφαλιότατη»