Ευγενία Σαμαρά: «Είχα μεγάλη ανάγκη στο να είμαι προτεραιότητα στη ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς να το ζητάω»

«Η απώλεια του πατέρα μου είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω περάσει στη ζωή μου. Τα μαθήματα που πήρα και η αλλαγή μέσα μου δεν θα γινόταν αν δεν είχα αυτή την απώλεια. Δεν θα έτρωγα τα χαστούκια που έφαγα για να πω ότι η ζωή είναι και κάπως αλλιώς»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη με τίτλο «Νέα γυναίκα μόνη ΔΕΝ ψάχνει» στο Youtube. 

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Έχω παιδιά», μίλησε για τη δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό της όσον αφορά στις σχέσεις της.

«Θα ήταν ψέμα να πω ότι η δουλειά έχει επηρεάσει τις σχέσεις μου. Ενώ δουλεύω πολύ, κάπως υπάρχουν όλα μέσα στη ζωή μου. Γιατί κάπως δεν μπορώ και να μην υπάρχουν. Το μόνο που στερούμαι είναι ο ύπνος! Οι σχέσεις υπάρχουν και είναι εκεί, όλων των ειδών. Και τους φίλους μου θα δω και μια προσωπική μου σχέση, αναλόγως τη φάση μου και την περίοδο, θα τη δω και τους γονείς μου και την οικογένεια μου θα μιλήσω. Δεν μπορώ να αποκοπώ, θα με διαλύσει αυτό. Πρέπει να αποσυμφορηθώ από τη δουλειά» ανέφερε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

«Είχα μεγάλη ανάγκη στο να είμαι προτεραιότητα στη ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς να το ζητάω γιατί είμαι και πάρα πολύ περήφανη. Θέλω κάτι από έναν άνθρωπο, θέλω να μου το δώσει αλλά δεν το ζητάω. Αν δεν το κάνεις θυμώνω αλλά δεν θα σου πω ότι θύμωσα. Συνήθως θα πάρω απόσταση. Και δεν έχω επικοινωνήσει! Κάπως τα κάνω έτσι και παγιδεύομαι μέσα στο σχέδιο μου» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Δεν πιστεύω στην τύχη, δεν πιστεύω ότι τα πράγματα συμβαίνουν τυχαία στη ζωή μας. Εμείς έλκουμε τα πράγματα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα εμφανιστεί κάποιος, ο ιππότης με το άσπρο άλογο που θα έχει όλα αυτά που θέλω, γιατί πρώτον μάλλον εγώ δεν έχω καταλάβει ποια είναι αυτά που θέλω, κουβαλάω πράγματα και λίστες που δεν είναι καν δικές μου».

«Η απώλεια του πατέρα μου είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω περάσει στη ζωή μου. Τα μαθήματα που πήρα και η αλλαγή μέσα μου δεν θα γινόταν αν δεν είχα αυτή την απώλεια. Δεν θα έτρωγα τα χαστούκια που έφαγα για να πω ότι η ζωή είναι και κάπως αλλιώς» καταλήγει η Ευγενία Σαμαρά.

Δειτε Επισης

Αναστασία Γιούσεφ για Νίκο Οικονομόπουλο και τα αίσχη στα VIP parties: «Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε!»
«Λύγισε» on camera η Δέσποινα Μοιραράκη: «Eσείς βλέπετε την εξωτερική εικόνα. Η ζωή μαζί του ήταν παραμύθι»
Νίκος Κουρκούλης: «Προφανώς δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, με την Κέλλυ Κελλεκίδου»
Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για τις αντιδράσεις μετά την αδι-ανοήτη αφιέρωση στον Ηλία Κασιδιάρη
Ευγενία Σαμαρά: «Είχα μεγάλη ανάγκη στο να είμαι προτεραιότητα στη ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς να το ζητάω»
Νέο χειρουργείο για τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, μετά το σοβαρό ατύχημα
Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για το πώς γνωρίστηκε με την Έφη Μουρίκη: «Μου κόπηκε η αναπνοή»
Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια, δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου»
Γιάννης Αϊβάζης: «Είναι δύσκολο, τίποτα δεν αναπληρώνει το καλημέρα για 17 χρόνια και το σ’ αγαπώ με το παιδί σου»
Ο Σταύρος Ζαλμάς ανακοίνωσε αποχώρηση από την υποκριτική: «Είναι απόφαση ψυχραιμότατη & νηφαλιότατη»