Γιάννης Αϊβάζης: «Είναι δύσκολο, τίποτα δεν αναπληρώνει το καλημέρα για 17 χρόνια και το σ’ αγαπώ με το παιδί σου»

«Είναι 17 χρόνια γάμου. Προς το παρόν δε με αφορά, δεν έχω το χρόνο ούτε τη διάθεση να σκεφτώ το μέλλον και να κάνω μια άλλη σχέση. Αυτή τη στιγμή το μόνο πράγμα που θέλω είναι να είναι καλά η μικρή μου και η Μαρία Κορινθίου. Η οικογένειά μου δηλαδή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε καλεσμένος στο #ΚαλύτεραΑργά με την Αθηναΐς Νέγκα στο #Action24.

Μιλώντας για την πορεία του στην τηλεόραση και στο θέατρο, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις έντονες στιγμές του, ενώ σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο τα media διαχειρίστηκαν τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου. 

«Ζούμε σε μια εποχή ανθρωποφαγίας, το νορμάλ πειράζει, δεν μπορεί κάποιος να πιστέψει και θα πει: “ένα ζευγάρι δεν πρέπει να χωρίζει νορμάλ, να είναι αγαπημένο. Πρέπει να πλακώνονται, να είναι στα δικαστήρια”, δεν το πιστεύω…

Κάποιος μπορεί να βγει στην τηλεόραση να πει την άποψή του και η άποψή του να αρέσει σε έναν – δύο και οι άλλοι να αρχίσουν να τον σταυρώνουν για αυτόν τον λόγο. Δεν μπορώ να διαφέρω σε κάτι εγώ ή  η Μαρία.

Δεν  αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή. Και τα δημόσια πρόσωπα δεν διαφέρουν σε κάτι από τα καθημερινά ζευγάρια, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας που έχουν συναισθήματα που τσακώνονται, που μπορεί να μην τα βρίσκουν», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

maria_korinthiou_giannis_aivazis__2_

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο ηθοποιός μίλησε για τα νέα δεδομένα στην καθημερινότητά του, μετά τη μετακόμιση στο νέο του σπίτι.

«Τα καλά που έχουμε ζήσει μαζί, επισκιάζουν όλες τις κακές. Οπότε 17 χρόνια οικογένειας και αγάπης που συνεχίζει με σεβασμό, είναι επιτυχία. Αυτό που αξίζει και στους δυο μας – έχουμε τα ίδια συναισθήματα ο ένας για τον άλλον – αξίζει να πάμε παρακάτω. 

Είναι δύσκολο. Ό,τι και να κάνεις, όπως και να έχεις αρχίσει να το κάνεις, τίποτα δεν αναπληρώνει το πρωινό καλημέρα στο παιδί σου και στον άνθρωπο που ήσουν για 17 χρόνια και το καληνύχτα, σ’ αγαπάω που έχεις κάθε βράδυ. Τίποτα δεν το αναπληρώνει», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Για το ενδεχόμενο ενός επόμενου γάμου: «Δεν έχω ούτε  χρόνο, ούτε διάθεση να μπορώ να σκεφτώ το μέλλον. Το μόνο πράγμα που θέλω είναι να είναι καλά η μικρή μου και η Μαρία και να αφοσιωθώ πάνω στη δουλειά μου που αγαπάω και έχω αρκετά πράγματα να δώσω», απάντησε ο Γιάννης Αϊβάζης καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά».

Ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, τονίζοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι καλά η κόρη του και η Μαρία Κορινθίου.

«Ό,τι και να κάνεις, όσες νέες αρχές και να κάνεις, τίποτα δεν αναπληρώνει το πρωινό “καλημέρα” στο παιδί σου και στον άνθρωπο που ήσουν 17 χρόνια μαζί. Και το “καληνύχτα, σ’ αγαπάω” και η αγκαλιά που έχεις κάθε βράδυ. Τίποτα δε τα αναπληρώνει αυτά. Είναι 17 χρόνια γάμου. Προς το παρόν δε με αφορά, δεν έχω το χρόνο ούτε τη διάθεση να σκεφτώ το μέλλον και να κάνω μια άλλη σχέση. Αυτή τη στιγμή το μόνο πράγμα που θέλω είναι να είναι καλά η μικρή μου και η Μαρία. Η οικογένειά μου δηλαδή» είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Για τις διακυμάνσεις που έχει μέσα στη μέρα, αλλά και τον τρόπο που τις διαχειρίζεται, μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Όποτε είχα κατάθλιψη ή δεν είχα καλή διάθεση, έχω γράψει τα καλύτερα πράγματα για μένα. Εγώ για να μπορέσω να συγκεντρωθώ, αν δεν ακούσω μουσική που κόβεις φλέβες, που γουστάρω, που θέλω, δεν είμαι δημιουργικός σε γενικές γραμμές. Αυτό συμβαίνει γιατί ίσως λειτουργείς καλύτερα τα συναισθήματά σου. Και η πολλή ευτυχία δε μας κάνει κακό.

Είμαι ένας άνθρωπος στα όρια του διπολισμού. Δε ξέρω αν τα έχω ξεπεράσει ποτέ. Έχω πολλές διακυμάνσεις στα μέσα της ημέρας. Είμαι δίδυμος γι’ αυτό. Έχει ενδιαφέρον, δε βαριέσαι ποτέ. Τουλάχιστον ξέρω τι είμαι, αυτό το σώζει κάπως. Ζητάω συγγνώμη. Δε φωνάζω αλλά, συνήθως τα μούτρα μου είναι χειρότερα από το να φωνάξω.

Κλείνομαι πολύ σε εμένα γενικά και αυτό ενοχλεί…» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Δειτε Επισης

Αναστασία Γιούσεφ για Νίκο Οικονομόπουλο και τα αίσχη στα VIP parties: «Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε!»
«Λύγισε» on camera η Δέσποινα Μοιραράκη: «Eσείς βλέπετε την εξωτερική εικόνα. Η ζωή μαζί του ήταν παραμύθι»
Νίκος Κουρκούλης: «Προφανώς δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, με την Κέλλυ Κελλεκίδου»
Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για τις αντιδράσεις μετά την αδι-ανοήτη αφιέρωση στον Ηλία Κασιδιάρη
Ευγενία Σαμαρά: «Είχα μεγάλη ανάγκη στο να είμαι προτεραιότητα στη ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς να το ζητάω»
Νέο χειρουργείο για τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, μετά το σοβαρό ατύχημα
Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για το πώς γνωρίστηκε με την Έφη Μουρίκη: «Μου κόπηκε η αναπνοή»
Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια, δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου»
Γιάννης Αϊβάζης: «Είναι δύσκολο, τίποτα δεν αναπληρώνει το καλημέρα για 17 χρόνια και το σ’ αγαπώ με το παιδί σου»
Ο Σταύρος Ζαλμάς ανακοίνωσε αποχώρηση από την υποκριτική: «Είναι απόφαση ψυχραιμότατη & νηφαλιότατη»