Φαίη Ξυλά: «Είμαι άθρησκη, δεν με καλύπτει κάποια θρησκεία»

«Είμαι αρκετά ορθολογίστρια αλλά είμαι ανοιχτή με την έννοια ότι μπορεί να συμβαίνουν πράγματα που ακόμα η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη Φαίη Ξυλά υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά στο πλατό του #Buongiorno. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει, στη σχέση της με τα μεταφυσικά φαινόμενα, καθώς και στον ανήλικο γιο της.

«Είμαστε σε φάση έντονων προβών τώρα, γιατί ανεβαίνουμε. Έχει πολλά τεχνικά η παράσταση. Ο Φάνης (σ.σ. Μουρατίδης) είναι εξαιρετικός και στην σκηνοθεσία και στον ρόλο, είμαστε μια ωραία παρέα σε μια δύσκολη συνθήκη, γιατί το έργο έχει αρκετές δυσκολίες οι οποίες δε φαίνονται. Είναι μια ιστορία σχέσεων αλλά έχει έντονα το υπερφυσικό στοιχείο. Στο θέατρο το υπερφυσικό στοιχείο συμβαίνει πολύ σπάνια σε έργα. Ο Φάνης έχει καταφέρει με έναν τρόπο, αυτό να δημιουργείται», δήλωσε η Φαίη Ξυλά.

«Είμαι αρκετά ορθολογίστρια αλλά είμαι ανοιχτή με την έννοια ότι μπορεί να συμβαίνουν πράγματα που ακόμα η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει. Όλοι οι φίλοι μου έχουν να μου πουν μια ιστορία που τους έχει συμβεί λίγο περίεργη. Εμένα δε μου έχει συμβεί ή μου έχει συμβεί και το έχω εξηγήσει με τη λογική μου», απαντά σε σχετική ερώτηση η ηθοποιός.

«Είμαι άθρησκη, δεν είμαι άθεη όμως, δηλαδή πιστεύω σε κάτι ανώτερο αλλά δεν με καλύπτει κάποια θρησκεία. Σέβομαι όλες τις θρησκείες, μου αρέσουν τα μυστήρια», εξομολογείται χαρακτηριστικά η Φαίη Ξυλά

Μέσα σε όλα, η Φαίη Ξυλά μίλησε για τη σχέση με τον 9 ετών γιό της αλλά και για το πως αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά σε σχέση με την εικόνα της.

«Ο γιος μου είναι εννέα χρονών. Είναι σε φάση που μπορούμε και συνεννοούμαστε, συζητάμε πολύ. Δε θα έλεγα ότι είναι χαμηλών τόνων, είναι αρκετά ζωηρός αλλά είναι και φυσιολογικό τα παιδάκια να είναι ζωηρά. Διαβάζει, είναι μελετηρός αλλά μέχρι ένα σημείο, δε το παρακάνει…Θα έρθει να δει την παράσταση. Έχει καταλάβει τι δουλειά κάνω, έχει έρθει γενικά σε πολλές πρόβες και σε γύρισμα και σε παραστάσεις.

Του έχω εξηγήσει τι δουλειά κάνω και θέλω να έρχεται και στον χώρο που δουλεύω για να βλέπει που είμαι. Νομίζω σε όλα τα παιδιά αρέσει το θέατρο… Στα γυρίσματα συνήθως βαριέται, εκτός αν του δώσουμε κάποια δουλειά να κάνει. Με έχει δει στην τηλεόραση, έβλεπε φανατικά το “Έρωτας με διαφορά”» είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

«Δε προσέχω ιδιαίτερα την εικόνα μου. Δεν είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Θα βάλω τις κρέμες μου αλλά τίποτα το ιδιαίτερο, Αισθάνομαι ότι ο χρόνος που φέρεται πολύ καλά, και όσο μεγαλώνω νιώθω πολύ καλύτερα, δε θα ήθελα να πάω προς τα πίσω. Δεν αναπολώ τίποτα από το παρελθόν. Μου αρέσει πάντα να σκέφτομαι το μετά. Τα όνειρά μου δε τα λέω ποτέ, τα κρατάω για μένα… Νομίζω ότι είμαι αισιόδοξος άνθρωπος παρότι είμαι ρεαλίστρια» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

«Αισθάνομαι ότι ο χρόνος μού φέρεται πολύ καλά και επίσης όσο μεγαλώνω νιώθω πολύ καλύτερα. Δε θα ήθελα ποτέ να πάω προς τα πίσω. Δεν αναπολώ το παρελθόν», σημειώνει η Φαίη Ξυλά για την εξωτερική της εμφάνιση.

Δειτε Επισης

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για τις αντιδράσεις μετά την αδι-ανοήτη αφιέρωση στον Ηλία Κασιδιάρη
Ευγενία Σαμαρά: «Είχα μεγάλη ανάγκη στο να είμαι προτεραιότητα στη ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς να το ζητάω»
Νέο χειρουργείο για τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, μετά το σοβαρό ατύχημα
Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για το πώς γνωρίστηκε με την Έφη Μουρίκη: «Μου κόπηκε η αναπνοή»
Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια, δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου»
Γιάννης Αϊβάζης: «Είναι δύσκολο, τίποτα δεν αναπληρώνει το καλημέρα για 17 χρόνια και το σ’ αγαπώ με το παιδί σου»
Ο Σταύρος Ζαλμάς ανακοίνωσε αποχώρηση από την υποκριτική: «Είναι απόφαση ψυχραιμότατη & νηφαλιότατη»
Φαίη Ξυλά: «Είμαι άθρησκη, δεν με καλύπτει κάποια θρησκεία»
Η ανάρτηση της Νάντιας Κοντογεώργη μετά το σοβαρό ατύχημα και το χειρουργείο
Ζέτα Δούκα για τον χωρισμό της: «Απολαμβάνω τη ζωή μόνη μου, χωρίς να χρειάζεται να έχω έναν σύντροφο»