Σοκάρει η μαντινάδα των Droulias Brothers στον θαμώνα Ηλία Κασιδιάρη, στο πλαίσιο της 7ήμερης άδειας του

«Λάθος και πάλι χτύπησες Ηλία αδελφάκι, έπρεπε να τις έριχνες στον γερο-Παπαδάκη», «Γεια σου, Λιάκο, αδελφέ μου!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες στο TikTok ένα βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος στο πλαίσιο της 7ήμερης άδειας που πήρε από τις φυλακές επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Droulias Brothers.

Ο τέως Βουλευτής και μέλος της «Χρυσής Αυγής», ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, είχε πάρει άδεια και βρέθηκε με παρέα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί για να… διασκεδάσει με την παρέα του!

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, λοιπόν, θέλησε να του αφιερώσει μία μαντινάδα σοκ, αναφερόμενος στο περιστατικό ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλλη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη πριν από χρόνια.

«Λάθος και πάλι χτύπησες Ηλία αδελφάκι, έπρεπε να τις έριχνες στον γερο-Παπαδάκη», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, προσθέτοντας: «Γεια σου, Λιάκο, αδελφέ μου!».

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της σχολίασαν το γεγονός πως ένας από τους τραγουδιστές αφιέρωσε μία μαντινάδα στον καταδικασμένο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ανασύροντας μνήμες από το βίαιο περιστατικό με τη Λιάνα Κανέλλη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Εμένα όλο αυτό με σοκάρει. Αρχικά, εγώ δεν ήξερα ότι μπορεί ένας άνθρωπος που εκτίει την ποινή του στη φυλακή και να πάει και στα μπουζούκια», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, φιλοξενώντας τηλεφωνικά τον τραγουδιστή στον αέρα της εκπομπής, ο οποίος απέδωσε το περιστατικό σε χιούμορ.

«Εγώ προσωπικά δεν γέλασα με αυτό, το αντίθετο μάλιστα, με στεναχώρησε. Μπορώ να σου πω ότι θλίβομαι. Εσένα σου άρεσε αυτό; Κάποια πράγματα δεν είναι σχετικά, ούτε έχουν να κάνουν με λογοκρισία. Εδώ του είπες να δείρει τον γέρο Παπαδάκη. Ήταν μία στιγμή που μακάρι να μην τη θυμόμαστε, ήταν τόσο ντροπιαστικό! Δεν έχεις μετανιώσει;», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια εμφανώς ενοχλημένη.

«Θα έπρεπε σώνει και καλά να κάνεις μία αφιέρωση στον Κασιδιάρη; Και πες ότι την κάνεις, μπλέκεις μέσα έναν άνθρωπο, λες για την ηλικία του και τον παροτρύνεις να τον δείρεις; Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα μία μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο. Κάποια πράγματα δεν είναι πλάκα», επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παρεμβαίνει εκνευρισμένος λέγοντας πως πλάκα δεν μπορεί να γίνεται με την κακοποίηση.

Ο τραγουδιστής, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου και τη Super Κατερίνα, υποστήριξε ότι όλο αυτό έγινε στο πλαίσιο σάτιρας:  

«Του αφιερώσαμε μια μαντινάδα στο πλαίσιο του χιούμορ που μας διακατέχει στο μαγαζί. Εμένα δεν μου αρέσει η λογοκρισία στο τραγούδι. Είμαστε σε ελεύθερη χώρα και μπορούμε να τραγουδήσουμε ό,τι θέλουμε. Ήταν μια πράξη που έγινε πριν από 11 χρόνια, κατακριτέα, εμείς πάνω στο κομμάτι της διασκέδασης το είπαμε, οι μαντινάδες βγαίνουν αυθόρμητα. Ίσως να μην χρειαζόταν να το πούμε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού όπου τραγουδούσαν οι Droulias Brothers, Δημήτρης Βραχάμης, πήρε θέση για το περιστατικό.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα άλλη κουβέντα. Το συζήτησα με τα παιδιά, είναι καλλιτέχνες. Δεν είναι θαμώνας ο Κασιδιάρης, πρώτη φορά ήρθε. Οι πελάτες του καταστήματος δεν επιλέγονται ανάλογα με την πολιτική τους θέση. Τα παιδιά τα ξέρω, είναι λάθος η έκφραση και η τοποθέτηση. Σίγουρα δεν είναι κάτι που έγινε επίτηδες για να προτρέψει κάποιον να κάνει οτιδήποτε λάθος. Πάνω στη δουλειά ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει λάθος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Σοκάρει η μαντινάδα των Droulias Brothers στον θαμώνα Ηλία Κασιδιάρη, στο πλαίσιο της 7ήμερης άδειας του
Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου»
Μαρία Σολωμού: «Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος σχολιάσει ότι βγαίνω γυμνή στο θέατρο»
Λύγισε η σύζυγος του Βασίλη Καρρά όταν διαβάστηκε το μήνυμα του προς εκείνη στην αυτοβιογραφία του
Στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο, ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης
Χριστιάνα Κατσιέρη: Aπό το #MSRgr και #GNMTgr, εκπροσωπεί την Ελλάδα στα Μις Υφήλιος 2024
Ίχνη «ροζ κοκαΐνης» στην τοξικολογική του Liam Payne - Η αστυνομία ψάχνει τον έμπορο ναρκωτικών
Νέες αγωγές για Diddy: Βίασε 13χρονο κορίτσι μαζί με 2 celebrities - Παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο αγόρι
Γιάννης Ζουγανέλης: «Η ζημιά που κάηκε το σπίτι μου μπορεί να είναι πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ»
Ο Ορέστης Χαλκιάς χώρισε με την επί οκτώ χρόνια σύντροφό του, Δάφνη Κιουρκτσόγλου