Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου»

Πασχάλης: «Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που έπεσε η Μαρινέλλα, ίσως αυτό να είναι η κορυφαία στιγμή για έναν καλλιτέχνη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο νοσοκομείο παραμένει η Μαρινέλλα, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη σε συναυλία της στην σκηνή του Ηρωδείου την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή #Buongiorno το πρωί της Τρίτης (22/10), αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

«Η κατάσταση είναι σταθερή, πρέπει να καθίσει τουλάχιστον μία – δύο εβδομάδες στο δωμάτιο να σταθεροποιηθεί και θα δοθούν οι οδηγίες από τους γιατρούς έτσι ώστε να ακολουθήσει την ειδική θεραπεία που πρέπει», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη για τη Μαρινέλλα.

«Αποφασίζει η οικογένεια αν θα γίνει σε ειδικό κέντρο ή στο εξωτερικό. Αυτό πρέπει να ακολουθήσει και έτσι πρέπει να γίνει. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι οι ασθενείς αυτοί να πάνε σε ειδικά κέντρα, η βοήθεια είναι μεγαλύτερη και υπάρχουν και μηχανήματα αποκλειστικά για αυτές τις θεραπείες.

Δυνατή γυναίκα είναι, όλα θα πάνε καλά. Είναι από τους ασθενείς που λένε: εγώ θέλω να ζήσω. Είναι δύο οι κατηγορίες των ασθενών: αυτοί που το παλεύουν και αυτοί που παραδίδουν τα όπλα», επισημαίνει η Ματίνα Παγώνη.

«Η ζωή της Μαρινέλλας είναι το τραγούδι, η Μαρινέλλα τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια αυτή, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Ένα άτομο που βγαίνει από ΜΕΘ ή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όσο λιγότερες επισκέψεις έχει τόσο καλύτερα είναι. Πρέπει να απαγορεύονται οι επισκέψεις πολλών ατόμων, μόνο η οικογένεια, λόγω των λοιμώξεων και των ιώσεων που κυκλοφορούν», καταλήγει η Ματίνα Παγώνη.

Ο Πασχάλης ήταν καλεσμένος στο #ToPrwino την Τρίτη και όταν η κουβέντα έφτασε στο Ηρώδειο και τις εμφανίσεις πολλών καλλιτεχνών που παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια, είπε τα εξής: «Το Ηρώδειο άνοιξε πολύ τις πύλες του στον καλλιτεχνικό χώρο και θα το προτιμούσα λίγο πιο κλειστό, όχι τόσο όσο ήταν».

«Κάποια στιγμή σκεφτόμουν και το Ηρώδειο, αλλά το σκεφτόμουν με ένα θράσος… Έχω τραγουδήσει ως guest, αλλά δεν ήταν δική μου συναυλία όπως ήταν αυτή της Μαρινέλλας. Ήταν δική της συναυλία και τη δικαιούταν και πολύ σωστά την έκανε και ίσως γι’ αυτό τον λόγο να είχε και πολύ στρες», εξομολογήθηκε ο Πασχάλης και συνέχισε:

«Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που έπεσε. Τη σκέφτηκα… Για έναν καλλιτέχνη που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι τιμή να πέσει στην πρώτη γραμμή, όπως ο στρατιώτης που πέφτει στην πρώτη γραμμή του πολέμου. Έτσι και η Μαρινέλλα που ήταν και είναι στρατιώτης και ευχόμαστε να γίνει καλά και μακάρι να την τελειώσει αυτή τη συναυλία που ξεκίνησε».

«Είναι μεγάλη τιμή να πέσεις επάνω στη σκηνή που υπηρετείς τον κόσμο, το κοινό. Συγκινήθηκα όταν την είδα να πέφτει. Λέω, ίσως αυτό να είναι η κορυφαία στιγμή για έναν καλλιτέχνη», κατέληξε ο Πασχάλης.

Δειτε Επισης

Λύγισε η σύζυγος του Βασίλη Καρρά όταν διαβάστηκε το μήνυμα του προς εκείνη στην αυτοβιογραφία του
H υπερκαλλονή Penélope Cruz φωτογράφισε τον υπερθεό, Javier Bardem γυμνό!
Ο Bryan Adams υπέγραψε κιθάρα για δημοπρασία υπέρ του Hope For Children Κύπρου
Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Κάνω με συναίσθημα αυτή τη δουλειά και γι’ αυτό την πατάω πολλές φορές»
Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε από το Εδιμβούργο - Περίμενε καρτερικά στην ουρά με 50 άτομα για ταξί
Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια & με το που χωρίζεις να πρέπει να περάσεις τεστ;»
Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει την Άννα Φόνσου: «Mε πέταξε έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού»
Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου»
Η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα Όλγας Κεφαλογιάννη - Μίνωα Μάτσα
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά τον χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης μου με βοήθησε ψυχολογικά»