Στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο, ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελίου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο - Παρασύρθηκε πεζός από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη χθες το απόγευμα της Δευτέρας 22/10 ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελίου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta Post, ο 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν πεζός στην οδό Κρασαδάκη στο Ηράκλειο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ελαφρύτερα οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο.

Είναι πολυτραυματίας, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη ενώ όπως έχει γίνει γνωστό έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον.

Φέρει τραύμα στο κεφάλι, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ ακόμα φέρει τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σε σπονδυλική στήλη, στη μέση, σε λεκάνη και μηρό, ενώ φέρει και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη.

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, ενώ υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Όσον αφορά στους επιβαίνοντες στο δίκυκλο, ο 50χρονος δεν τραυματίστηκε, ενώ ο 17χρονος ελαφρά, και μετά την παροχή των α’ βοηθειών, αποχώρησε από το Βενιζέλειο. Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, ερευνώνται από την τροχαία.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η εκπομπή #HappyDay και η Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος ευχαρίστησε για τις ευχές για ανάρρωση του πατέρα του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Μανώλη Παπακαλιάτη.

p_papakaliatismpampas2

Το πρωί της Τρίτης 22/10, μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης μετέφερε όλα τα νεότερα για την υγεία του πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Δεν είναι διασωληνωμένος. Έχει χειρουργηθεί για κατάγματα στο δεξιό μηριαίο, έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση και κατάγματα στη δεξιά κνήμη. Φέρει επίσης κατάγματα στην άνω και κάτω γνάθο, στα ζυγωματικά, ένα κάταγμα στον έβδομο σπόνδυλο… Αιμοδυναμικά είναι σταθερός, αναπνευστικά είναι σταθερός.

Είμαστε σε μια σταθερή κατάσταση. Θεωρητικά για έναν πολυτραυματία υπάρχει κίνδυνος αλλά με τα τωρινά δεδομένα θεωρώ ότι είμαστε σε μια κρίσιμη μεν κατάσταση αλλά καλή και σταθερή. Πληροφορούμε ότι τα παιδιά του είναι από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό του… Ευτυχώς δεν έχει κάποια σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση… Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα για τυχόν επιπλοκές» είπε ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Ο Κώστας Δανδουλάκης, αναπληρωτής διοικητής Βενιζελείου Νοσοκομείου, μιλησε στο #ToPrwino:

«Μηχανάκι με δυο επιβαίνοντες παρέσυρε τον κύριο Παπακαλιάτη. Είναι τυχερός παρότι τραυματίας.»

Δειτε Επισης

Λύγισε η σύζυγος του Βασίλη Καρρά όταν διαβάστηκε το μήνυμα του προς εκείνη στην αυτοβιογραφία του
H υπερκαλλονή Penélope Cruz φωτογράφισε τον υπερθεό, Javier Bardem γυμνό!
Ο Bryan Adams υπέγραψε κιθάρα για δημοπρασία υπέρ του Hope For Children Κύπρου
Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Κάνω με συναίσθημα αυτή τη δουλειά και γι’ αυτό την πατάω πολλές φορές»
Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε από το Εδιμβούργο - Περίμενε καρτερικά στην ουρά με 50 άτομα για ταξί
Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια & με το που χωρίζεις να πρέπει να περάσεις τεστ;»
Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει την Άννα Φόνσου: «Mε πέταξε έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού»
Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου»
Η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα Όλγας Κεφαλογιάννη - Μίνωα Μάτσα
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά τον χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης μου με βοήθησε ψυχολογικά»