Ίχνη «ροζ κοκαΐνης» στην τοξικολογική του Liam Payne - Η αστυνομία ψάχνει τον έμπορο ναρκωτικών

Η αδελφή του έμαθε για τον θάνατο του τραγουδιστή μέσω του διαδικτύου: «Ελπίζω να έχεις βρει επιτέλους γαλήνη εκεί πάνω» - Oι One Direction σημειώνουν ρεκόρ ακροάσεων μετά τον τραγικό θάνατο του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Liam Payne είχε ίχνη συνδυασμού ναρκωτικών στον οργανισμό του -συμπεριλαμβανομένης «ροζ κοκαΐνης»- όταν έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημερώσης της Αργεντινής.

Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 31 ετών, όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου CasaSur στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Η αστυνομία της Αργεντινής και οι εισαγγελείς που ερευνούν το τραγικό περιστατικό αντιμετωπίζουν τον θάνατο ως «αδιευκρίνιστο» και ψάχνουν τον έμπορο ναρκωτικών που τον προμήθευσε εκείνο το βράδυ.

Από τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι ο τραγουδιστής πέθανε από πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σπασμένου κρανίου, αφού έπεσε από ύψος 13 μέτρων και σκοτώθηκε.

Σε μια νέα ενημέρωση τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της σορού του Πέιν βρήκαν ίχνη κοκαΐνης, βενζοδιαζεπίνης, κρακ κοκαΐνης και «ροζ κοκαΐνης», η οποία αποτελεί έναν συνδυασμό μεθαμφεταμίνης, κεταμίνης και MDMA.

Ενώ οι εξετάσεις των ουσιών - λευκή σκόνη, ίχνη χημικών κρυστάλλων και συνταγογραφούμενων φαρμάκων - που βρέθηκαν στη σουίτα του στο ξενοδοχείο συνεχίζονται, έχουν ολοκληρωθεί τα αποτελέσματα της νεκροψίας του σώματός του.

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκε επίσης μια αυτοσχέδια πίπα από αλουμίνιο, που χρησιμοποιείται συνήθως για να καπνίσει κάποιος κρακ, κοκαΐνης, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο αργεντίνικος ειδησεογραφικός ιστότοπος #Infobae ανέφερε: «Η ιατροδικαστική μελέτη που διενεργήθηκε στο σώμα του Λίαμ προσδιόρισε την παρουσία κοκαΐνης. Η εξέταση που διενεργήθηκε από την Αστυνομία της πόλης [Μπουένος Άιρες] στην ουσία που βρέθηκε στο τραπέζι του δωματίου του Λίαμ δεν επιβεβαίωσε ότι η λευκή σκόνη είναι κοκαΐνη. Πρέπει να ακολουθήσει μια δεύτερη δοκιμή για να προσδιοριστεί η φύση της ουσίας».

Ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού δικτύου ABC περιγράφει:

«Η μερική νεκροψία διαπίστωσε ότι ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 31 ετών, είχε πολλαπλές ουσίες στον οργανισμό του όταν έπεσε νεκρός από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του δωματίου του ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 16 Οκτωβρίου. Οι ουσίες αυτές περιλάμβαναν «ροζ κοκαΐνη» - ένα ψυχαγωγικό ναρκωτικό που συνήθως είναι μείγμα διαφόρων ναρκωτικών, όπως μεθαμφεταμίνη, κεταμίνη, MDMA και άλλα - καθώς και κοκαΐνη, βενζοδιαζεπίνη και κρακ. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκε επίσης ένας αυτοσχέδιος σωλήνας από αλουμίνιο για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών».

Η σορός του τραγουδιστή δεν θα δοθεί στον πατέρα του, μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις, σύμφωνα με δικαστικές πηγές της Αργεντινής. Αναμένεται να παραμείνει στο Μπουένος Άιρες μέχρι να μπορέσει να φέρει πίσω τη σορό του γιου του.

Η κηδεία του τραγουδιστή αναμένεται να λάβει χώρα στη Βρετανία τον Νοέμβριο.

Η αδελφή του Liam Payne, Nicola, αποκάλυψε ότι έμαθε για τον θάνατό του στο Διαδίκτυο, ενώ απέτισε φόρο τιμής στον τραγουδιστή.

«Έχω δημοσιεύσει για τον Liam και τα επιτεύγματά του όλα αυτά τα χρόνια ως περήφανη αδελφή που του στάθηκα τότε, τώρα και για πάντα!!!», ξεκίνησε τη μακροσκελή δήλωσή της που μοιράστηκε στο Instagram τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

«Όταν είδα την είδηση να εμφανίζεται στο τηλέφωνό μου ότι μας άφησες πάγωσα, ήθελα τόσο πολύ να μην είναι αλήθεια. Πέρασα μέρες ελπίζοντας ότι ήταν λάθος και κάποιος έκανε λάθος», εξέφρασε πριν σημειώσει ότι ο Liam Payne ήταν «πολύ καλός για αυτή τη γη».

Τον θυμόταν επίσης ως έναν «άγγελο που ζούσε για να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν και να είναι ευτυχισμένοι» και να «δείχνει καλοσύνη σε όλους» που συναντούσε.

Η Nicola Payne επισήμανε ότι, ως οικογένεια, δεν έβγαζαν «πολλές φωτογραφίες» με τον τραγουδιστή, επειδή δεν ήθελαν να τον κάνουν να νιώσει ότι βρισκόταν «σε ένα δωμάτιο γεμάτο θαυμαστές». Ωστόσο, ήταν «οι μεγαλύτεροι θαυμαστές του από πάντα και για πάντα».

Στο μήνυμά της, η Nicola Payne θυμήθηκε όταν ο Liam γνώρισε την κόρη της και «πόσο ενθουσιασμένος» ήταν που έγινε θείος.

«Έζησες τη ζωή σου με το σύνθημα γιατί να μπεις στον κόπο να κάνεις κάτι αν δεν είσαι λαμπρός σε αυτό, και Liam ήσουν σίγουρα λαμπρός σε ό,τι έκανες!!! Δυστυχώς αυτός ο σκληρός κόσμος είναι πάντα πολύ γρήγορος στο να κρίνει κάποιον από μερικά αποσπάσματα 5 δευτερολέπτων, και μετά νομίζουν ότι αυτό τους δίνει το δικαίωμα να μπορούν να μιλούν σαν να σε ξέρουν. Σε γνωρίζαμε και σε αγαπούσαμε», συνέχισε.

«Ελπίζω να έχεις βρει επιτέλους γαλήνη εκεί πάνω και να συνεχίσεις να μας φροντίζεις όλους, όπως έκανες και στη ζωή σου».

Οι θαυμαστές του Liam Payne εκφράζουν τη θλίψη τους μέσα από τη μουσική του, με τον αριθμό των ακροάσεων τόσο των σόλο κομματιών του όσο και των τραγουδιών των One Direction να σημειώνει σημαντική αύξηση στο #Spotify.

Πριν τον τραγικό του θάνατο την περασμένη εβδομάδα, ο Liam Payne είχε 4,7 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στην πλατφόρμα, αριθμός που πλέον έχει σχεδόν διπλασιαστεί, φτάνοντας τα 8 εκατομμύρια. Το πρώτο του σινγκλ, «Strip That Down» που κυκλοφόρησε το 2019 σε συνεργασία με τον Quavo, έχει συγκεντρώσει πάνω από 800.000 επιπλέον ακροάσεις.

Ανάλογη είναι η αύξηση και για τους One Direction, που από 42,4 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές έχουν φτάσει σχεδόν στα 50 εκατομμύρια. Τα τρία δημοφιλέστερα τραγούδια τους, «Night Changes», «Story of My Life» και «What Makes You Beautiful», έχουν αυξήσει κατά 13 έως 17 εκατομμύρια τις ακροάσεις τους.

Την ημέρα μετά τον θάνατο του Liam Payne, οι One Direction κατέγραψαν την πιο δυνατή ημέρα τους στο streaming, συγκεντρώνοντας 57,5 εκατομμύρια ακροάσεις – σχεδόν πέντε φορές περισσότερες από την προηγούμενη ημέρα.

spotify

Τα δεδομένα είναι εντυπωσιακά, λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλοί από τους θαυμαστές του Liam δηλώνουν στο X (πρώην Twitter) ότι δεν μπορούν ακόμα να ακούσουν τη μουσική του λόγω της βαθιάς θλίψης για τον 31χρονο τραγουδιστή.

Δειτε Επισης

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια & με το που χωρίζεις να πρέπει να περάσεις τεστ;»
Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει την Άννα Φόνσου: «Mε πέταξε έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού»
Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου»
Η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα Όλγας Κεφαλογιάννη - Μίνωα Μάτσα
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά τον χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης μου με βοήθησε ψυχολογικά»
Πρόβα νυφικού για την Ιωάννα Τούνη - O διάλογος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
Στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο, ο πατέρας του, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης
Ίχνη «ροζ κοκαΐνης» στην τοξικολογική του Liam Payne - Η αστυνομία ψάχνει τον έμπορο ναρκωτικών
Νέες αγωγές για Diddy: Βίασε 13χρονο κορίτσι μαζί με 2 celebrities - Παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο αγόρι
Άννα Κουτσαφτίκη: «Δεν θέλω να με... γιατροπορέψει το παιδί μου, θα πάω αυτοβούλως σε γηροκομείο»