Γιώργος Μπένος: «Ξέσπασα σε κλάματα στη σκηνή με τον Τσορτέκη, ήταν από τις πιο δύσκολες, ήταν γροθιά»

Οι αποκαλύψεις για το #Maestro: «Κατά τη διάρκεια που κάναμε τα γυρίσματα κι εγώ επηρεαζόμουν. Σκεφτόμουν ότι ένα παιδί μπορεί να βιώνει κάτι αντίστοιχο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Μπένος από το #Maestro φιλοξενήθηκε στην εκπομπή #Στούντιο4, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Φάλαινα».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τον ρόλο του ως «Σπύρος».

«Με τον Ορέστη Χαλκιά δοκιμαστήκαμε και οι δύο για τον ίδιο ρόλο και κάπως κατά τη διάρκεια των ακροάσεων μου ζητήθηκε τον ρόλο του Σπύρου. Δοκιμαστήκαμε με τον Ορέστη ως ζευγάρι. Μας πρότεινε ο Αντίνοος Αλμπάνης, που τον γνώρισα μαζί με τον Ορέστη Χαλκιά στη σειρά “Ηλιος”. Έτσι περάσαμε την οντισιόν που είχε αρκετά παιδιά» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπένος εξομολογήθηκε: «Όταν διάβασα το σενάριο για το Maestro, ήξερα ότι ήταν μία ιστορία που είχε κάτι να πει. Ήξερα ότι έχει γράψει κάτι πολύ όμορφο, το οποίο έχει κάτι να πει στον κόσμο. Δεν ήταν ένας εύκολος ρόλος, το καταλάβαινα. Είχε να διαχειριστεί πολλές δυσκολίες κι εγώ για να τον προσεγγίσω κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια. Ήταν ένα παιδί που δεχόταν βία. Κατά τη διάρκεια που κάναμε τα γυρίσματα κι εγώ επηρεαζόμουν. Σκεφτόμουν ότι ένα παιδί μπορεί να βιώνει κάτι αντίστοιχο. Αυτή η σκηνή με τον Τσορτέκη ήταν από τις πιο δύσκολες και είχα ξεσπάσει σε κλάματα, ήταν γροθιά για όλους μας». 

Ο Γιώργος Μπένος μίλησε για τη συνεργασία του με τους υπόλοιπους συντελεστές του #Maestro και τα λόγια που τού είπε η Μαρία Καβογιάννη.

«Στην αρχή ήμασταν πολύ μαγκωμένοι, αλλά είναι όλοι τους τόσο απλοί άνθρωποι. Με τη Μαρία Καβογιάννη μοιάζουμε πολύ. Η Μαρία μου έλεγε πολλές φορές ότι «εσύ μοιάζεις πιο πολύ για γιος μου απ’ ό,τι η κόρη μου». Πολλοί άνθρωποι μας το έλεγαν και στον δρόμο ότι έγινε πολύ σωστό casting» δήλωσε ο Γιώργος Μπένος.

«Υπήρχε μια αγωνία γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν γράψει ιστορία, αλλά είναι και τόσο απλοί και η Μαρία κι η Χαρούλα κι ο Χριστόφορος και ο Φάνης και η Μαρίζα και αισθανθήκαμε οικογένεια» πρόσθεσε ο Γιώργος Μπένος.

Ο Γιώργος Μπένος και η αφορμή για να γνωρίσει στον δρόμο μία κοπέλα η οποία τον σόκαρε με την αποκάλυψή της. 

«Μου ήρθε από κοντά και με σόκαρε!» είπε αρχικά ο ηθοποιός εξιστορώντας τη συνάντησή του με αυτή την κοπέλα.

Και συνέχισε: «Περπατούσα στη Σταδίου και με φώναξε μια κοπέλα με το μικρό μου. Νόμιζα ότι ήταν κάποια γνωστή μου. Έρχεται, με αγκαλιάζει και μου λέει ότι δεν γνωριζόμαστε και κατάλαβα ότι ήταν λόγω του Maestro. Και μου μιλούσε με ένα χαμόγελο… Και πάνω στο χαμόγελό της, μου λέει “έχω φάει τόσο ξύλο από τον πατέρα μου” και θυμάμαι ότι δεν ήξερα πώς να αντιδράσω».

Ο Γιώργος Μπένος κατέληξε λέγοντας: «Δεν ήξερα αν πρέπει να της πω κάτι, να την πάρω αγκαλιά, τι λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις… Της είπα μόνο “μπορώ να σε κάνω μια αγκαλιά;”. Την κάνω αγκαλιά και μου λέει “μην αγχώνεσαι, δεν ζει πια, οπότε όλα καλά”. “Το έχω ξεπεράσει, αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ” μου είπε σαν κλείσιμο».

Δειτε Επισης

Χριστιάνα Κατσιέρη: Aπό το #MSRgr και #GNMTgr, εκπροσωπεί την Ελλάδα στα Μις Υφήλιος 2024
Γιώργος Μπένος: «Ξέσπασα σε κλάματα στη σκηνή με τον Τσορτέκη, ήταν από τις πιο δύσκολες, ήταν γροθιά»
Η Έλενα Παπαρίζου ξέσπασε σε λυγμούς, βλέποντας βίντεο έκπληξη με τον πατέρα της που έχασε!
Trannos: «Η τραπ να μπει φυλακή, οι ρεμπέτες γιατί ήταν έξω; Τι διαφορετικό έχουμε;»
Snik για Κυριάκο Βελόπουλο: «Ο Βερόπουλος; Εγώ νόμιζα ότι είναι σούπερ μάρκετ. Τι είναι αυτός;»
Στην Ελλάδα ο Nicolas Cage για χάρη των γυρισμάτων της νέας του ταινίας
Στα λατομεία της Δράμας για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Romain Gavras για το Hollywood η Salma Hayek
Η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει σειρά με φόντο τη Θεσσαλονίκη, έκλεισε και με το #Netflix!
#GreysAnatomy: Η σεναριογράφος της σειράς προσποιούνταν για 10 χρόνια ότι είχε καρκίνο - Η ανάρτησή της
Γιώργος Θεοφάνους: «Το Ηρώδειο έχει να κάνει και με τον τρόπο που ντύνεται ή ξεντύνεται ένας καλλιτέχνης»