Μαρία Σολωμού: «H λαίλαπα των χαστουκιών των εκπομπών, ήταν πληγωτική. Τρόμαξα, έφαγα πολύ ξύλο»

«Η εικόνα της ταλαιπωρημένης 50χρονης γυναίκας, με τα ψώνια στο χέρι, της δεκαετία του ’70 και του ’80 που έχει αφήσει τον εαυτό της και χαρακτηρίζεται ως μητέρα σωστή, δεν την καταλαβαίνω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη στην παρέα του #Buongiorno ήταν η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού πρωταγωνιστεί στον μονόλογο Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α., μία παράσταση που κάνει πρεμιέρα απόψε στο μικρό Χορν.

«Είχα να κάνω σεζόν κανονικό θέατρο το 2020. Τότε αναθεώρησα πολλά. Θα πρέπει τόσο πολύ να καίγομαι να κάνω την επόμενη δουλειά, αλλιώς δεν έχει νόημα. Εμένα αυτό το στοπ μου έκανε καλό».

«Κιτσοπούλου και Σολωμού τρομάζει κάπως. Το έργο αυτό το αγαπούσα πάντα, το ήξερα το κείμενο. Όταν έσκασε η πρόταση άρχισε το μυαλό μου να τρέχει. Μία ζωή απέφευγα τους μονολόγους. Είναι μία μοναξιά, μιλάς στον κόσμο. Έχω φοβερό stage fright».

«Είναι ένας μονόλογος που μιλά έντονα στο κοινό. Αυτό δεν το είχα ξανακάνει. Κάνω πρόβα και μιλάω σε κάτι άδεια καθίσματα. Ξαφνικά χθες είπα να κάνω γενική πρόβα με κόσμο. Μπήκαν μέσα 30 άτομα. Νικιέται, στα πρώτα πέντε λεπτά φεύγει το άγχος».

Για τα podcasts της, τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και απήχηση είπε:

«Πάντα έλεγα άμα βαρεθώ, θα κάνω κάτι άλλο. Πάντα μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Όταν είσαι ηθοποιός, πάντα είσαι ηθοποιός, δεν σταματάει αυτό. Δεν περίμενα ότι τα podcasts θα είχαν τόση έκθεση. Όταν τα ξεκίνησα, ουδέποτε το πίστεψα, γιατί στον πρώτο και τον δεύτερο χρόνο ήταν μόνο Youtube».

«Δεν το είχε τσιμπήσει κανείς, όταν έγινε αυτό, τα έχασα. Δεν φοβήθηκα, θύμωσα πολύ, γιατί έπαιρναν αποσπάσματα και ήταν σαν να μιλάω μόνη μου. Στα podcasts μιλάω με παραδείγματα του παρελθόντος. Έλεγαν πως έβγαινα εγώ, μία κουτή κανονικά, που λέει τα γκομενικά της. Εκεί θύμωσα, κάποια στιγμή συμμορφώθηκαν».

«Κάποια στιγμή, πριν πολλά χρόνια, με ένοιαζε πολύ τι έλεγαν για μένα, όταν ξεκίνησε η λαίλαπα των χαστουκιών των εκπομπών. Εκεί πια ήταν πληγωτικό. Τότε τρόμαξα, ήρθε η ώρα που αναρωτήθηκα αν έχουν δίκιο! Με ένοιαζε τότε, γιατί ήμουν από τις πρώτες που έφαγαν πολύ ‘ξύλο’. Στενοχωριόμουν»

Ακόμη, αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται στα social media και το age shaming.

«Το καλοκαίρι πήρα κάποια κιλά. Ανέβαζα τις φωτογραφίες μου και υπάρχει σχόλιο από κάτω ‘Μαράκι, έφαγες’. Σε μένα; Αλήθεια, σε μένα; Γέλασα πάρα πολύ. Τα σχόλια τα βαρβάτα ήταν πολύ άσχημα και ξεκινάω τα delete. Ιδιαίτερα το age shaming… Όταν βγάζεις τέτοιο μίσος και κακία στο ίδιο φύλο, αφού ξέρεις ότι θα έρθεις στην ηλικία μου».

«Ή είσαι μαμά ή μία γυναίκα active, που προσέχει τον εαυτό της; Δεν ξέρω γιατί η εικόνα της ταλαιπωρημένης 50χρονης γυναίκας με τα ψώνια στο χέρι της δεκαετία του ’70 και του ’80 και να έχει αφήσει τον εαυτό της χαρακτηρίζεται ως μητέρα σωστή, δεν το καταλαβαίνω. Δεν ξέρω γιατί η γυναίκα πρέπει να σταματήσει να δουλεύει για να μεγαλώσει τα παιδιά και να μαγειρεύει, δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Με ρώταγε δημοσιογράφος ότι ήμουν sex symbol. Λέω, ‘τι λέτε, όταν βγήκα περπατούσε η Δήμητρα Ματσούκα!’».

«Δεν φίλτραρα ποτέ τίποτα», ανέφερε σχετικά με τις παρελθοντικές της δηλώσεις, όπου είχε πει ότι ο γιος της έμεινε με τον πατέρα του, Μάριο Αθανασίου.

«Το σκεφτήκαμε πολύ σφαιρικά. Έκανα πέντε μήνες να φύγω από το σπίτι. Και πάλι ο γιος μου με μένα μένει, υπάρχει ένα back and forth», δήλωσε.

Ένα νέο βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού ανήρτησε ο Mente Fuerte στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok.

Ο γνωστό ράπερ δημοσιεύει αρκετά συχνά χιουμοριστικά βίντεο με την ηθοποιό και πλέον οι διαδικτυακοί του φίλοι του ζητούν συνεχώς να μοιράζεται μαζί τους βίντεο από την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά, ο Mente Fuerte θέλησε να δείξει στην Μαρία Σολωμού τη νέα μηχανή που αγόρασε, με την ηθοποιό να γίνεται έξω φρενών, ρωτώντας συνεχώς τον ράπερ «ποιανού είναι η μηχανή».

Δειτε Επισης

Μαρία Σολωμού: «H λαίλαπα των χαστουκιών των εκπομπών, ήταν πληγωτική. Τρόμαξα, έφαγα πολύ ξύλο»
Διαμαντής Καραναστάσης: «Με λένε Μουρίνιο, αλλά έχω τη… Μέσι! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι σκανδαλιάρικο κοριτσάκι»
Ξανά στα δικαστήρια η Όλγα Κεφαλογιάννη! Καταβεβλημένος ο Μίνως Μάτσας - Αναμένεται η απόφαση
Ευγενία Δημητροπούλου: «Είχα αγωνία μήπως δεν περάσω τις "εξετάσεις" για να υιοθετήσω την κόρη μου»
Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Οριστικός χωρισμός μετά από επτά χρόνια σχέσης
H Μαρινέλλα σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό μετά τη νοσηλεία της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο;
Σύλβια Παπαδάκη: «Αν είναι δυνατόν μία μάνα να απαγάγει τα παιδιά της και να της στερούν την επαφή!»
Οι πρώτες on camera αντιδράσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για το γάμο του με τον chef Βαγγέλη Γερασίμου
H Britney Spears ποζάρει ντυμένη νύφη: «Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου»
H Jennifer Lawrence είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της