Διαμαντής Καραναστάσης: «Με λένε Μουρίνιο, αλλά έχω τη… Μέσι! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι σκανδαλιάρικο κοριτσάκι»

«Πιστεύω ότι o Λαζόπουλος είναι άνθρωπος που έχει μείνει στην εποχή του» - «Είμαι ένας άνθρωπος που ήμουν παντρεμένος με την προηγούμενη γυναίκα μου, ήμασταν μαζί 16 χρόνια, τα 8 παντρεμένοι με δυο παιδιά, και δεν το ήξεραν καν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για την απόφασή του να μεταπηδήσει από το θέατρο στην πολιτική, αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης στην εκπομπή #Buongiorno και στον Χρήστο Λυσσέα.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια στη σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και τον πρώτο του γάμο με τη Μαριάννα Κάλμπαρη, τον οποίο ελάχιστοι γνώριζαν.

«Η μετάβαση από το θέατρο στα έδρανα της πολιτικής ήταν ανυπόφορη. Για έναν καλλιτέχνη που έχει μάθει στη δημιουργία, το να είμαι σε έναν χώρο που μου αφαιρείται αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευνουχιστικό. Έρχεσαι σε αντίθεση με την ύπαρξή σου. Από την αρχή έβαλα ως στόχο το κομμάτι της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης…» είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τρεις λέξεις

«Μου λένε ‘είσαι ο Μουρίνιο’, ναι, αλλά έχω τη… Μέσι! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος που έχει άπειρη αγάπη. Είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι, αυτό που διατηρεί στην πολιτική και δικηγορική της σταδιοδρομία. Είναι ένας άνθρωπος μοναδικός και ευφυής», δήλωσε.

«Το τελευταίο διάστημα είναι δύσκολο να βλέπεις να ασχολούνται συνέχεια με την προσωπική σου ζωή. Είμαι ένας άνθρωπος που ήμουν παντρεμένος με την προηγούμενη γυναίκα μου, ήμασταν μαζί 16 χρόνια, τα 8 παντρεμένοι με δυο παιδιά, και δεν το ήξεραν καν. Δε μιλούσα ποτέ για την προσωπική μου ζωή…. Δε θα μιλήσω καθόλου για προσωπική ζωή γιατί ό,τι και να πω θα παρανοηθεί» πρόσθεσε.

karanastasis-scaled

Ο Διαμαντής Καραναστάσης συμμετέχει στην ταινία «Υπάρχω», για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, όπου υποδύεται τον Μανώλη Χιώτη.

«Ας τον παίξουν οι ίδιοι», είπε για όσους επικρίνουν τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος υποδύεται στην ταινία τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Ας δούμε πρώτα το παιδί. Προσωπικά νομίζω ότι θα σκίσει. Αυτό που είδα ήταν εξαιρετικό», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια σχολίασε και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο παρομοίασε σαν εκείνα τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει και δεν το ξέρουν.

«Βλέπω κάτι αδιαφανές στον ΣΥΡΙΖΑ, μια αδιαφάνεια παντού. Ποιον κοροϊδεύουν;», δήλωσε.

Για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Όταν μιλάει της πετάω τελείες από μακριά. Δεν θέλει να κλείσει μια πρόταση γιατί “φτιάχνεται” επειδή αυτό που ακούει από τον εαυτό της, της αρέσει πάρα πολύ και βρίσκει έναν τρόπο να το επαναλαμβάνει», είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον Διαμαντή Καραναστάση να σχολιάζει:

«Δεν ξέρω τι να πω για τον Λαζόπουλο. Πιστεύω ότι είναι άνθρωπος που έχει μείνει στην εποχή του. Θα του βάλω κι εγώ μία τελεία».

Δειτε Επισης

Μαρία Σολωμού: «H λαίλαπα των χαστουκιών των εκπομπών, ήταν πληγωτική. Τρόμαξα, έφαγα πολύ ξύλο»
Διαμαντής Καραναστάσης: «Με λένε Μουρίνιο, αλλά έχω τη… Μέσι! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι σκανδαλιάρικο κοριτσάκι»
Ξανά στα δικαστήρια η Όλγα Κεφαλογιάννη! Καταβεβλημένος ο Μίνως Μάτσας - Αναμένεται η απόφαση
Ευγενία Δημητροπούλου: «Είχα αγωνία μήπως δεν περάσω τις "εξετάσεις" για να υιοθετήσω την κόρη μου»
Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Οριστικός χωρισμός μετά από επτά χρόνια σχέσης
H Μαρινέλλα σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό μετά τη νοσηλεία της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο;
Σύλβια Παπαδάκη: «Αν είναι δυνατόν μία μάνα να απαγάγει τα παιδιά της και να της στερούν την επαφή!»
Οι πρώτες on camera αντιδράσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για το γάμο του με τον chef Βαγγέλη Γερασίμου
H Britney Spears ποζάρει ντυμένη νύφη: «Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου»
H Jennifer Lawrence είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της